Originally Posted by
Aydın
Bence Galatasaray taraftarı haksız. Ne olursa olsun, şartsız bir şekilde başarıya odaklanmak ve buna göre tezahurat yapmaktan başka birşey değildir Arda'ya yaptıkları. Arda bu takımın en ağır işçisiydi şu zamana kadar ve bilmiyorum kaç tane maça çıktı sezon başından beri. Leo Franco'dan sonra belki de en fazla forma giyen oyuncu Arda'dır.
Özel hayatında ne yaptığı sadece onu ilgilendirir. İster sinema kapatır, ister sinema alır. Ama Türk taraftarlarının genel zihniyeti bu. Fenerbahçe'de Alex'in bile yuhalanmıştı. Galatasaray'da Arda'nın yuhalanmasını garipsemiyorum. Arda'nın "beni tribünler buralara getirdi" lafını da samimi bulmuyorum. Herşeyi kendi yeteneğiyle başardı. Bunu kendi de biliyor ama bu cümleyi söyleyemez. Lakin Arda'yı Galatasaray'dan, futboldan soğutacak etkenlerden biri işte o tribünler olur. Başarı olunca herkes Arda'nın yanında olur tabii. Alkışlarsınız, maçtan sonra tribünlere çağırırsınız, oley çektirirsiniz falan filan. O zaten 3. lig takımlarında da olan birşey. Bir futbolcunun performansını yükseltmeyi özel hayatına, kız arkadaşına laf atarak mı başaracak Galatasaray taraftarı?
Jo için bunu kabul edebilirim ama Arda için bunu kabul edemem. Arda Galatasaray'ın çocuğudur. Nasıl "sen takımın kaptanısın, küsemezsin" gibi şeyler söylüyorsanız, kötü gününde de diğer yabancı oyunculara yaptığınız gibi ona laf atamazsınız bence. Hem de iğneyle oynadığı Fenerbahçe maçında ıslıklamak büyük bir ayıptı. Galatasaraylılığımdan utandım.