Hadi Bismillah der, dalarım maça:0:
Printable View
Hadi Bismillah der, dalarım maça:0:
Maçtan önce karşı takımın t.direktörüne laf atmadan maça giremem
ben maç esnasında taktik ayarları yaparken kesinlikle maçı durdururum..
Bende de bu var fakat bu benim simetri hastalığım yüzünden kaynaklanıyor.
Buna bende inanıyorum Göztepe Menajeriyken TV View oynuyordum ve Üst maçım bitmiyordu.
Şimdi Sakarya ile Klasik View'de maçı başı 3'den aşağı olmuyor.
Klasik View'de Fener'de Fred'le FM 2006'da tadından yenmez.
Bende önemli anları izlerim geri kalan zaman israfı bana göre.
Ama önemli anları izlediğimde ve ekranın göstermediği zaman zarfında bir sarı kart falan olursa nasıl oldu diye merak ölürdüm fakat FM 2006 oynarken.
Ayrıca hep WC'ye gidince nedense sonuç lehime oluyor.
Ayrıca arkadaşımın evinde Pc ekranını gören bir ayna vardı ve penaltı olunca oradan izlerdik ama o zamanlar çocuktuk 4. Sınıfa gidiyordum FM 2005 ve 5 yıl öncesiydi.
Mouse'u ekranda görünmeyecek bir yere çekiyorum ben.
Bu Mause olayı neden herkesde var ? Neden hepimiz böyle saçma birşeye inanıyoruz :D
Bende mause yi ekranda görünmeyecek bi yere çekerim eğer taktik ayar yapacaksam maçı kesinlikle durdurum.
Şu mouse takıntısı sadece bende var sanardım.:D Bende çoğu kişi gibi saklarım imleci.Birde mutlaka rakibin gol atan futbolcusunun profiline bakarım.
taktik yaparken maçı durdurmak sanırım herkeste oluşan bi takıntı ben de az önce farkettim bunu :)
önce olmadıgım bir maçta takımın yıldızlarını berbatta olsa çıkarmıyorum her an bişey yapabilirler diye ama pek bişey degişmiyor kazanamadıgım daha fazla oluyor.
Mouse un imleci ekranda görünüyorsa rahatsız oluyorum ve oyunu etkilediğini düşünüyorum. Birde maç başlar başlamaz hemen oyuncu puanları menüsüne tıklarım eğer geç kalıp direk pozisyon görünmeye başlarsa o maçı kaybetceğimi düşünürüm. :)
O taktik ekranına girerken gol yeme olayı 2009 da cidden oluyordu. :D Bende sonradan farketmiştim, birileri burda bahsetmişti hadi bir deneyeyim dedim golleri yedim, ondan sonrada maçı durdurmuştum..
Ama 2010'da tam tersi bir durum söz konusu.. Bu sefer benim takım atıyor golleri :D O yüzden durdurmama gerek yok :D
Bende de fareyi üste koyarım ya da sol tarafta sahanın başladığı yere koyarım..
Bir iki tane oyuncum vardır.. her seride değişir bunlar.. Bu oyuncuları alırım takıma..
bende durdururum taktik yaparken:n: