abi kupa final maçı değmezmi yaa bence git zaten izmire 1 sezonda kaç kere geliyolar...
Printable View
abi kupa final maçı değmezmi yaa bence git zaten izmire 1 sezonda kaç kere geliyolar...
bi GSli olarak bu maç bana fazla bişi ifade etmiyo ondan :DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
nerede olursa olsun fb yi yeneriz cunku biz bjk liyiz isterse kadikoyde isterse izmirde
Kim ne derse desin 2 kupada bizim bu sene bunun ilerisi gerisi yok.
Bu yılda kupaları alip ambargo koyacaz TSL ye. :)
kavara sanki her yıl bütün kupaları alıyomuş gibi konuşmuşsun
arkadaş kahin geleceği görüyo:D
benim dediğim bu yılda demişte hani 10 yıldır alıyoz bu yılda yapıcaz gibi olmuş :D:D
heheh doğru:D:D
Almıyosak 'da' yı cıkartalım ozaman :DQuote:
Originally Posted by hurmet
maçı Show Tv yayınlayacakmış.
şu sınav dönemi ilaç gibi geldi walla uzun bir aradan sonra duman altı olmadan yayıla yayıla mac izleyecez Bide kazanırsak warya :)Quote:
Originally Posted by koray_capello
yollardaa cok kann akacakk cookkk soylemedı demeyın...
Umarım olay çıkmaz.:(Quote:
Originally Posted by nic-39
İnşallah çıkmaz...
ıstanbuldan en az 5-6 bin kişi gidecektir maca kı bunların arasında takımların en fanatık 2 grubu carsı ve gencfenerbahcelıler olacaktır..sonucta aynı guzergah kullanılacak asagı yukarı aynı saatlerde...ee bir de aradaki dusmanlıgı da dusunursek malesef olay cıkacaktır..ıkı ıstanbul takımını ızmır e yollayan zıhnıyet utansın..her sene bısey bulup su fınal macının ıcıne edıolar..ızmırde kale arkaısndan mac mı ızlenır ya!!durbun lazım!!
inşallah olay olmaz seyir zevki yüksek bir maç olur...
Türkiye Kupası'nda final maçının hakemi belli oldu... Fortis Türkiye Kupası'nda 3 Mayıs Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçını Bülent Demirlek yönetecek. Bülent Demirlek’e bu karşılaşmada Erhan Sönmez ile Alper Ulusoy yardımcılık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çetin Sarıgül.
iyi gayet hoş maç burda ve ben stadtayım arkadaş çekiyo bileti :D
giy Galatasaray formanı maça öyle git :D :D
ye dayağı otur diyon yani kısacası :D:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
vay be Türkçeye bak...nereye çekersen oraya gidiyor...ben öyle şey dermiyim canım...sen nerden çıkardın onu...:DQuote:
Originally Posted by hurmet
burdanda şunu anlıyorum vay be adam hemen anladı :D:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
topik üçüncü sayfaya düşünce başka topik açılmış.
Onu da alalım buraya o zaman..
Bakınız aşağıda kendisi..
Teşekkürler Koray..
teşekkürler...
gözümden kaçmış kusura bakmayın
umarım bjk bu maçı alır ... ve umarım 3. de trabzon olur ve son olarakda umarım avrupada 4 takım bişeyler yaparızda ülke puanımız ve itibarımız artar ...
Çok doğru söylemişsin..Quote:
Originally Posted by paco
Ama Beşiktaş Finalde kaybedip Trabzon 4. olsa bile Avrupa gidiyor diye biliyorum..
beşiktaş kupayı alamayıp ligide 4. bitirise uefa kupası için ön eleme oynayacakmış artık kupa bjk için daha önemli bir duruma geldi sadece türkiye kupası değil amaç. çok acayip bir maç olucak
bu aksam itibariyle bildigim kadarıyla ınonu onunden 100 adet bjk otobusu saracoglu onunden ıse 125 fb otobusu kalkıomus..ınonuden kalkıs saati 00.00 die biliorum herkese duyurulur..bjk otobuslerı canakkale uzerınden fb taraftarı ıse bursa uzerınden izmire gidicekmis..
macın kaderını bjk kadrosu ve tigana belirleyecek cunku fenerın kadro oyun yapası falan hersey belli..sanırsam fener ılk yarı hatta 60 a kadar oyunu kontrolde tutup maca fazla asılmayacak cunku pazar cok onemlı bı macımız var..anelka yerıne semıh oynıcakmıs servet yerıne de onder..hasretimiz bitecek gibi gozukuyo
Beşiktaş'ın kupayı almasını istiyorum; umarım öyle olur.