Cavcav ilk önce böyle oyuncu alsın ondan sonra konuşsun.
Cavcav ilk önce böyle oyuncu alsında ondan sonra konuşşsun.
Printable View
Cavcav ilk önce böyle oyuncu alsın ondan sonra konuşsun.
Cavcav ilk önce böyle oyuncu alsında ondan sonra konuşşsun.
kesinlikle katılıyorum...Quote:
Originally Posted by meddah
bizle uğraşacağına önce klübünde ki karışıklıkları çözsün takımının uefa'ya katılabilmesini sağlasın
ama tabi yandan hak da veriyorum fb olmasa nasıl gündemde kalıcak adam yatıyor kalkıyor bugun fenere nasıl bi laf atsamda yine gündem yaratsam diye düşünüyor değişik bi insan :D
ßen Anelka'nın 20 milyon €uro edeceğine inanıorm.. kimse aneLkayı kötülemesin. ilhan cavcav da 2 gram futbol bilgisiyle gitmis anelkayı kötülüo. bi kere adamın kariyeri ortada. Liverpool, Arsenal, PSG, Real Madrid... Anelka cok ßüyük futbolcu bana göre.. ben bi Galatasaraylı olarak ßu oyuncuyu savunmaktan çekinmem. isterse fenerli olsun. biz burda objektif düsüncelerimizi ortaya koyuyoruz. ßugün anelka dan verim alınamıosa, bunun tek sorumlusu daum dur. bana inanmak istemeyenler 2006 Almanya Dünya Kupasında Anelkayı İzlesinde görsünler.. adamda akıl almaz teknik var ya.. hız, teknik, güç, pas - şut isabeti , futbol zekası.... daha ne olsun. tekrar söylüorm bugün anelkadan yeteri kadar verim alınamıyosa tek sorumlusu daumdur!
beşiktaşın madidayı aldığı paranın yarısına moshoeu, khuse ve kona 3lüsünü almış biri tabi ki o parayı vermez ..
sanki parası varda anelkaya 2 milyon verecek Fenerin orta düzey oyuncusu gençleri satın alır ya
abi yalnız suda bir gercekki adam iyi futbolcunun kokusunu alıyo youlayı 10 bin dolara getirmiş 5 milyon dolara sattı başiktasa
beyler anelka albenisi yüksek olan bi oyuncu olduğu için fener istese şimdi onu 25 milyon € ya bile satar
sende bayağ bi sallamışın:D:D:D...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Anelka kadar adam alsın da öyle konuşsun diyenler beni seviyeme gelin de ondan sonra konuşun cevabını alırsa otururlar aşağıya.Artık bu forumda bazılarının konuşmak ve birilerinin fikir beyan etmeleri için koşul koymamaları gerekir.
biraz daha az sallayabilrdinQuote:
eminmisin olmadığınaQuote:
Originally Posted by SeZeRinHo
j.m salas arkadasıma katılıyorum bir galatasaraylı olmasına rağmen tarafsız görüsünü ortaya koymus bence digerleride formalarını cıkarıp öyle yorum yapsınlar "KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ"
bence sen ANELKA'yı savunana kadar FENERİ buraya kadar getiren NOBRE-ALEX-TUNCAY hatta AURELİO 4'lüsünü öv cünkü bu adamlar 20milyon euro edmior ama sahada ANELKA'nın yaptıgının 10 mislini yapıyorlar.Ben bi GS'li olarak buna dikkat ederim.Kişisel bakmam.Quote:
Originally Posted by ewrim_FB
konunun su anda nobre,tuncay,alex le bi alakası yok gerektiği yerde onlarıda savunuruz.bencede bu sezon icin doğru söylüyorsun ama anelkanın kalitesi belli bence abartan arkadaslar var forumda
Anelkanın bedeli kısmına gelirsek, Anelka aslında altın gibi, yer düşsede değer kaybetmiyor derler ya.. Çok ciddi bir sakatlık geçirmediği sürece en azından 10 milyon € eder...adam da potansiyel var çünkü..ama 25 milyon € zor, bu formuyla zor..
bazı arkadaşlar sallama fln demiş ama newcastlenin önerdiği para bu paranın sadece 4-5 milyon euro aşağısıydı. ve bu fiyat pazarlıksızdı. ben sallamıyorum ilerde bi gün satılırsa görürsünüz.
Pazarlıksız teklifler genelde aşağı iner, yukarı çıkmaz..
eminmisin teklifi sunan fener değil newcastle zaten o parayı gözden çıkarmış o para düşermi biraz mantık lütfenn
Ben olsam 2milyonTL bile vermem.(/4)
Doğrudur, yanlış anlamışım..
Hehalde bu kadar mantık yeterlidir..
zaten sen olsan. olmadığına göre öyle bi şansın yok. ayrıca neden taktınız fenerin futbolcularına bu kadar. ben olsam iliçe 2,5 milyon euro vermezdim. die söze girsem nolurdu acaba.
söze girsem nolurdu acaba deme girmişsin zaten :DQuote:
ben galatasaraylı değilim ama iliç sanırım anelkadan çok gol attı.
fiyat-performans???!!!
Bence herşey golle ölçülmemeli.Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
gollere bakarsak cenk işler 20 milyon euro ederQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
haklısın ama anelka gol atsın diye alındı iyi oynasın diye değil.şampiyonlar ligindede zaten 0
Siz Fenerbahce T.D sinden ve ya yönetiminden hiç "Biz Anelkayı gol atsın die aldık iyi oynasın diye değil" gibisinden bi açıklama duydunuz mu?
Bence Anelkanın tek sorunu Kafasının Dünya Kupasında Olmasıdır. Kendini riske etmiyo