bursa farka gider turgay'ın golü var bu maçta
Printable View
bursa farka gider turgay'ın golü var bu maçta
Bursa çok rahat kazanır. Artık Denizli son demlerinde. Bursa'ya çelme takmazlar.
Ilk Bursa macinda iyi mucadele edip hakem yüzünden yenilmistik o zamandan bu zamana bizde iyi olduk Bursa da ins puan alir döneriz ama cok zor gibi bol gol bekliyorum mactan.
Bizimde puan kaybımızla BursaSpor sezonun en önemli maçına çıkıyor.Bursa alırsa maçı bence daha liderliği bırakmaz.
Bu maç Bursa için kıymete bindi..O yüzden çok iyi oynamaları lazım..
İşte büyük fırsat hemde altın tepside eger rahat kazanırlarsa sampiyon olabilirler.Burada büyük takım mı yoksa diger sıradan takımmı oldugunu görecegiz.
Kazanırsa şampiyon.
İnanılmaz bir fırsat yakaladı Bursa..Eğer kazanabilirlirse 5 puan fark olacak.Denizlide artık son şanslar.Çok zor maç olacak.Bursa alırsa çok rahatlar ama hiçbirşey belli olmaz daha.
Kazanırlarsa şampiyon olma şansları iki katına çıkıcak bence.Kazanırlarsa büyük ihtimalle şampiyonlar :)
Bursaspor maçı zor olacak bu bir kesin..
Galatasaray'ın kaybetmiş olduğu 3 puan ve Denizlispor'unda kümede kalma isteği işlerini zorlaştıracaktır kendi fikrim bu maçta puan kaybı yapmazlarsa gerçekden iyi takım olduklarını daha çok belli ederler iyi takım oldukları netde üstüne eklemiş olurlar..
Başarılar Bursaspor..1963
Bursa lider olmasaydı kesinlikle Bursa'nin yenmesini isterdim.Denizli'nin düşmesi için.Ama iş farklı bir hal aldı.Bursa takılır umarım yarın..
Ankara'dan gelecek 3 puanı hesaplamak yanlıs şimdiden hele o hafta bi gelsin biz sanki puan kaybedegiz o hafta kaldı ki Antalya ile evimizde.Diger rakipler içinde böyle.
2. yarıya başlarken belki en rahat maçlardan biri olarak görülen maç bir anda Bursaspor için ligin en kritik maçlarından biri haline geldi.Ben bu duruma rağmen Bursaspor'un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Çok strese girdiler maç için. Galatasaray yenildi Fenerbahçe kazandı. Haftaya derbi var. BU hafta kazanırlarsa haftaya berabere biterse ( ki sanmıyorum :D ) Bursa iyice farkı açacak.
Bursa bu maci ve Belediye macini alirsa kopup gider, kimse yakalayamaz bir daha. Ben de Bursa'nin puan kaybedecegini dusunuyorum, ama fikstur muthis denk geldi onlar icin. Onumuzdeki 2 maci kazanirlarsa derbi sayesinde de kopup giderler bence.....
Şu saatten sonra ligde zirve yarışında olan takımlar umulmadık maçlarda puan kayıpları yaşayabilir. Denizlispor her ne kadar iyi bir takım olmasa da bu maçta Bursa'ya sorun çıkaracaklarını düşünüyorum.
Kazanırlarsa sampıyon olurlar ama kazanamassalar ben sampıyon olucaklarına ınanmıyorum ama bursanın kazanmasını ıstıyorum
Bencede çok büyük bir fırsat.Büyük ihtimal kazanır gibi Bursaspor.Anadolu'dan şampiyon çıkabilir :).
Erken bulacağımız bir gol maçın rahat geçmesini sağlayacaktır. Denizli'de Youla ve Angelov'a dikkat etmek lazım. . .
Cok zor mac , bence berabere biter 1-1 diye dusunuyorum hatta denizli alirsa sasirmam bile umarimda oyle olur :)
çok heyecanlıyım :D biraz önce başlasın şu maç!
Haydi Bursa kazan ve bitir şu işi. Umarım başlarda işler ters giderse seyirci oyuncuları strese sokmaz çünkü geriye düşseler bile kazanacakları bir maç malesef.
Malesef dememin nedeni kazanmalarını istemememden dolayı değil diğer takımın Denizli olmasından dolayı. Neyse düşme hattındaki rakipleri mağlup oldu ynilirlerse puan farkı hala 7 ama son haftalarda yüksek oranlı galibiyet almaları lazım.Bu sefer iş çok zor gibi.
yahu maçı izleyemiyorum birileri yazsın bişeyler takip edeyim :D
Bura çok hızlı başladı ama Denizli'de kendine geldi son dakikalarda.Ertuğrul Sağlam'ın önlem alması gerekiyor ikinci yarı.Yoksa tam berabere gidecek bir maç izlenimi oluştu.Net bir pozisyonda yok.Sadece baskı vardı şimdi baskıda azaldı biraz.
Son pozisyonlar (:
30' Bursaspor bu dakikalarda Volkan Şen ile sağ kanadını kullanıyor.
29' Bursaspor bu sezon iç sahada en az gol yiyen ve deplasmanda en fazla gol atan takım olarak dikkatleri çekiyor.
28' Denizlispor'un gelişen kontra atağında, sol kanatta Youla, yanındaki Emin'i, o da sağdan gelen Braga'yı gördü. Braga'nın sert şutu defanstan döndü.
27' Bursaspor bu dakikalarda ileri uçta çok top kaybediyor.
mükemmel goool :D:D:D
Ozan İpek :D
Bursa normal pozisyon bulamazken Tsubasa vuruşlarından birini yapan Ozan İpek işi bitirdi :D
2'yi bulup rahatlasınlar artık :D
Aciliyetten İbrahim Ege adlı futbolcumuza defans yapmayı öğretecek bir öğretmen tutulacaktır.Müracat : Denizli Atatürk Stadyumu Bilet Gişeleri.
İnsan önündeki topa vuramaz mı ya ?