Galatasaray zor olsa da kazanacaktır...
Printable View
Galatasaray zor olsa da kazanacaktır...
Çok rahat bir maç olacağını sanmıyorum tek farklı kazanırız gibime geliyor 1-0 veya 2-1.. Başarılar Galatasaray.
Kasımpaşa kadrosu ile Ankaragücü kadrosunu karşılaştır. Kasımpaşa çok kaliteli olmayan ama iyi oynayan bir kadroya sahip, acemi.
Ankaragücü ise, kenarda oldukca olgun ne yaptığını bilen bir teknik ekip, sahada oldukca kaliteli,teknik futbolcular. Sakin. Acemi değil. Dikkat edin.
Kasımpaşa ile Ankaragücü bir değil. Dikkat edin büyük konuşuyorum Ankaragücü kolay lokma değil şu an ligimizin Bursaspor'dan sonra en tehlikeli takımı. Maçtan sonra görüşmek üzere.
Quote:
10 Yılın Rövanşı
Rijkaard, Galatasaray'da en farklı mağlubiyeti (3-0) kendisine tattıran Ankaragücü karşısında bol gollü galibiyet istiyor. Lemerre ise 10 yıl önce Euro 2000'de kaybettiği Hollandalı'dan rövanşı alma peşinde
Yaptığı flaş transferlere rağmen Lemerre ile çıkışa geçemeyen ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Ankaragücü, Galatasaray'a ilk yarının rövanşını vermemek için mücadele edecek. 10 yıl önce Euro 2000'de Fransa'nın başında olan ve Rijkaard'ın yönetimindeki Hollanda'ya 3-2 mağlup olan (21 Haziran 2000) Roger Lemerre ise yıllar sonra eline geçen rövanş şansını iyi kullanmak istiyor.
Ankarada Sakarya Caddesinde izleyeceklermiş maçı ANkaragücü taraftarları. Umarım olay falan çıkmaz, Maç sonunda Kızılay'da gezecek olan Galatasaray taraftarlarıyla.. Herkes Ankaragücü atkılarıyla gelsin ANKARAGÜCÜ'nü desteklediğinizi unutmayın diye uyarılarda bulunuyolar gelecek olanlara.
Çok zor maç olacak yenmek zorundayız..
Galatasaray
Leo Franco, Sabri, Neill, Servet, Caner, Barış, Elano, Mustafa Sarp, Keita, Giovani, Jo
Yedekler
Aykut, Emre Güngör, Uğur, Mehmet Topal, Baros, Ayhan, Emre Çolak
Galatasaray.org
Baros'u yedek görmek bile çok güzel özletti kendini..Haftayada Hakan Balta döner büyük ihtimal..
Burada bahsedilen kural dalga geçmekle ilgili, izmer96'nın yaptığı ise skor tahmini. Arada dağlar kadar fark var. Bence kuralları sen tekrar okumalısın, yalnız ilk sefer okuduğun gibi okuma çünkü belli ki anlayamamışsın. Tutturdun bir almaktır gidiyor, insanları tahrik ediyorsun sonuna : ) koyunca etkisi azalmıyor.
Dipnot: Uyarı butonu çalışmıyor sevgili yöneticiler, konuyu baltalama amacım yoktu ama saatlerdir burada kurallara aykırı mesaj duruyor ve hiçkimse bununla ilgilenmiyor.
Bana göre çok zor bir maç olacak. Ankaragücü kadro olarak çok iyi fakat takım olamadılar bir türlü. Bu hafta da vitrin maçları olacak. Ben bu maçtan Ankaragücünün galip ayrılacağını düşünüyorum.
Baros'a gelince de umarım eski formuyla döner. Özledik onu da.
Demin Ankaragucu'nun kadroyu gordum ve harbiden ciddi sekilde kagit uzerinde kaliteli bir kadrolari var. Bir supriz bekliyrum, GS puan kaybederse onumuzdeki Trabzon ve FB maclarindan sonra ligden kopabilir bile....
Rijkaard hatasını anlamış Topal'ı yedeğe çekmiş iyi yapıyor..Barış'ı da oynatması gayet mantıklı Ayhan oynasa kötü olurdu..
ANKARAGÜCÜ:
Serkan, ___________GK
Elyasa, ____________DC
Muhammed, ________DC
Koray,_____________DC
Murat, ____________ML
Hürriyet, _________DMC
Kağan,____________MC
Geremi, ___________MR
Sapara, _________AMC
Vassell,__________ST
Vittek ___________ST
Eyvah eyvah 3 defansmı kaldı Lemerre ne yaptın.
Murat herhalde solbek oynar. Gereminin de sagbek oynama ozelligi var, Elyasa stopere Muhammed solbeke gecebilir. Uclu defans kesin cikmaz zaten.:)
3 defans oynuyorlar kontr-ataktan rahat goller bulabiliriz gibi gözüküyor kanatlardanda güzel ataklar yaparız..Bu maçta Jo,Giovani ve Keita'dan çok şey bekliyorum..
Öfff... :( Özlemişiz yaww Baros'u... İyileş artık be aslan....Yedekte görmek bile sevindirdi valla... Bu akşam kadroda tek korkum Caner... Allah'tan Mehmet Topal kenarda... Caner hata yapmazsa sıkıntı çıkmaz....
Elyasa'nın saçlar süper :D
Ankaragücü kalecisi ve oyuncularının forması aynı mı bana mı öyle geliyor ? Eğer aynı ise bu yasak değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum.
Dakika 3 JO.
Karambol sonucu golü buldu G.Saray Jo ile 1-0.
Yavrum Jo xD Arda'nın sevinci süperdi :)
Aslanlar hızlı başladı :n: 1-0 Jo
Ah ah 2-0 olabilirdi..
Saldır Ankaragücü (:
Keita adama güzel hareket yapmış orda henüz 3. dakikada öne geçmemiz çok iyi oldu gerisi gelir inş..
Keita çalım şhow yapıyor resmen..Gerçekten çok iyi oynuyoruz 2. gol gelebilir..
çok iyi oynamıyoruz :) Keita iyi başladı... Elano biraz sorumluluk alması lazım orta alanda...Dos Santos'un da daha sakin oynaması lazım..Heyecanlı baya...
Her iki takımında sol kanadı aksıyor.