Almanların Gelmesine En Çok Sevinen Benim:) Çünkü Mesut Gibi Serdar Gibi Alaman Aşığı Birine Türkiyeden Tokat Gibi Bir Oyunla Yüzlerine Vurmak En Çok İstediğim Şey. Gelsin Mesut da Görsün Gününü. Merakla O Maçı Bekliyorum
Printable View
Almanların Gelmesine En Çok Sevinen Benim:) Çünkü Mesut Gibi Serdar Gibi Alaman Aşığı Birine Türkiyeden Tokat Gibi Bir Oyunla Yüzlerine Vurmak En Çok İstediğim Şey. Gelsin Mesut da Görsün Gününü. Merakla O Maçı Bekliyorum
Iyi kura bence...Iyi bir T.D ile 1. lik bile zor degil..
İyi bir hocayla birinci bile olabiliriz.O potansiyel var bizde.Federasyon iyi bir isimle anlaşır umarım.
Şu Yunanistan'ın kura şansını anlayamıyorum.Hep 1.torbanın en kolay takımını çekiyorlar. Her katıldıkları turnuvada en kolay grup onlara geliyor.Ne şansıysa artık
Ya bi ara 24 takıma çıkıcak diyolardı avrupa şampiyonası.. Çıktıysa eğer evet direkt katılırız, çıkmadıysa playoff'lar var.. :)
Bende tahmin yürütim bakim:
Grup A: Almanya - Türkiye
Grup B: Rusya - İrlanda Cumh.
Grup C: İtalya - Sırbistan
Grup D: Fransa - Romanya
Grup E: Hollanda - İsveç
Grup F: Yunanistan - Hırvatistan (ballı yunanistn kesin penaltıyla falan 1. olur)
Grup G: İngiltere - İsviçre
Grup H: Portekiz - Danimarka
Grup I: İspanya - Çek Cumhuriyeti
Playoff:
En iyi Grup İkincisi: Çek Cumh.
Sırbistan - İsveç = İsveç
Romanya - Hrvatistan= Hırvatistan
Türkiye - Danimarka = Danimarka ( sıra dünya kupasında üst üste aynı turnuvaya katılamıyoruz biz)
İrlanda Cmh. - İsviçre= İrlanda Cumh.
Hızımı alamayıp euro 2012 gruplarını da yazardım da şimdi erken hevesiniz kaçmasın :D Ama ingiltere şampiyon olacak :)
Gayet iyi bir kura çekmişiz.1.ci olarak Euro 2012'ye gidebileceğimizi düşünüyorum.Tabi gelecek yeni teknik direktöre de bağlı. :)
Deplasmanımız yok resmen :zuhaha:zuhaha güzel gruba çıkmışız iyi bir TD'de gelirse rahat gideriz diye düşünüyorum Euro 2012'ye :)
Aslında hep kolay gruplara düşüyoruz.
Ama kolay dediğimiz takımlara kendi sahamızda 1 puan veriyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur.
Herkes Yunanistan'a Şanslı Kura Diyor Ama Yunanistan,Letonya,İsrail,Malta,Gürcistan Hep Kapalı Oyun Oynayan Takımlardan Hücum Oynamasını Seven Takımlar İçin Zor Deplasman Olan Ülkeler Bunlar. Sadece Hırvatistan İçlerinde Bireysel Yeteneklerin Fazla Olduğu ve Diğerlerine Göre Kat Kat Kaliteli Olduğu İçin Her Maçı Kazanmak İçin Çıkacaklardır Sahaya Tahminimcede Hırvatistan Bu Grubu Kimselere Yedirmez ve Rahat Lider Olur Ama 2lik Hiç Kolay Olmayacak Yunanistan İçin. Çünkü İsrail Çok Sakat Deplasman ve Özellikle Son Yıllarda Gelişme Gösteren Ülkelerden. 2.Grup Zorlu Mücadelelere Sahne Olacaktır Eminim
Ya zaten kolay gruplar yaramıyor bize ben çıkacağımızı düşünüyorum rahatça.. Hatta Belçika ile Avusturya yaklaşık olarak aynı puanda bitirir biz de onlara 4-5 puan fark atarız. Almanya da 1. olur. Benim tek endişem play off'larda takılmak
Bu kez zorlanmadan çıkarız inşAllah...
gerçekten deplasman yok grupta . kazakistan ve azerbaycan zaten malum . Avusturya belçika ve almanya da avrupada en çok türk yaşayan ülkeler . artık belçika avusturya falan hikaye bu gruptan Türkiye 2.çıkamıyorsa ayıptır.
Deplasmanların birer Türk yuvası olması en büyük avantaj. Umarım, saçmasapan puanlar kaybedip elenmeyiz.
İşimiz kolay değil Belçika'da Avusturya'da bizden puan alabilecek takımlar. Almanya malum zaten...ünlü bir söz vardı hatırlamıyorum kimin söylediğini şimdi ama...
"futbol 90 dakika süren ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur" :)
Milli Takım'ın fikstürü belli oldu!
2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde (A) Grubu'nda yer alan (A) Milli Futbol Takımı'nın maç programı, bugün Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan toplantıda belli oldu.
Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu adına Genel Sekreter Ahmet Güvener, Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun, (A) Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin ve (A) Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu katıldı.
Fikstüre göre, grup elemelerindeki ilk maçını 3 Eylül 2010 tarihinde deplasmanda Kazakistan ile yapacak (A) Milli Takım, ikinci maçını 7 Eylül'de Belçika ile kendi sahasında oynayacak.
8 ve 12 Ekim'de Almanya ve Azerbaycan ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Takım, 29 Mart 2011'de Avusturya'yı ağırlayacak, 3 Haziran 2011'de ise Belçika deplasmanına gidecek. 2 Eylül 2011'de Kazakistan ile Türkiye'de oynayacak (A) Milli Takım, 6 Eylül'de ise Avusturya'ya konuk olacak. Son iki maçını içeride oynayacak milliler, 7 Ekim 2011'de Almanya, 11 Ekim'de ise Azerbaycan'la karşılaşacak.
2012 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları (A) Grubu Fikstürü şöyle:
3 Eylül 2010:
Belçika-Almanya
Kazakistan-TÜRKİYE
7 Eylül 2010:
Almanya-Azerbaycan
TÜRKİYE-Belçika
Avusturya-Kazakistan
8 Ekim 2010:
Almanya-TÜRKİYE
Avusturya-Azerbaycan
Kazakistan-Belçika