bence vieri crespo ve felipe emerson daha dulo
Printable View
bence vieri crespo ve felipe emerson daha dulo
Arkadaşlar sizlerle CM 2006 için bir iki futbolcu önerebilirim (gençler):
Defans: Baki Mercimek (defansın bel kemiği oldukça iyi!!)
Ömer Ateş (defansın solunda çok iyi iş görüyor)
Bekir İrtegün (sağ sol orta her yerde oynar, çok iyi değil ama idare eder)
Kompany (:D maşallah sağ tarafı parselleyen bir genç)
Orta Saha: Uğur Boral ;;) (sol kanadın dev ismi bende arsenalden barcelonaya herkes istiyor vallaha )
Caner Erkin (flair fazla yok ama orta sahada her yerde oynuyor iyide oynuyor kerata :p )
Tuna ayhan Üzümcü (solun yedeği)
Yusuf Akbel (ortada ve solda iyi iş yapıyor)
Mehmet Çakır (sağda ve ortada çok iyidir)
Fahri Tatan (Ben onu DM mevkinde oynatıyorum Boraldan sonra en iyisi )
Kim Kallstrom (klasik ama etkili ve genç)
Wahab A. (romada oynuyor sasa iliç'in yedeği ama iliçten iyi değil)
Sasa iliç (mükemmel bir sağ kanat oyuncusu:cool: )
Mitsui Ogesawara (sanırım böyleydi.az Yaşlı ama çok başarılı bir japon:rolleyes: )
Forvet: Anderson (bende türk vatandaşıydı sağlam bir adam)
Umut Bulut (yetenekli bir genç)
Ali Öztürk (geleceğin vazgeçilmez forveti:eek: )
Ali Can tez (benim genç takıma aldığım bir çocuk ama ilginç bir azmi var deneyin derim:confused: )
Micheal forssell :confused: (doğru yazdımmı bilmiyorum ama brigminhamda oynuyor. bende gol kralı oldu anderson 2. sıradaydı.:) )
kaleci: :mad: bu konuda sıkıntılıyım (p) ama inşallah çok verimli bir isim bulacağım. Hem türk hem de ucuz ve iyi bir yabancı :D
Bölümümüz 03-04 ve öncesi için olduğundan kaldırılmıştır.
ceyhun oyunda çok ii..salasa ii diyenler saçmalamasın..adam ben fenere gelmiş zafer biryol gibi oldu gol atamadan gitti..
ben sizlere al-sadd takımında oynayan felipe ve emerson u ayrıca alianza lima takımından viza yı ekvatorlu futbolcu salas ı emile mpenza yı vede manıche yi atvsiye ediyorum yaşlı adam isteyenlere strakosha ve mosheou genç isteyene scott gardner ve danilo beliç bide erton fejzullahu
Kaleci---Proto (Belçikalı)
Defans-- Slobodan Rajkovic(Müthiş Bi Adam)
-- Baki Mercimek
Orta Saha..Manuel Fernandes
-- FErnado Gago
--VAlencia
-- Hugo (Corintiaslı)
-- Kallstörm
-- Vurnon Anita
--
Kaleci---Proto (Belçikalı)
Defans-- Slobodan Rajkovic(Müthiş Bi Adam)
-- Baki Mercimek
Orta Saha..Manuel Fernandes
-- FErnado Gago
--VAlencia
-- Hugo (Corintiaslı)
-- Kallstörm
-- Vurnon Anita
Forvet-- Vagner Love
-- Tuncay
takımı asistana devrederseniz (zor maclarda) sizin yenemediginiz macları cok buyuk bir ihtimalle yener.. ikinci ligden herhangi bir takımı bu yolla en kısa zamanda (3 sezon) sampiyonlar ligi sampiyonu yaparsınız.
orta seviye takımlar icin oneri-- cleiton xavier, elano, andre luiz (kaleci), fuenzalida, vagner love, vanden borre (19 yaşında), kompany(biraz pahalı), thando mngomeni, kromkamp, tuncay sanlı, song billong, ... bu takımı kendi haline bıraksanız kendi kendine namaglup sampiyonlar ligini alıyor (%90 ihtimal).. hilesiz
bu arada Tuncay Sanlı'nın ozellikleri cok yuksek... iyi de oynuyor.. anlamadım bu oyunu yapanlar turk mu..?
arkadaşım rondonu al gölcüyü gör benden sana tavsiye hade bakalım...