trabzon icin artik siralamanin bir önemi yok nasil olsa uefa'ya gidecekler sayemizde :)
Printable View
trabzon icin artik siralamanin bir önemi yok nasil olsa uefa'ya gidecekler sayemizde :)
Mutlak gol kacti :) Umit Karan
Senol hoca al bi forvet oyuna cikar Colmani :)
Hele sukur bi gol atabilme sansimiz doguyor :)
Ümit arka direkten mutlak golü kaçırdı.Engin de ayakta durmaıyordu aldı oyundan Murat Tosun oyunda.
Es Es te bize atmamakta kararli galiba :)
Atacakalr sanırım baya bir baskı kurdular.Tosun çok kötü ya girdi ama yok sahada.Ben yazarken Ümit yine kaçırdı.
Onur yine golü önledi.Allahım inşallah hep böyle olur hem biz hemde ülkemiz iyi bir kaleci kazanır.
Selçuk ah Selçuk 2 oldu napıyor bu ya.
90+3 geçti ama hakem hala devam ettirdi.Yedik golü.
:D dahada bisey diyemiyorum butun mac boyunca geldiler helal olsun Es Es e buyuk baski kurup maci aldilar
Onur ne öyle arkadas ya resmen ard arda 6-7 macı tek basına kurtardı gibi bişey.
Eski Ümit Karan'dan eser yok. son vuruslara bakıldıgında dedigimde Ümit Karan attı:D
Hak ettiler maçı ne diyelim ama uzatmanın uzatmasında gol yemekte kötü be.
Onur çok üzüldü işte trabzonspor ruhu bu işte bu .Maçı kaybettik ama ben Onur'a üzüldüm.
Adaş şimdi maçtadır mutlu mesut gelir eve:D
Onur ve Eskişehirli oyuncular Trabzon gol yemesin diye, Trabzonspor oyuncuları ise Trabzon gol yesin diye çırpındılar gibi bir görüntü oluştu. :} Eskişehir büyük baskı kurup, ciddi pozisyonlar yakaladı ve golü son dakikada buldular. Tebrikler.
Bu çocuk ne böyle ya. Buna gol atmak dert. Işınlanıyo herif.
Beşiktaş haftaya Diyarbakırspor u depLasmanda mağLup ederse hemen hemen TurkceLL süper Lig sıraLaması beLLi oLacak.
Oyunda nasil Adler e gol atmak cok zorsa gercektede bunu Onur basariyor :)
Onur harbi 10 numara kaleci geçen senede oynasaydı bütün maçları neler olurdu acaba.. :) Açıkcası Eskişehirspor açısındanda önemli bir maçtı iyi bir sıralamada bitirmek istiyorlar ligi son dakika golü ile kazandılar maça bakarsak hakettilerde çok iyi oynadılar..Trabzonspor asbaşkanı konuşuyordu geçen transferde önceliğimiz stoper ve forvet diye bakalım kimleri getirecekler çok merak ediyorum açıkcası..
Onur için artık geçmişe bakmamak lazım belki dediğin gibi çok daha iyi olabilirdi fakat geçen seneki şampiyonluk baskısını kaldıramayıp saçma sapan goller yiyerek kariyerini başlamadan bitirebilirdide.. Onur şimdiden taraftarın gönlüne taht kurmuş durumda umarım bu performansını arttırarak devam ettirir ve Şenol Güneş'ten sonra gerçekten iyi bir kaleci kazanırız.
Ben bu takım sayesinde erken ölürüm demedi demeyin. :n: Onur insan mı? :)
Ayrıca penaltı pozisyonlarında gülüyorum felan demişsiniz biraz kendinizi karşı takım teknik direktörü yerine koyun.:) Aynı hareketi sizde yaparsınız. Daha net olan Song'un Alper'e yaptığı hareket var mesela. Alakası yok top ile Song'un.
Ümit'te durur durur 90'da atar hep. :D İlla tepki göstermek mi lazım? :n:
Beni üzen bazı şeyler oldu adaş. O yüzden fazla mutlu değilim.:) Ama son dakika golüde fean oluyo hani. :D
Ya bırak sen uçuosundur şimdi allah blir içmişsindir sevinçtende:D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/26/5658.jpg
Dogum yeri Trabzon degil ama cogumuzdan daha iyi bi Trabzonsporlu !
Harika bir kaleci.Beklentilerim çok yüksek.İdda ediyorum dünya da kaleci olarak zirveye oynayabilicek bir potansiyel var.
Karşıyaka'nın böyle geleceği çok parlak olacağı belli olan bir kaleciyi de, böyle ucuz bir fiyata satması da akıl almaz bir olaydı zaten.