kampi takip eden arkadaslar varsa yanitlayabilirmi Quaresma nin durumu nedir uyum sagliyabilmismi yeni takimina birde Schuster ne tip bir taktik ile calistiriyor takimi
Printable View
kampi takip eden arkadaslar varsa yanitlayabilirmi Quaresma nin durumu nedir uyum sagliyabilmismi yeni takimina birde Schuster ne tip bir taktik ile calistiriyor takimi
Quaresma kampın yıldızlarındandı.Hazırlık maçlarınında en iyi ismiydi.Özellikle Rüştü ve Nihat'ın katkılarıyla adaptasyon sürecinide çabuk atlattı.Hiçbir uyum sorunu yok şuanda.
Schuster'in sistemine gelirsek;
Tek önliberolu 4-1-4-1 sistemini uyguluyor.Bu yüzden Fink gözden çıkarıldı.Bu ofansif sistemin alışalana kadar sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum şahsım adına.Hücum anlamında değil ama defansif anlamda sıkıntılar olabilir...
Bekleyip göreceğiz..
Daha çok ofansif ağırlıklı yani AMR/AML olarak kullanıyor.Ancak M.Denizli kadar olmasada top rakipteyken topun arkasına geçmelerini istiyor...
08 Ağustos 2010 Pazar 21:00
BEŞİKTAŞ'IN YENİ YILDIZI İSPANYOL GUTİ, TÜRK SPORSEVERLERİNİN ÖNÜNE İLK KEZ ATV'DE ÇIKIYOR!
Yeni İspanyol transfer GUTİ'nin ilk kez formasını giyeceği BEŞİKTAŞ, Guti'li kadrosuyla ilk ciddi provasını İspanyol devi Villarreal önünde İspanya'dan canlı yayınla atv'de yapıyor!
Nihat Kahveci'nin eski takımı Villarreal karşısında Siyah-Beyazlılar, Guti'li, Quaresma'lı kadrosuyla futbol resitali yapacak, futbolseverler bu dev heyecanı şifresiz kanalda ATV'de yapacak.
Karşılaşmayı kazanacak takım bu yıl 11'incisi düzenlenen CERAMICE ESTRELLA DAMM kupasını da müzesine götürecek.
Karşılaşma berabere biterse statü gereği kupayı kazanacak takımı belirlemek üzere hemen penaltı atışlarına geçilecek.
Beşiktaş'ın İspanyol boğalarıyla yapacağı bu zorlu ve heyecanlı futbol gecesini kaçırmayın!
Keşke şu maç Cumartesi olsaydı.Pazar günü maç saatinde burada epey geç olduğu için ve pazartesi sabah kalkıp okula gitmek zorunda olduğum için seyredemeyeceğim maçı.Zaten bu yüzden kupa maçlarının hiç birisini seyredemedim.Kötü oldu valla.
Besiktas transfer yaptikca basligin yildizi dusmus :) en son Guti transferi ile artik dibe vurmus :D
Kartal'ın Villarreal kadrosu!
Siyah-beyazlılar, Villarreal ile oynayacağı hazırlık maçı için yarın sabah İspanya'ya gidecek.
Teknik direktör Bernd Schuster, 19 kişilik Villarreal maçı kadrosuna sakatlıkları bulunan Sivok, İbrahim Toraman, Rüştü Reçber, Rıdvan Şimşek ve Yusuf Şimşek'in yanı sıra, Delgado, Ernst, İbrahim Üzülmez ve Erhan Güven'i almadı. İstanbul'da kalan futbolculardan sakat olanlar tedavilerini sürdürecek, diğerleri ise dinlenmeye yönelik tesislerde çalışacak.
Aralarında sözleşmesi dondurulan Fink'in de bulunduğu Villarreal maçı için İspanya'ya gidecek oyuncular şunlar:
Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Ferrari, Zapotocny, Fink, Quaresma, Guti, Uğur İnceman, Tabata, Bobo, Hilbert, Ersan Gülüm, Nobre, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Holosko.
Önemli bir hazırlık maçı olacak yarınki maç Beşiktaş için.. İzlemek gerek :)
İspanya'da Guti çılgınlığı!
Villareal ile bu akşam 21.30'da karşılaşacak olan Beşiktaş, Valencia havaalanından çıkarken yoğun İspanyol gazeteciler ve Real Madrid taraftarları tarafından karşılandı.
Hedefte başta Guti olmak üzere, teknik direktör Schuster ve Quaresma vardı. Alanda izdiham yaşanırken en büyük ilgiyi Guti gördü. Gazeteciler görüntü almak ve röportaj yapma yarışındayken, bazı taraftarlar ise çok sevdikleri Guti için gözyaşı döktü. Guti'yi görebilmek için Valencia'ya gelen taraftkarlardan biri açtığı pankartlar ile dikkat çekti.
"Herşey için teşekkürler, oynadığın futbol için teşekkürler" şeklinde İspanyolca yazıların olduğu pankartın sahibi Guti'yi görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
Gencindin yaşlısına kadar herkes Guti'ye sarılarak tecrübeli oyuncuyu öptüler. İspanyol basınına kısa bir açıklama yapan Guti, "Duygularım tarifsiz. Real Madrid'de çok güzel günlerim geçti. Ama Beşiktaş gibi çok farklı bir kulübe geldiğim için de mutluyum. Bugün benim için burada olan taraftarlara teşekkür ederim. Bu kadar sevilmek gurur verici" diye konuştu.
Öte yandan havaalınından otele geçen Beşiktaş 21.30'daki maçı beklemeye başlarken, İspanyol gazeteciler ve taraftarlar da takımın kaldığı otele kadar gitti ama yasak olduğu için içeriye alınmadılar.
Kaynak : DHA
Ben bile gururlandım valla..
cenk piskopata bağladı ne kaleciymiş mübarek:D
Bu nasıl bir çekim ya saha bulanık oyuncular parlak grafik bug'ı var gibi :D
Cenk muhteşem performans sergiliyor.
Guti'nin orta sahadaki pas alış verişleri ise takımda tam da aranan şeydi. Bunu sağlamış olduk.
Cenk'in kumaşı iyi
nasil atti bobo?
Cenk 2 yıldır bizi sürekli kurtarıyordu , kendisi BJK'ye gidince çok üzülmüştüm . Cenk yeni Rüştü olabilir (::).
2-0 Q7 :)
Guti & Q7 A.Ş :0: :icon_cool:
Cenk'te CR7'nin Sporting-Manu maçında kendini göstermesi gibi Madrid'e falan atmasın kapağı maçtan sonra :D
Cenk görüntüsü itibariyle de çok efendi bir kişilik. Ben inanıyorum ki Beşiktaş uzun yıllar kaleci sorunu çekmeyecektir.
Önünde Rüştü gibi bir tecrübe de varken bence çok daha iyi gelişecektir Cenk.
Yürüyerek 2-0 öndeyiz. Koşsak ne oLur acaba.
sistem olarak ne oynuyoruz guti fink yanayanami ? guti önde mi?
Guti nabıyon sen! :D
Bu maç kötü oynuyoruz dikkatinizi çekerim.
---------Fink---------------------
---------------------Guti-----------
Hilbert----------------------------
---------------------------Quaresma
Gibi asitmetrik bir diziliş algıladım şuana kadar ben.
anladım :) bu arada Nihat ne gol kaçırdı öyle ya:D ilk yarıda
aman gs gelmesin gelirse aykutun yedeği olur:zuhaha
2-1 :)