Bursa'ya helal olsun.Takır takır oynuyorlar.Ayrıca maç sanki Bursa'da oynanıyor gibi..
İkinci golde hatayı yapan adam resmen Sercan'a asist yaptı.
Printable View
Bursa'ya helal olsun.Takır takır oynuyorlar.Ayrıca maç sanki Bursa'da oynanıyor gibi..
İkinci golde hatayı yapan adam resmen Sercan'a asist yaptı.
Şampiyon ,şampiyon.:D Umarım son düzlükte sapıtmazlar da şampiyon olarak bitirirler ligi.
Hadi biriniz 1 gol daha atın ya.İlk maçtan yatıcaz üst dedik.Hadi be Bursa :D
Tebrikler Bursaspor.
Valla Bursa fena geliyo. Helal olsun Ertuğrul Sağlam'a. Kayseri'ye gitti Kayseri yenilmez armada oldu Bursa'ya gitti sonuç ortada. Sezon sonuna kadar bu formları devam ederse şampiyon bu sene ANADOLU'dan :j:
Lige gerçekten heyecan geldi.
Bursaspor zor deplasmanlardan birinden daha ''kolay'' bir galibiyetle dondu , sercan beni cok etkiledi bu macda ozellikle bu macdaki gibi oynarsa onumuzdeki sene elinde tutamaz bursaspor tam Arsenal in oyuncusu , Arsene Wenger bu adami zaten izliyor 2 senedir ama daha beklerse su adna 10 olan fiyati bursa sampiyon olmasi halinde dogal olarak 15 e cikar , Ertugrul Saglam elindeki iyi kadroyu cok iyi kullaniyor tebrik etmek lazim , diyarbakir maci da 3 puan dersek liderler su anda , ama daha 10 hafta var , besiktasinda bu aksam alicagi bir galibiyet ile GS , FB , Bursa , BJK arasinda gider bu yaris son 2 haftaya kadar
Bursa şampiyon olur gibi. Bir eksik maçları var, o da büyük ihtimal 3 puan gelecek diyarbakırdan hükmen
1.Bursa 52
2.Galatasaray 50
sayılır şuan durum.
Birde Bursa Ankaraspordan 3 puan alacak (Galatasaray aldı bu puanı)
Durum
1.Bursa 55
2.Galatasaray 50
Sayılır şuan aslında.
Vay be.
Şimdi nasıl anlatsam anlamayacaksın.Galatasaray'ın elinin ne toplayacağı hakkında bir fikir belirtmiyorum. Ben bundan sonraki haftalardan da bahsetmiyorum. Yani şöyle düşün , Bursa bu 2 maçından lig sonuna kadar puan almasa , böyle gitse ve iki takımda maçlarını kazansa , atıyorum sene sonu Galatasaray 34 maç 80 puanla 1. olacak , Bursa 32 maç 79 puanla 2. Ve Bursaya lig bitince o 2 hükmen maçının puanlarınıda verdiler, Bursa 1. 85, 2.Galatasaray 80 puan olur.
Anlamışsındır umarım.
Şuan , şu dakika itibariyle Bursa 55 , Galatasaray 50 puandadır. Bundan bahsediyorum.
edit:imla.
edit.........
Kasımpaşaspor 15 hafta sonra gol atamadan maçı tamamladı bu Bursaspor savunmasının ne derece etkili olduğunu gösteriyor. Maçın başında Batalla'nın attığı gol ile rahatladık ardından devrenin son dakikasında Sercan'ın attığı gol ile maçı koparttık. Sercan'ın gol ile dönmesi hem Sercan hem Bursaspor için çok güzel bir olay.
Ertuğrul Hoca, 75'te Sercan'ın yerine İsmail Haktan'a şans tanıdı. Kendisi 19 yaşında. İlk oynadığı maçta gol atma başarısını gösterecekti ancak sert şutu direkten döndü.
Tribünlerde son derece güzel ortam vardı. Kasımpaşa taraftarı ile beraber tezahüratlar söylendi.
Zirveye "Timsah Yürüşüyü" adım adım devam ediyor.
Koyu fenerliyim fakat Bursa'yı desteklememek elde değil!
Helal olsun be, takım dediğin böyle olur şampiyonluğu hakeden tek takım.. Geçen senelerdeki Sivas'ın aksine daha çok güven veriyorlar, bu gidişle dengesiz üç büyükleri çok rahat geride bırakarak tarih yazar..
Tek cümleyle; helal olsun..
Yahu Sercan çıktı , Volkan Şen çıktı , şimdi Ozan İpek diye müthiş bir adam çıkardılar alttan. Bu 3 oyuncunun piyasası var , üçünüde birden satmak istese Bursa, 15-20 milyon para alır, tam artık çıkmaz heralde derken şimdi İsmail diye bir oyuncu çıkacak sanırım yavaştan. Cidden Bursa bu strateji ile devam ederse müthiş paralar kazanacak.
En güzeli de bu ya:) Para bastırarak alınan futbolcu bir yere kadar, bak bizim fenere kaç senedir "tesisleşme" dışında nereye geldik? Benim fikrim, ona buna para dökmek yerine Bursaspor gibi takım olabilmek şampiyonluğu getirir..
Porto ve O.Lyon tarzı bir yol..
eh taraftar çıldırdı, şampiyonluk istiyor
Ozan İpek, Buca'dan geldi..
Maçtan önce centilmence görüntüler çıkmış ortaya iki takım taraftarıda takımları tribünlere davet etmiş. Buda bilip bilmeden yazı yazan bazı kişilere kapak olmuştur inşallah.
Maçın 2. yarısını izledim. Bursaspor kontrolü hiç bırakmadı elinden. Disiplinli sakin futbolunu sürdürdü. Sercan sürekli bir hata kovaladı nitekim golünü öyle atmış. Sonradan Sercan'ın yerine giren İsmail'de çok iyi bir performans sergiledi. Ben pek izlemedim ama izleyenler sorum şudur: "Yeni bir Sercan vakaası" diyebilir miyiz İsmail için? :)
Bursaspor'a tebrikler. Umarım şampiyon olurlar...
Bursaspor Diyarbakır'da zor anlar geçirdi . Orası bir kırılma noktası olabilirdi . Takım o olaylardan sonra kendini toparlayamayabilirdi Veya bundan güçlenerek ve hırsla da çıkabilirlerdi . Bursa bu olayı lehine çevirmiş . Bu maçı kazanarak zor bir dönemi geride bıraktılar . Yolları açık olsun
Tebrikler Bursa
İnanasım gelmiyor 10 hafta kala lider gibiyiz :D
son 4 hafta çok kritikmiş. Ard arda 3 güçlü takımla oynamamız gerekecek. O maçlara kadar puan kaybı olmazsa şampiyonluğu alırız.
Maçtan önce İsmail'i çıkarmış A takıma nasıldır diyecektim hadi dedim gereksiz yazı olmasın özelden konuşuruz adam gol atıyodu az daha :n:
Emre Pehlivan'ı milli takım kadrolarından biliyorum ama şu Mehmet Özdiraz ve İsa Bağcı'yı çok merak ediyorum Bursa A2'den. İsa Rangers'dan geldi bildiğim kadarıyla, ilk geldiğinde pek fazla forma şansı bulamamış ama son 4-5 maçtır sürekli oynayıp gol atıyo diye okumuştum. Mehmet Özdiraz'da aynı şekilde merak ettiğim adamlardan birisi. O kadar adam saymışsın ama Eren'i saymamışsın daha : ) Müthiş işliyo Altyapı Bursa'da.
Maça 35. dakikada girdim.İlk golü falan göremedim.Arzuladığımız hedefe yavaş yavaş yaklaşıyoruz.Kasımpaşa taraftarına da teşekkürler.
bursa önümüzdeki iki hafta oıynayacağı takımlar düşme potasındaki takımlar çok önemli bu iki hafta
25.hafta Bursaspor-Manisa
26.Hafta Bursaspor-Denizli
27.Hafta İBB-Bursa
25.hafta Galatasaray-Ankaragücü
26.hafta Trabzonspor-Galatasaray
27.hafta Galatasaray-Fenerbahçe
26. Hafta Bursa - Denizli maçında inşAllah İnegöl'de işim erken biterde tribünde olurum : )
Bursa'nın maçları daha kolay.
bence 3 büyük takım için fikstür dezavantajı diye birşey olmaması gerekiyor.sen o kadar para harcıyosun ünlü teknik direktörler getiriyosun ama fikstür dezavantajı diyerek ollaydan sıyrılıyosun.o adamlar 3 milyon euroları anadolu takımlarına yenilsinler diye almıyolar.bence bursa şampiyon olamayacak.göreceksiniz.olayın kopacağı yerde gs bursa maçı olacaktır.
Altyapının çok iyi olduğunu her fırsatta belirtiyorduk, şimdi daha da somutlaşamaya başladı. Fikstür avantajını lehine çevirmek kendi elinde maçlar kağıt üstünde kalmıyor, oynanmadan da kazanılmıyor. . .Quote:
İsmail Haktan'ın füzesi!
Kasımpaşa maçının 75. dakikasında Sercan Yıldırım'ın yerine oyuna giren genç oyuncumuz İsmail Haktan Odabaşı'nın rakip kaleye gönderdiği ve direkten dönen şutu Lig TV'nin piero'suna takıldı
İlk kez resmi bir maçta Bursaspor forması giyen İsmail Haktan, oyuna girdikten sonra Bekir Ozan'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahası içerisine girdi ve 10 metrelik mesafeden kaleye vurduğu şut 118 km/h ile direğe takıldı.
http://www.bursasporum.com/foto_ayar....jpg&width=300 Bursasporum.com (UM)
Ben nedense İsmail Odabaşı'nı pek beğenmedim.Ben oldum havası vardı sanki.