Boş arsaya yeni bina dikileceği için arsayı kontrole geldikleri günkü acımı anlatamam.
Printable View
Boş arsaya yeni bina dikileceği için arsayı kontrole geldikleri günkü acımı anlatamam.
Biz hala yapıyoz :D yaş 12 olunca xd
Babanın tarlasımı denirdi bizdedede :D Ne günlerdi yaQuote:
22. Frikiklerde baraj mesafesi, frikiği kullanacak olan kişinin koca bir zıplayışının akabinde 3 koca adım atmasıyla belirlenirdi... Büyük atılan adıma karşılık olarak rakip takım "sen tuvalete de mi böyle gidiyon?" diyerek ortalığı kızıştırırdı.
Bizim mahallede küçük bir arsamız vardı. Biraz eğimliydi. yolun karşısı başka mahalleydi onların sahaları büyüktü ve dümdüzdü. 2 tane bomboş arsa vardı. Çocukluğum o küçük eğimli arsada top oynamakla geçti. Hatta bir keresinde Ankara'dan birinden 3 tane A.Gücü forması almıştım ve hemen eve gelir gelmez formamı giyip mahallede top oynamıştım. Bir iki hatırladığım güzel anımda var. Karşı mahalle ile hep rekabet içindeydik. Bi onlar gelirdi bizim sahaya bi biz giderdik. Hatta bi oğlan vardı Sefer diye onu geçtiğimde arkadan çekmiş üstümdekini sündürmüştü ve yitip kavga çıkarmıştım.. Genelde evimizde zorlanıp kazansakta onların sahasına gidince (Karşı yoldaki arsada da oynardık ama genelde daha uzakta ve mahallelerinin içinde apartmanların arasında kalan boşlukta oynuyorduk deplasmadaki maçları ki şuan o boşluktaki apartmanın birinde de biz oturuyoruz artık :)) onlar daha iyiydi bizden ve baya fark yerdik :D
Yine bir gün bir arkadaşlar topla şişlemesine bir oyun oynadık ve ben kazandım. Arkadaş kendi cezasına razı olmadı. Ben topla bir ikere buna vurmaya çalıştım fakat cezayı çekmek istemedi ve dövüşmüş küsmüştük sonrada hemen barışmıştık :D
Yine arsada top oynamaya dalmıştım hava kararmış akşam ezanı okunmuş babamda beni merak etmiş. Top oynadığımız mekanı basıp beni eve döve döve götürmüştü. Eve gelince annem elinden banyoya kaçırmıştı. Bunu hiç unutmam :D