volkan babacanı al kaleci olarak. tam bir harika... pişman olmazsın ;)
orta saha olarakda chumbinho yu öneririm.
Printable View
volkan babacanı al kaleci olarak. tam bir harika... pişman olmazsın ;)
orta saha olarakda chumbinho yu öneririm.
martin stekelenburg..
hocam galiba transfer dönemi bitmiş ama seneye yine kaleciye ihtiyacın olacak. franco niye o kadar pahalanmış anlamadım ama çok iyi kaleci. Şimdi Atletico da 1. kalecim diğerleri libis andres arenas ve sinan bolat üçü de süper ayrıca gayet de ucuzlar ve ligin en az gol yiyen takımıyım
Yaw Ben Bu Bayern Münchenin Yedek kalecisine İmza attırdım.Adını Unuttum Şimdi Bilen Vardır.Ama Adam Süper.Adam Zaten Gitmek İstiyormuş Bende Aldım.Bu Adamı Bilen Ve Daha Önce Takımına Alan Bi Arkadaş Varsa Yorumunu Bekliyorum.Nasl Biri BU ADAM
orta saha:luccin,pedersen,mascherano,messi,iniesta(bunu n için 1 yıl oynatıp geliştirmen lazım),jair
kaleci:roberto(atletico madrid 18 yaşında) bernabe (atletico madrid 17 yaşında)
metcan1304 adamın işi acil sen adama eddie gaven'ı iyi yetiştirirsen inanılmaz Bir oyuncu oluyor.Kendi tecrübelerimden biliyorum.İyi bir antrenman programı yaparsan değerleri full 20 oluyor nerdeyse diyosun yafffff
ayrıca tavsiyem barry van galen kolay kolay vazgeçmes sen yaslı olduguna bakmaaa
Kamenİ(espanyol) İgor Akİnfeev(cska) Haaaaarika Kalecİler ArkideŞler
Helal Olsun Sana Dostum.Sonuna Kadar Haklısın Benim 1 Ay Sonra Maçım var Adam Bana Al Yetiştir diyo.Eddie Gavena baktım Ben O Adamı 5 Yıl Yetiştirsem Değil Schalke nin İlk 11 ine Yedek Kadrosuna BİLE GİREMEZQuote:
Originally Posted by theorginalsin
kaleye shaktardan lastuvka çok ii yetenek orta sahaya nuri şahini alçok güzel gelişio
kardeşim sen o adamı hiç denedinmi.Önce bir denede sonra konuş:mad: :mad: :mad:Quote:
Originally Posted by theorginalsin
kardes ya sen rensingi yada jan schlösser diye bir kaleci var hakliisn ikisinin profili müthis ama jan schlösseri aldinsa isin biraz zor cünkü tecrübesizQuote:
Originally Posted by eser3131
abi benim fm 2006 da vazgeçmeyeceğim kaleci shay given.alın deneyin ve görün.reklam gibi oldu be.:D:D:D:D