Almadığını nerden biliyorsunuz?Quote:
Originally Posted by fethi
Herkese her zaman herkese eşit davrandım ama kaale alıp almamak sana kalmış ben işimi yapıyorum uyarımı dikkate al!
Printable View
Almadığını nerden biliyorsunuz?Quote:
Herkese her zaman herkese eşit davrandım ama kaale alıp almamak sana kalmış ben işimi yapıyorum uyarımı dikkate al!
biz size bahsetmesek haberiniz bile olmıycaktı o resımdenQuote:
Originally Posted by FrancescoTotti
Herhalde bahsedeceksiniz madem ki bir durumdan şikayetçisiniz madem ki forumda istemediğimiz bir olay var, biz göremiyorsak bize yardımcı olabilirsiniz herhalde öyle değil mi?
Önce gördüünüz olaylara çare bulun(ABOO arkadas mesela)
Bakın arkadaşlar taraf olmayı bırakın lütfen,biz forumu küçük düşürücü duruma düşürenleri işimiz gereği burdan uzaklaştırırız.ABOO,Ben,İnzaghi,İnquistor,Layblood bu forumu hep denetleriz,eğer başımızı ağrıtacak bir olay olursa veya kişi varsa biletini keseriz,ya da olaya el koyarız sonra da kafamızı dinleriz .
Sizin bizleri beğenip beğenmemeniz sizi ilgilendirir çünkü biz burda sizler için bekliyoruz kısacası işimizi yapıyoruz.
Bizim yönetimimizi beğenmiyor olabilirsiniz ama biz adaletli davranmaya çalışıyoruz onun için lütfen bu anlamsız taraf olmaya bir son verin ve burasının tadını çıkarın.Şu anda forumda bulunan bütün üyeler bizim ilk üyelerimiz sayılır lütfen forumun tadıı çıkarın ve değerini bilin...
Bende istirem tadını çıkarmayı şu günlerde.Helede EURO2004 gibi güzel bir organizasyon varken ama ....
Neyse tamam söylediğin gibi olsun
biletininizi keseriz gibi tehditlerinden degil ; bizi anlamak istemediginizden dolayı bu muhabetti bura kapatıyorum.
ama şunu bilinki her kim galatasarayıma,başkanıma veya galatasarayla ilgili herhangi birşeye en ufak bir terbiyesizlik yapılırsa tepkim oncekinden cok daha buyuk olur.
HODRİ MEYDAN
Bende üye yim bende çok mod yönetimlerinde forumlarda yazdım burdakilerin halinden anlarım onun için bizi anlamıyorsunuz gibi lafları bir kenara bırakın.Sen tepkini koymadan biz gerekeni yaparız,eğer biz görmüyorsak sen yine aadabına usülüne göre koyarsın ama haddini aşmadan koyarsın ama yapacağın en akıllı iş o yanlışı yapanı bize şikayette bulunman olur ,Hodri meydan demeni değil sadece bize güvenmenizi beklerim umarım bizim sizi anladığımız gibi sizde bizi anlamışsınızdır bu itilafa bir son vermek sizin elinizde...Quote: