büyük ihtimalle fb'yi eleyip finalde ts ile karşılacak olan takıp bursaspor olacaktır.
büyük ihtimalle fb'yi eleyip finalde ts ile karşılacak olan takıp bursaspor olacaktır.
Ali ve Deivid de sakatlanmış.
Kafilemiz öğle saatlerinde Pendik'ten Yalova'ya feribotla geçtiğinde taraftarlarımız tarafından karşılanan takımımız Bursa'da da taraftarlarımız ve Bursa Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından çiçeklerle karşılarken kafilemiz Holiday Inn Oteli'ne yerleşti.
Fenerbahçe kafilesinde yer alan 19 oyuncumuzun listesi ise şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Andre Santos, Önder, Bekir, Vederson, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Gökay Iravul, Güiza, Semih, Gökhan Ünal, Furkan Aydın.
Fenerbahce.org
-----------Gökhan---Güiza
Bu maçta genç oyuncuları oynatmasını istiyordum Daum'dan. Ama dün Ali Bilgin ile Deivid'e 11'de şans vermeyi düşündüğünü duymuştum haberlerde. Sakatlık olmasa keşke ama inşallah onların ykluğunda gençler için şans olur bu maç. Umarım Gökay, Okan ve Furkan'dan en az 2'sini 11'de olmasa da sonradan oynatır Herr Daum.
Bu kadroyla duman ederLer bizi Muhammet :) Gerçi eldekilerden çıkabilecek güzel kadrolardan biri olur ama orta saha'nın biraz daha verimli olması lazım bu maçta.
1 Gol atarsak turu geçeriz fakat atamazsak işimiz zor.
Eğer bugün kaybedersek Ligde rahat bir galibiyet bizi bekliyor :0:
Dahi Daum Deliliğini gösterip Gökay'ı oynatsa bari :)
Bu hafta sürekli Özlüce'deydim.Bursasporlu futbolcular gerçekten turu geçeceklerine çok inanıyorlar..Ertuğrul Sağlam turu geçeceğiz olayını futbolcuların kafasına bir bir yerleştirmiş.Fenerbahçe 3-0 lık skordan sonra turu atladım havasına girmişler heralde ama çok sıkıntı maç olabilir onlar için.
İlk 20 dakıka da skoru 2-0 yapabilirsek turu geçeriz diye düşünüyorum ve inanıyorum.Haydi Timsahlar!
bence formalite maci fenerbahce tempo yu cok dusuk tutup maci 1-1 bitirir gibime geliyor
Geçen maçta 3-0'ı yakaladıktan sonra yapmadı genç oyuncularla değişiklik, o maçta da kulübede oturan 2 genç oyuncu vardı. Bu maçta da yapmaz.
Kadro ne kadar kötü olursa olsun Fenerbahçe mutlaka gol atar, 1 gol attığında da 5 gol yemesi gerekiyor turu geçememesi için.Fenerbahçe zaten 5-1 yenilecek performans gösterecekse bırakın çıkmasın yarı finale.
Fener Bu Turu Çok Rahat Geçecektir. Kimse Eksik Olduğuna Falan Bakmasın Şu Saydığınız 11 Bile Anadolu Kulüplerinde Olsa Rahat İlk 5e Oynamasını Sağlar. Adamları Sanki 2lig Takımındaki Oyuncular Olarak Görüyorsunuz. Fenerbahçe Kaybetmeyecektir Eminim.
berabere biter başarılar iki takımada
Evet Bursaspor Fenerbahce'yi cok rahat eleyecek 4-5 tane sallarlar Finale kadar giderler :) Komik olmayin lütfen, Bursa belki 4 gol atabilir fakat FB de gol atabilir. Tabi siz maca tarafli baktiginiz icin Bursaspor'un cikmasini istiyorsunuz gayet dogal karsiliyorum bu isteginizi :)
Çok rahat maç olur diyenlere inat, keyifli bir ilk yarı izlemek istiyoruz. Ertuğrul Hocamız geldiğinden bu yana taraftardan ilk kez birşey istedi, yapmak boynumuzun borcu. . .
Bursa ilk yarı 2-0ı yakalarsa turlayacağına eminim...Fener böyle bi ilk 11le çıkarsa duman olur sahada...
İlk 11;
Volkan Demirel,
Bekir,
Önder,
Bilica,
Santos,
Gökhan Gönül,
Selçuk,
Deniz,
Vederson,
Gökhan Ünal,
Güiza.
Beşiktaşlıyım Ama Her Türlü Fener Çok Rahat Alır Kupayıda Bu Sene Alacaklarına Yüzde Yüz Eminim.
Yenilsek bile mutlaka gol atarız,o yüzden yarı final biletini cepte görüyorum.Keyifli bir maç olur umarım.
MaşaLLah Fenerbahçe takımı stada rahatça etrafLarında tek araç dahi oLmadan gidebiLmesi için Bursa trafiğini yarım saat kitLediLer. Km`Lerce kuyruk oLdu, haLk isyan etti.
Yani koskoca Fenerbahçe otobüsü Stada etrafında araç iLe gidince ne oLuyor onu anLamadım. ?? Neden bomboş yoLdan gitmek zorunda ??
RezaLet resmen.
Bursaspor defansında çok açık veriyor.Fenerbahçe 2 net pozisyon kaçırdı.
Bursaspor attı 1-0 oldu.
Yedik golü...
Penaltı of of...
Ivankov penaltıdan 2-0 yaptı.
Ellerimizle itiyoruz yarı finali.. Daum saçmalamayı bırakmalı artık
Bursaspor fırtına gibi başladı efsane bir maç olacak gibi..
Fener 2 tane üstü üste pas yapamadı hadi bakalım neyse biz bişey demiyelim..
cok garip bi hal aldi mac bursaspor 2-0 dan sonra suursuzca saldirmayi birakti su dakkadan sonra her sey olabilir bu macda
Hadi Bursa geçebilirsin turu.
Gol yemeden en az 2 gol atmaları lazım maçtan kopmamak için.
spikerde bursa gol attığında hiç ses tonlamasında değişiklik olmadı farkındamısınız:D:D.bursa yarı finale gidecek inşallah.bu maçta bursaya değil cüneyt çakıra güveniyorum.maçı da süper yönetiyo.hadi bursa at ikinci yarı 3ü 4ü
hadi olm be