Galatasaray kazanacaktır.Fakat ilk maç olmasından dolayı gollü olmaz..
Galatasaray kazanacaktır.Fakat ilk maç olmasından dolayı gollü olmaz..
Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. Tabi bu gerçek bizim öngörülerde bulunmamızı engellemeyecektir.
Galatasaray'a hangi yönden bakarsanız bakın rakibinden üstündür. Bu üstünlük nedeniyle Galatasaray'ın maçı rahat kazanma olasılığı çok yüksektir. Bunu dile getirirken de fark olur diyoruz. Başa dönersek eğer hayatın cilvesi o gün Beograd tarafından eserse karambol bir gol, hakem hatasından gelen bir gol, savunmanın anlamsızlıkta yarışmasından ötürü gelen bir gol üzerine Galatasaray vurur vurur ve girmez. Galatasaray o zaman kaybeder. Yada Galatasaray'lı oyunculardan 1-2 tanesi atılırsa, rakip ciddi anlamda motive olmuşsa Galatasaray kaybedebilir.
Sırp takımları tehlikelidir...
Maçta olucak kimse varmı ?
Aygün niye bu kadar farklı açıdan yaklaştın anlayamadım. Mantığı başka birşey değil. Sandığın gibi antigalatasraycılık falan yok yorumda. Dikakt edersen plzen gibi diyorum. 2 takımda kolay lokma olmayabilir diyorum sadece. Ne yani hafife mi almam gerekiyordu illaki ? Bu kadar art niyetli düşünmeyin bazı şeyler lütfen. Rica ediyorum bak. Sonra gereksiz muhabbetler dönüyor.
Ayrıca ben Galatasaray zorlanır yenilir falan demiyorum dikakt ederseniz. Kesin bir sonuç söylemiyorum sadece. Tabiki bencede yarın takımımızda galip gelecektir ancak büyük konuşmak istemiyorum.
Açıkçası fark beklemiyorum ama ne yalan söyleyim Pino'yu ilk defa seyredeceğimden özellikle ona dikkat edeceğim :P 2-1 gibi bir sonuç bekliyorum... Bizim lehimize.
Galatasaray
Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Serdar Özkan, Arda Turan, Mehmet Batdal
Yedekler
Ufuk Ceylan, Ali Turan, Çağlar, Pino, Kewell, Lorik Cana, Emre Çolak
Resmi sitede okudum sanirim kadromuz bu
Maç 21 de değilmi neden 01 yazıyor ilk mesajda :D
---------------------Aykut---------------------
Sabri----------Neill------Servet------H.Balta
---------------Mustafa--Ayhan----------------
Barış----------------Arda-------------S.Özkan
--------------------M.Batdal----------------------
Tek yabancı Neill as kadroda.Yeter zaten:D
Rijkaard genellikle sağda kullanıyor onu.Bugünde öyle olur...
rijkaard'ın barış'ı sağda oynattığını hiç hatırlamıyorum. sağ içte oynuyor, sağ tarafla pas alışverişi yapıyor en fazla. ya sarp-barış-ayhan orta üçlü olur ya da ayhan sola geçer 4231 oynarız....
Radyo falan yok mudur dinlemek için :(
Bakalım neler olacak...
Mustafa Sarp'ın karambol'den şutu tehlike yarattı...
Gol olabilirdi ama iyi çıkardılar...
Batdal'ın kafa vuruşu direkten döndü...
Galatasaray iyi yükleniyor ama kontradan yememeye dikkat etmesi lazım...
gol geldi :) galatasaray defansta 1 2 hata yapsada çok iyi başladı maça 3 4 top çizgiden direkten döndü iyi oynuyorlar
Arda attı...
1 dakika öncesinde Milic kaçırdı ama kaçırmayacaksın futbol böyle bir oyun atamayana atarlar :D
1-0 oldu. Arda Turan.
İlkyarı bitti...
biz bu Saranov'u alalım kaleye :D:D:D
Arda'nın golü güzeldi, çok net fırsatlar yakalıyoruz ancak hem şanssızlık hem de beceriksizliğin etkisi ile ikinci gol gelemedi bir türlü.
Ben pembe formaya 2. kere asik oldum , cok SIK duruyor kesinlikle almak lazim , ilk yariya gelirsek Serdar Ozkan FB macinda beni ne kadar sasirtsada bu macda gosterdiki Galatasaray'in oyuncusu degil , Mehmet Batdal kumasi iyi oyuncu belli ediyor kendini ama tecrube ve son vurus problemleri var eger sorun olmaz ise 1-2 yila cok iyi bir forvet olur , Arda yine aralarda parliyor , Kewell , Baros , Elano ve Cana nin bu takima katilmasi ile gercek bi yorum yapabiliriz
Formanın arkasındaki yeni numara ve isim fontu da çok şık duruyor.Keşke lig maçlarında sırt bölgesinde reklam olmasaydı.
Ayhan ön libero gibi oynuyor Mustafa sarpin sirti dönük top kontrolü yeteneksizliginden dolayi bu secim oldu galiba.
Servet yine güven vermedi ilk pozisyonlarda hep pozisyon hatasi yapti ins düzelir.
Arda gününde Mehmet Batdal gol ariyor ins 2.yari Kewell ve Pino'yu da izleriz.
Mac nasil gidiyor su an, izleyen yok mu?
Baska gol olur mu, bilgilendirin bizi :)
Maç sıkıcı bir hal aldı.. Kewell biraz önce oyuna girdi 99 numara hiç yakışmıyor :D