Yarı olmazsa bile bir çeyrek çıkmazsa 4'ünden de yazıklar olsun. Trabzon'da gruplardan en iyi ihtimal gelir 5 takım ile UEFA'yı titretiriz. Bizim ruhsuzlar erkenden yol alır o ayrı. Bu arada Tabata ile Hilbert kesik yemiş.
Printable View
İnşallah 10 kişi rakip bir mucize gerçekleştirmez artık :D gerçi artık zor geçtik sayılır turu.
9 kişi kaldı rakip. Q7 adama ilk yarıda sarı kart aldırmıştı, ikinci yarıda da bir sarı kart aldırdı. :)
Q7 tek başına bir adamı attırdı:zuhaha
ilk yarı sarı 2. yarı sarı ama hakem karşı takıma çok kart veriyor ya
bu iş burda biter 9 kişi kaldılar
asistte yaptı:zuhaha
ayak hareketi süperdi:zuhaha
Q7 asisti ile Delgado 2-0 yaptı. :)
Aman Aman Holoskooo
Oha Holosko süper gol:)
Holosko ne yaptın sen :n:
Holosko müthiş bir gol attı 3 oldu Q7 4 yapacaktı kaleciye takıldı, Necip 5 yapacaktı yine kaleciye takıldı. :)
Bu Trivela süper bir olay ya =)
Çarşı Defans Futboluna Karşı:n:
BJK hala hücum yapıyo ve çok iyi de oynuyo:D
Ah birde şu küfür olmasa....
Q7 maçın adamı oLdu. Sıradan bir takımı yendik, sırada ki rakibi bekLiyoruz.
Çok fena geliyoruz çok... Bu takımı ve özellikle Quaresmayı rakiplerin durdurması hiç kolay olmayacak...
You re Football İdol Quaresma... ;)
Deplasmanda yenemediğimiz sıradan rakibi 9 kişi kalınca rahat yendik sıradakini bekliyoruz. :)
11 kişi de oLsaLar da yenecektik zaten. İkinci yarı goL atmak için yükLendikLerinde yine aynı senaryo oLacaktı. Hatta daha da iyi oLurdu. En azından 90 dakika kapanan takım izLemez daha fazLa atardık.
9 kişi başlamadılar maça , Beşiktaş'ın iyi oyunu sayesinde 2 oyuncuları atıldı ;)
Horvath Galatasaray'da oynamış 2002de ilginç geldi bana hiç hatırlamıyorum yaş dolayısıyla foto falan varmı arkadaşlar acaba :)
Harbiden sanki adamLara biz atıLın dedik. AtıLmasaLarmış.
Horvart Lucescu zamanının oyuncuLarından.
ahahah ciddiye alan çıkacağını düşünmezdim hem de Beşiktaşlı birilerinin. :) İsmail de koymuşum sonuna ama...
Horvath Jardel'e karşılık Sporting'den takas ile gelmişti, Mpenza ve Spehear ile birlikte.
http://www.czechsoccernet.cz/obrazky...asaray2001.jpg
Quaresma ve Necip şov vardı sahada.
Ama maçın adamı kesinlikle Necipti. Hayran kaldım.
Bu arada Holoskonun golü elimizi güçlendirdi transfer veya takas konusunda çok iyi oldu o bakımdan. Necip bu takımın artık gelecek vaad eden oyuncusu olmaktan çıkmıştır , Necip Beşiktaş'ın artık banko 11 oyuncusudur. Türkiye'de 25 yaşına kadar "adam pişirme" mantıgı Necip içinde uygulanmamalı.
Şahsen bence kendisinden neredeyse 20 yaş büyük olan İbrahim Üzülmez'den çok daha soğukkanlı. Necip artık Ernst'in partneri olmalıdır ve 3 sene sonra da kaptanlık kendisine verilmelidir.
Alın size Trivela.
http://www.facebook.com/home.php#!/v...34378809937190
Bu arada Ahmet bence Ernst'in yeri bile garanti değil. Necip varken.
Durun daha yahu. Tamam Necip yetenekLi, çok kaLiteLi bir oyuncu oLacak ama hemen gökLere çıkarmayaLım. Yavaş yavaş, sindire, sindire yürüsün. Schuster in eLLerinde emin eLLerde merak etmeyin.
Quaresma'nin golunu izledim simdi , kalite , klas , artistlik her sey var golde , mukemmel gol
Sağ ayağını bu kadar etkili kullanan oyuncu görmedim ben. Quaresma'nın şu ana kadar sergilediği performansı görünce kesin bir kanıya vardım artık. Bu adam sadece para için gelmemiş. Futbol oynamak için, kendisini yeniden ispatlamak için gelmiş.
İzlerken zevk aldığım bir karşılaşma oldu takım olarak oldukça iyi oynadı Beşiktaş, Schuster'in istediği düzeyde değil hala tabiiki ama iyi yolda. sorun sağbekte gibi duruyor. Erhan çok sırıtıyor o mevkide. İleri çıktığında ne yapacağını bilemiyor. Quaresma'ya uyum sağlaması zor. İ.Üzülmez'inde skor avantajının verdiği rahatlıkla yaptığı bir-iki saçma hareket, şut denemesi oldu. Kenarda çıldırdı Schuster. Aynı şekilde Tabata'da bencillik sınırlarını zorladı oyuna girdikten sonra. Ama Schuster hepsini toparlar, bu teknik direktörle, bu mentaliteyle başarılı olur Beşiktaş.
Maçı izlemedim ama hekes q7yi konuşuyor sevindirdi benide süper ligde bu youncuyu izlemek güzel olacak
Maçta en beğendiğim isimler Necip, Quaresma ve Delgado'ydu. Fakat rakip takım, 11 kişiyken daha iyiydi, en azından zorluyorlardı. 9 kişi kalmasalardı bu kadar rahat geçmezdi maç belki de ama, turu da geçerdik yine. Artık yarınki kurayı bekliyoruz, seri başı olarak katıldığımız için çok güçlü takımlar gelmeyecek. Toramana da çok geçmiş olsun.
şahsen beşiktaş'tan bu sene avrupa'da olumlu şeyler bekliyorum.