10.3 te topu ceza sahasına sokarsan kazanırsınha yok ben uzaktan çalışıyorum dersen kaybedersin:D
Printable View
10.3 te topu ceza sahasına sokarsan kazanırsınha yok ben uzaktan çalışıyorum dersen kaybedersin:D
Atletico Madrid ile Arsenal'i eledim Şampiyonlar ligi ön eleme maçında ilk hafta Barcelona'dan 5 yedim deplasmanda. :D
Zor demişsinizde bu mesaja bakın bakalım. Benim için hayalkırıklığının ötesinde bu yama.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=382
valla zor diyenler azaldı sanırım :D
Oyun inanilmaz kolaylasmis bu yamada , kolaylasmasininda 2 nedeni var 1. si iyi 2 forvetin varsa taktigini becerebiliyorsan gol atmak cok kolay , 2. side kornerlerde sorun var her 2 macda 1 kornerden 1 gol atabiliyorsun , buyrun daha ilk sezonda sunderland ile sampiyon oluyordum nerdeyse
http://img691.imageshack.us/img691/1786/sunderland.jpg
kornerde nasil bir sorun varki ben daha bulamadim o sorunu :D tarif edermisiniz
Arka direğe ortalıyorum ben kornerleri normal korner taktiği kullanmıyorum yinede farketmiyo. Defans oyuncularım sürekli atıyo.
Ligde - Kupada 20 maçı geçtim beraberlik hiç yok tek mağlubiyet Giresunspor'a 2-1. Ondada paf takımdan 4 oyuncu oynattım.
Fener ıle 2.sezon yarı fınal 3.sezon sampıyonlar lıgını kazandım okadar zor degıl bence
ben fiorentina ile resmen çıldırdım.Hersene kendi taktiğim ile kuplara ambargo koyarrdım bu yamadan sonra deplasmanda Standard Liege'den 4,CSKA Moscow'dan 5,evimde Roma'dan 4,Arsenal'dan 4 Udinese ve Sampdoriadan 3 gol yedim ve yenildim.Rakip 4-2-3-1 yada 4-3-2-1 yada 4-3-1-2 çıkarsa imkanı yok maçı alamıyorum.Ben 4-4-2 oynuyorum.Duruma görede 4-2-2-2.Ama olmuyor bir türlü.
Oyun cok kolay istediğiniz bir takımı alıp şampiyonluğa oynayabiliyorsunuz :)
oyun bence daha zor olmuş,Lille ile oynarken sezonun ilk yarısında Lyon'un 2 pua gerisinde 2.idim.2.yarıda koca takım sadece 1 galibiyet aldı ve 10.bitirdim ligi.Aynı taktik aynı oyuncular.Sinirle oyunun save dosyasını sildiğim için takımı buraya yazayım dedim.Ochoa,Beria,Adil Rami,Otamendi,Kolarov,Mavuba,Cabaye,Gervinho,Denti nho,Bounanette,Hazard,Milevsky,Mandzukic.Gelde delirme...
man city ile oynuyorum10.2 ile maç esnasında inanılmaz salaklıklar oluyordu.
Birbirine çarpıp top alamayan adamlar mı dersin,top üstüne geldiği halde toptan kaçan adamlar mı dersin, adam gole giderken mal mal bakan defans mı dersin ne ararsan vardı.
10.03 ile de man city ile oynuyorum takım aynı oyuncular aynı ama resmen çağ atlamış gibiler.hemen hemen her pas nizami birbirine çarpıp salak gibi top kaptırmalar vb yok bence 10.03 gayet güzel.
ha birtek sıkıntı olarak şu algılanabilir ara paslarından çok gol bulunuyor.
hemen hemen her arapası gol.
Oyun aşırı dercede olmasa da biraz taktik bilgisiyle beraber çok kolaylaşmış.Ben Bjk ile 2. sezon Annan,Moussa Sissoko,Jem karacan ve James Rodriguez'i aldım.Sivok,Özkan,Tello,Tabata,bobo ve Delgadoyu sattım Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadım chelsea'yle Penaltılarda elendim
kornerden bi ben gol atamıyorum demek :)
arkadaşkım bak....
First Touch'u (İlk dokunuş) yüksek olan oyuncuna "Lurk of outside" diyeceksin. Bir de korneri kullandırttırğın oyuncuna da bu özelliği seçiceksin..
Daha sonra corner ayarlarından Lurk of outside kısmına at diyeceksin..
Bu arada, şu belirttiğim yerlere de 2'şer oyuncu koyacaksın..
Near post flick on,
challenge keeper
stand on far post
ve stay back
Stay back teki oyuncular defansif ve hızlı oyuncular olsun ki geri dönen toplar gol olmasın.
Kaleciyle karşı karşıya da da havasal hakimiyeti yüksek olan oyuncunu koyacaksın..
lurk outside area da olabilir, lurk la başlayan bir şey işte
sonrada golleri izleyeceksin..
Abi çok gol oluyor ya bu ne :D alex ortalıyor emre çakıyor alex ortalıyor emre çakıyor :D çok pis bi olay abi bu :D:D:D