Maç başlasın artık :) önder oynamayacak güzel
Maç başlasın artık :) önder oynamayacak güzel
Eksiğimiz çok daha sezon başı bir sürü sebep gösterilebilir ama yinede ufak da olsa bir parıltı görmek istiyor insan. İnşallah onuda gösterirler.
Ilhan ilk 11 de, 6 hafta yok muydu yav helal olsun hizli iyilesmis :)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, İlhan, Bilica, Bekir, Andre Santos, Dia, Emre, Cristian, Stoch, Alex, Gökhan Ünal
Young Boys: Wölfi, Sutter, Dudar, Affolter, Jemal, Spycher, Degen, Doubai, Costanzo, Lulic, Bienvenu
Kaynak:Ntvspor
Kötünün iyisi olarak belki Christian yerine bir Selçuk tercihi olabilir miydi?
Bunun dışında eldeki malzemeye nisbet çıkabilecek en iyi kadro... Malesef...
Ben de Selçuk'u seçerdim, geçtiğimiz sezonun son bölümünde iyiydi, üstelik bu maçı Hiddink izleyecek ve Selçuk haftaya oynanacak milli maçın kadrosuna girebilmek için de ayrı bir hırsla oynayabilirdi.
Diğer oyuncular zaten beklenen oyuncular, Gökhan da 2. devre oynamaya başlar ve artık hep kadroda olur umarım, sakatlık yaşamadan.
selçuk cristian'dan iyi mi? etmeyin arkadaşlar, eylemeyin.
Geçen sene Cristian'ın sakatlanıp Selçuk'un oynamaya başladığı maçla 8 maçlık seri yakalanmıştı. Fiziki mücadele bakımından Selçuk daha iyi, Cristian'ı hiç ikili mücadelelerde göremiyoruz ama Aykut Kocaman'ın oturtmak istediği sistem daha çok pasa dayalı olduğundan, pas özürlüsü Selçuk yerine Cristian'ı tercih ediyor.
Fenerbahçe ye başarılar umarım geçer turu:) kadro güzelde ilhan sağ bek galiba sağ bek için biraz ağır kalmazmı?Önderden daha iyidir herhalde:D
İlhan sağ bek olamaz adam sol ayağını kullanıyor.:D Sağ bekte Bekir oynayacak, Bilica-İlhan stoper.
ben kadro dizilimini dr-dc-dc-dl zannettimde:D
cristian ligin ilk yarısında çok iyiydi. çift yönlü bir oyuncu. maça kendini vermesi lazım.
Maçın devre arasında Nevin Yanıt, madalyasıyla Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkacakmış. Birkaç saat önce de staddaki Fenerium'da imza proğramı varmış. Uzun kuyruklar vardı. Taraftar bağrına bastı onu... Gerçekten gurur verici...
Christian ilk geldiği dönem en azından iyi bir kesiciydi. Topsuz oyunda iyiydi. Şimdi ne toplu, ne topsuz oyunda görebiliyoruz onu... Kademeye bile girdiğini görmez olduk. Selçuk en azından topsuz oyunda var... Kötünün iyisi olarak...
bu futbolla 10. haftaya kalmadan ya hoca gider ya da yönetim.
maçı izleyebilen arkadaşlar zaman zaman hem pozisyon hemde takımın oyunu hakkında bilgi verirlerse memnun olacağız..
Evet bende online izlemeye başladım...
kötü oynuyoruz maalesef :(
Takımda bir Volkan var bel bağladığım..
Hayırlı olsun elendik...
Dk 41 1-0 öndeler.. Hala Bilica Bekir felan devam etmeli miyiz?
1-0 Bienvenu
Bienvenu atmış,kötü oldu.
fiyasko bir gol.. fenerin işi zor.
Ayakta duran tek Fenerbahçe'li Emre ile birlikte Volkan idi ancak dayanamadılar.
1-0
Hala devam etsinler transferleri yapmamaya...
Guiza'ya bir de Dia eklendi. Üflese gol olucak ama püfledi diyor spiker :D
Ahh Dia ahh ya düzgün bir pas ver yada düzgün bir şut çek bu nedir yani?
Aykut kocamanın işi çok ama çok zor
ajax 1-0 yeniliyor.
Naptın Dia :D Fenerbahçe kötü oynuyor.Savunma zaten berbat.Bekir-İlhan-Bilica üçlüsü adamlara at koşturtuyor.Fenerbahçe toparlanmalı yoksa fark açılabilir.
Takım birbirinden çok kopuk. Çok dağınık görüntüsü verdiler şu ana kadar. Böyle olursa işimiz zor. İnşallah ikinci yarı toparlanırlar.
Maçı 38 dakika sorunsuz izledim ve 39.dakikada yayın gitti , 42 de yayın geldi ve gol olmuş. Yok cidden bende bir şanssızlık olduguna inanıyorum artık.
2. yarı döner maç.