Hakem öyle bir maç yönetmişki. Antalya'yı doğramış resmen. Zorla kazandrmışlar maçı.
Printable View
Hakem öyle bir maç yönetmişki. Antalya'yı doğramış resmen. Zorla kazandrmışlar maçı.
Yahu o ne biçim penaltıdır :n: Hatırladıkça gülüyorum :D Hakem nasıl böyle bir karar verdi anlamış değilim. Hadi penaltıyı verdin (Ki yanlış karar) 2. sarıdan kırmızı verme bari. 2 kere rezil etti kendini. Zaten sevmiyordum o hakemi isabet olmuş. Sedat a da yazık oldu :D Hayatımda gördüğüm en masum kırmızı kart :D
Valla bence karar doğru, Sedat amatör. Ellerini açtın hadi anladık önceki pozisyon için, e geçti bitti saf saf niye bekliyorsun. Çok komik pozisyon orası ayrı tabii. xD
Saf saf bakması ayrı bir komedi zaten :D bi 4. komedi de o topun oraya gitmesi :D Ceza sahasından gelişine şut çekiyor adam ve top taça doğru falsolu bir şekilde gidiyor :D
Ne komik pozisyonmuş arkadaş :D İzleyemedim ben hala...:D
Penaltı verilmesede olurdu ama bence penaltı tarafı daha ağır basıyor.
Oyuncunun topa elle müdahale etme gibi bir niyeti yok bu konuda herkes aynı düşünüyordur. Ancak atılan bir şutun - ki nereye doğru gittiğinin önemi yok - gidişi engelleniyor. Ellerde olmaması gereken yerde.
Hakemin penaltıyı vermesi benim düşünceme göre doğruydu.