Yardıra,yardıra, bağıra, bağıra, uça, uça gider :D
Gerçi hoş Kobe oLsaydı da farketmezdi. :)
Printable View
Yardıra,yardıra, bağıra, bağıra, uça, uça gider :D
Gerçi hoş Kobe oLsaydı da farketmezdi. :)
Iverson 76ers'ın son maçlarındada görev almıyor? Sorunu neyki acaba?
# Dwyane Wade (Miami) Guard Marquette adam budur yaaaa saldırr DOĞUUUU
Kobe'de gitti bence Batı'nın şansı iyice azaldı Doğu rahat alcak gibi duruyor:D LeBron yardıra yardıra gitcek artık:n::n:
Allstar 2010 heyecanı çaylaklar maçıyla başladı. Maç öncesinde beklenenin aksine çaylak takımı, 2. yıl oyuncuları karşısında maçı 140-128 kazanarak, 7 yıldır süregelen hakimiyete son vermiş oldu.
Maç boyunca rakibinin yaptığı top kayıplarını çok iyi değerlendiren ve rakibinden daha iyi yüzdeyle şut sokan çaylaklar, maçı sürekli 10 sayı civarında tutarak rahat bir galibiyet aldı.
Çaylak takımında Tyreke Evans 26 sayı-6 ribaund-5 asist-5 top çalmayla maçı tamamlarken, DeJuan Blair 22 sayı-23 ribaund-4 asist, James Harden 22 sayı-5 ribaund-2 asist, Brandon Jennings 22 sayı-6 ribaund-8 asistle mücadele etti.
2. yıl karmasında Russell Westbrook 40 sayı-5 ribaund-4 asist üretirken, Michael Beasley 26 sayı-7 ribaund-2 asist, Anthony Morrow 15 sayı-3 ribaund, Marc Gasol 10 sayı-6 ribaund, Kevin Love 12 sayı-6 ribaund, O.J. Mayo da 8 sayı-10 asistle maçı tamamladı.
Çaylakların kazanması ilginç ve sürpriz olmuş :D
Çaylakların kazanması gerçekten ilginç oldu.Çünkü oyuncu bazında 2. yıl oyuncuları çok daha iyiydi çaylaklardan.
Uzunu olmayan çaylakların kazanamsı büyük süpriz gerçekten.
DeJuan Blair ve Tyreke Evans çok iyiydiler. DeJuan Blair ilk yarı sonunda 8 ribaund almıştı. Hem Kevin Love'a hem Marc Gasol'a hem de Brook Lopez'e üstünlük sağladı. Maç öncesi asist rekorunu kırıcam diyen Brandon Jennings ise sadece kendi kullandı. Maçın hareketlerini Evans ve Blair yaptı. Bence hakeden kazandı. Sophomores'te Derrick Rose olsaydı en az 30 sayıyla alırlardı maçı.:)
Smaç yarışması ön elemesinde yine hakeden kazanamadı. Eric Gordon'un smaçları kesinlikle daha güzeldi. Ama Demarr DeRozan bu akşamki finalde yer alacak. Benim favorim Shannon Brown plasem ise G-Wall :) Nate Robinson umarım ilk turda elenir. Acayip antipatik geliyo bana. İşi gücü şov yapmak...
Derrick Rose yoktu o ilginç geldi. Jennings hep aynı değilmi zaten etrafındaki kimseye pas vermez ve maç başına 20 sayı ortalamayla oynar :)
Smaç yarışmasında Hedo - DeRozan işbirliği bekliyorum ben. Sezon içinde Hedo'yla çok güzel hareketler yapmışlardı ama benimde favorim Shannon Brown. Adamın ayağının altında yay var sanki inanılmaz yükseğe sıçrama yeteneği var.
Gerald Wallace'tan bir sürpriz bekliyorum açıkçası. Ciddiye alırsa ondanda çok iyi smaçlar izleyebiliriz. O da yetenekli bir konuda. Ayrıca 2 adet smaç yarışması yapılabilir. 1 yükselen yıldızlar, birde All Star'lar arasında. Vince Carter-Kobe-J-Rich-LeBron... gibi oyuncular arasındada yapılabilir. Acayip ilgi çekici olur...
Ayrıca dün NBA Stüdyo'dada bahsettiler. Andre İgoudala'nın smacı cidden unutulmaz. Artı J-Rich'in efsane smacı hala hafızalardadır...
NBA Stüdyo'nun o bölümünü bende izlemiştim Iverson'nın yardımı Igoudala'nın smacı harikaydı.Ama haksızlık yapmışlar.İnşallah bu sene hakeden kazanır ve Nate ilk turda elenir :Dı
Evet benimde aklıma gelen geçen yıl Rudy Fernandez'in smacının finale çıkamaması skandaldı,çok büyük haksızlıktı...
Dün akşam NBA2K10 da bir Sophomore vs Rookie maçı yaptım. Ben tabi ki de Sophomore Ları aLdım. Darrick Rose vardı, 25 sayı fark atmıştım ÇayLakLara. Aynı tarifiyi da gece uyguLarLar dedim ama onLara uyguLamışLar anLaşıLan :D
Benim favorim Nate Robinson.İnşallah Nate kazanır:D.
Rudy Fernandez'in potanın altından geçip yaptığı smaç hala aklımda ama Rudy ilk turu bile geçememişti :/ Oylama biraz adil olursa iyi olacak.
Sırf smaç yarışması için izlemeye gayret edicem :)
All-Star bu gecemi arkadaşlar ? Yada yetenek yarışmaları ?
Yetenek yarışması,smaç yarışması,3lük yarışması ve yeni bir yarışma var 'Horse' diye onların hepsi bu gece Eralp..
Heyecan dorukta.Gerçi Rose'unda sakatLanmasıyLa kadro yne değişecek.Yetenek yarışmasında ise Rose'un yerine Westbrook yarışacak..
Neyse uzatmaya gerek yok sonuçlara bakacağız.Bu arada Rudy o smacı 2 dakikalık süre içerisinde basamamıştı hafızam beni yanıltmıyorsa.Ne kadar zor hareket olursa olsun 6-7 denemede yapamayacağı smacı denemeyecekti.
Favorilerim:
Smaç yarışması Nate Robinson,3lük yarışması Danilo Gallinari,yetenek yarışması Brandon Jennings,H-O-R-S-E Kevin Durant
Hoşuma gitti ekleyeyim dedim:
http://img8.imageshack.us/img8/1442/natel.jpg
Ben bu kadar saçma ve sıkıcı bir yarışma daha görmedim.H.O.R.S.E eşek çıktı maaLesef..
Team Texas, Haier Shooting Stars Competition'ı kazandı, beklendiği gibi oldu. Şu ana kadarki en iyi üçüncü dereceye de imza attılar, tüm parkuru 34.3 saniyede tamamladırlar.
Steve Nash, Taco Bell Skills Challenge'ı fazla zorlanmadan kazandı, finalde Deron Williams şanssız bir şekilde son slalomdan önceki pas engelinde sıkıntı yaşayınca rahat bir şekilde Steve Nash aldı.
Paul Pierce, Foot Locker Three-Point Contest'de beklenenin üzerinde performans sergiledi, özellikle final turunda moneyball'ların tamamını sokarak 20 puanınının 10'unu orada aldı.
Nate Robinson, Sprite Slam Dunk Contest'i üçüncü kez kazandı. Son smacı dışında çok da estetik smaçlar gösteremedi, ama son smacı cidden güzeldi. Derozan'ın ilk turdaki ilk smacı gerçekten çok güzeldi, ikinci smacı da aynı kategoriye alınabilecek Dwight Howard'ın smacına yakın bir güzellikteydi. İyide yardımlaşma yaptılar.
Tekrar izleme şansım varmı bunu ? Veya netten bulabileceğim yer.