Eee Antalyaspor bu.
Printable View
Nasıl Girdi Öyle Yav Volkan Düşmanına Girmez Öyle Adam...
Volkan'da haftaya cezalı. . .
Yazıklar olsun ya , olmayan penaltı ömer'in eliyle itleyişi volkan ın yumrukları artık valla ...
Tebrik edemem ben böyle bir macı , yazıklar olsun hakem triosuna.
Ömer'in Golde Antalyalı Defans Kimdi Son Adam Olan Adam Acemice Ofsayt Olan Pozisyonu Bozdu:D
O hakem triosu İBB maçında neredeydi acaba çıkartın şu fanatizm gözlüklerinizi. . .
Bursaspor futbol oynayarak bu noktalara geldi. Şans felan yok işin içinde. Emin adımlarla gidiyorlar şampiyonluğa. Bursaspor'un 1 tane adamı varsa (Levent Kızıl) Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın 10'ar adamları var federasyonda. Sadece alkışlayalım diyecek hiç birşey yok çünkü...
NOT: İbrahım Kızıl değil, Levent Kızıl .
Tribünler şov yapıyor bu arada . . ..
2'yi attıktan sonra 3 tane kaçırdık az önce direkten döndü. . .
kardeşim rahatladım yahu..
Şov Yapıyorlar Tribünler.
kıskananlar çatlasın :D Bursa şampiyonluğa koşuyor!
Bu Arada Bir Dipnot Geçeyim. Geçen Sene Bizde Şampiyonluk Gören Tomas Zapo Bu Sene de Şampiyonluk Görürse Tarihe Geçecek. Ama Adam Harbi İyi Adam:)
Zapoyuda Beğenmeyenler Çatlasın:D:D:D
Bursa'nın şampiyon olmasını istiyorum, Fenerbahçe için üzlüyorum ama; Türkiye için seviniyorum. Çünkü; Bursa bu saatten sonra en kötü 2. olur. Bu nedenle Şampiyonlar Liginde ön elemeyi kesinlikle geçemezler. Ama birinci olurlarsa direkt Şampiyonlar Liginde. Fenerbahçe'nin ikinci olduğunu düşünürsek, Şampiyonlar Ligine ön elemeyi geçerek kalır. Bu nedenle Türkiye kazanır.
Maç biteli 15 dakika oldu oyuncular hala sahada tribünleri dolaşıyor, tribünlerde de tek bir kişi dışarı çıkmadı. . .
Bursa nin attigi 2. golde ofsayt var ilk Ali Tandogan kullandigi anda ofsayt , artik bu kadar olur 1 macda Bursa almis olsun hakem hatasiyla
Vay be bana 2 sene gibi geldi. :D
Helal olsun Bursa. Rıdvan dedi az önce ne Gaziantep'e benziyo ne Gençlerbirliği'ne. Deli gibi saldırıyolar. Isırıyolar bütün takımları. Belediye maçında kaybettikleri anda herkes onları havlu attı diye gördü. Ama ölmediklerini gösterdiler. Helal olsun.
futbol konusunda oyunculuğunu yeterince hatırlamıyorum. tek hatırladığım şey toplarla 100 yazması 100.golünün hatrına. teknik direktörlüğünü ise beğenmiyorum. beşiktaş'dayken de böyleydi. ama sonuçta bursaspor'la "bir şekilde" kazanıyor.
kişilği hakkında ise ben ertuğrul sağlam'la şahsen tanıştım. çok güler yüzlü iyi niyetli bir insan o yönüne laf söylemek yersiz olur. büyük olmaktan kasıt asla bir mustafa denizli olamayacağıdır.
http://i42.tinypic.com/2eead7k.jpg
Yok kesin tekrar edilmeli maç. 5 cm önden kullanmış.
İyi güzelde kardeşim, bu maçta hakem yok mu? Nerede o hakem? Niye kontrol etmiyor.
Herşeyi Bursaspor'a yüklememek lazım,yapmış hakem görmemiş. Oh mis gibide gol olmuş.
Sahadaki futbolcular niye itiraz etmiyor ona :)