Ufuk'un da oynadığı bir maçtageleni içeri buyur ettiği hala hatrımda. Aykut'a devam bence. :)
Başarılar dilerim takımımıza umarım kazanırlar bu sefer. :)
Printable View
Ufuk'un da oynadığı bir maçtageleni içeri buyur ettiği hala hatrımda. Aykut'a devam bence. :)
Başarılar dilerim takımımıza umarım kazanırlar bu sefer. :)
Mehmet Topal ın sevdiği şey aslında defansın önünde tek olarak savaşmak.
Topal ın iyi oynadığı maçlara bakın çoğu tek ön libero olarak oynadığı maçlardır.
Ayrıca Topal- sarp mı? topal-ayhan mı? yoksa topal tek önlerinde arda elano mu?
3 puana ihtiyacınız fazlasıyla varken
Belliki herkez gibi Rijkaard Jo'yu gözden çıkardı aslında jo ilk alındığında bende iyi transfer yapmışlar demiştim :D ama sonra bu alem haberleri çıkınca 2-3 sene öncesi aynı haberler vagner love ile jo alem yaparken kasetleri var diye cska da oynarken çıkıyordu onlar aklıma geldi :D
Artık bu maçı kazanıp zirveye yaklaşalım. Haydi Aslanlar.
Takımlar sahaya çıktı.
Galatasaray fazlasıyla ofansif bi kadro ile sahada
Diyarbakırsporda ise uzun süre beraber oynamayan yeni oyuncular sahada.
İki takımında puana ihtiyacı olduğu bir haftada güzel bir maç bizi bekliyor.
İytiyaç olan puan 1 puan değil tabiki.
İsitklal marşımızın ardından maç başlayacak. Dilerim güzel bir maç olur
Aynen söylendiği gibi stadda hiç ses yok.
Futbolcuların sesini duyuyoruz Ali Sami Yende.
Erhan Şentürk çok net bir pozisyon kaçırdı. Dk 5
ah Baros Ah
14.dk da Ardanın sol çizgiden taşıyıp ceza sahasına yerden verdiği pasta Milan Baros net bi pozisyon kaçırdı
keitanın asisti baros attı 1-0
Ve gol geldi.
Keita zor pozisyonda ortaladı Baros kafayla attı golü
ve 2.gol
Keita sağ çaprazdan ortaladı Barso yine kafayla attı golünü dk 28
Baroş Baroş Baroş :D.
King geri döndü :D
İlk yarı 2-0 sona erdi..Caner yine kart görmek için elinden geleni yapıyor..
Len arkadaş nerden aldık şu Caner'i yaa!!! Sezon bitse de bir defolup gitse... Adamın faydasından çok zararı var.... 2. yarı kırmızı yer ya da penaltı yaptırırsa şaşırmam
3defa aynı hareketi yaptı Caner. Var bi karın ağrısı
Ve bir gol daha
Korner atışındaki karambolde Neill topu ağlarla buluşturdu
Kral coştu... Baros! 4-0 :)
Galatasaray birbirinin rahatça bulduğu gollerle maçı kopardı.Bursa maçının önemi bir kat daha arttı GSaray için..
Yalnız Hakan Balta'ya da helal olsun... Adam savunmada , sol da , önde, gönekte, heryerde oynuyor ve hakkını da veriyor.Aslında onu göbeğe iyice alıştırıp Neill ile 2 li oynatsak da sola hem hücumu hem savunmayı iyi yapan bir adam alsak iyi olur....
Ben onu bunu bilmem Hakan Balta Caner Erkin'i cebinden çıkarır. Hücumda yapar savunmada. Galatasaray son derece rahat oynuyor Baros ise daha durun ben varım diyor...
:n: Diyarbakırspor'lu oyuncular çıkmaya acayip hevesli :) Kaleci diyor ben çıkayım, musa diyor ben çıkayım :D Adamlar fark yiyince oyundan kaçmanın planını yapıyor :D
Bu arada Bebbe attı, 4-1 oldu
Gökhan zan,Servet,Emreler ve gelecek Ali Turan göz önüne alnrsa böyle bişe istesek olmayacak gibi abi..
Az sonra Jo girecek. Taraftarların tepkisini çok mrk ediorm
Jo ve Arda'yı çok ıslıkladı taraftar... Anlaşıldı, bu haftadan itibaren mücadele etmeyen oyuncuları sahada barındırmayacaklar... Jo az önce girdi ve daha sahaya adımını atar atmaz ıslıklamaya başladılar...
Jo yarın bavulları toplayabilir :D Adamın ayagına top geldiği anda yuhluyorlar ...
Maç bitti Baros 4-5 ay oynamamasına rağmen 9. golünü attı her ne kadar mazeret olmasada baros olsa neler olurdu çok merak ediyorum..
Sezonun en rahat maçı oldu.Adamlar amma sakat çıktı :) Tebrikler Aslanlar.