Hala İddaa Süper Lig olacağını düşünüyorum, diğer liglerin hakkını da Spor Toto almış, hepsine farklı isim verebilirler.
Printable View
Hala İddaa Süper Lig olacağını düşünüyorum, diğer liglerin hakkını da Spor Toto almış, hepsine farklı isim verebilirler.
Kupon Süper Lig :D
Sistem Süper Lig , Handikap Süper Lig , Altüst Süper Lig , Uzun Vade Süper Lig, Tek Maç Süper Lig, Ganyan Süper Lig :D
Ayrıl da gel süperlig veya
Tut be 2. ligi :zuhaha
Logo vs. hepsi Çarşamba günü görücüye çıkacak.
Bakalım Spor Toto'nun kendi logosu logoda yer alacağına göre ya da ismi Kırmızı-Siyah-Beyaz ağırlıklı bir logo olabilir.
Sistem Oyna, Tek Maçtan Yatma Süper Lig olmadığı sürece ismi önemli değil ama yine de Turkcell Süper Lig'e tam alışmıştık.
Spor Toto Süper lig olmuş..
2.lig ve 3.ligide Spor Toto almış.
Göze kulağa çok hoş gelmesede sonuçta maddi getirisi var..
Katılıyorum göze kulağa hoş gelmeyen bi isim Turkcell Super Lig'e alışmışken olmamış bu:)
Spor Toto Süper ligi he.. :zuhaha
yalnız komik oldu. Sayısal Loto Süper Ligi gibi :D
Bu isim seçiminde 6 + 2 + 2 'nin payı var bence,
Hadi hayırlısı lansman Perşembe'ye alınmış. Spor Toto Süper Lig, İddaa 2. Ligi, 6/49 3. Ligi olabilir aslında isimler
Şuan da spot toto ile ilgili tanıtım top. Yapılıyor NTV Spor da
Spor Toto Süper Lig
İddaa 2. lig
İddaa 3.lig
eh ilki dışında iyi:D
Logo da süper olmuş paintte yapmışlar herhalde :D:D
Çok orjinal bir logo olmuş Spor Toto'ya tebrikler..
Logo bi yerden tanıdık geliyor ama :p :D:D isim yakışmadı ya lige :D
Şu toto kısmı dışarıdanda garip olacak gibi..
Öte yandan, Süper Lig'in isim sponsoru olarak 5 yıllık anlaşma gereği Spor Toto'nun yıllık 22,5 milyon dolardan, toplam 122,5 milyon dolar ödeyeceği öğrenildi.
İyi para vermişler vallahi.Ama Turkcell'in de çekilmesi kötü oldu.Ligde çoğu takıma forma reklamı veriyordu.Şimdi kulüpler Turkcell'in verdiği sponsorluk parasını verecek firma bulabilecek mi acaba? Ligin başlamasına 2-3 gün kala Şampiyon Bursaspor bile hala formasına reklam alamadıysa Anadolu kulüpleri bu konuda sıkıntı yaşayacak gibi..
Tekerleme gibi oldu; Spor Toto Süper Lig.
2. ve 3. liglerin adları daha güzel:D
Yöneticiler Ana Sayfadaki Türkiyeden Futbol başlıklarında Bank Asya 1.Lig'i İddaa 2.Lig olarak değiştirmişler.Bir hata olmuş sanırım,TFF 2.Lig-->İddaa 2.Lig olarak değişti.Bank Asya 1.Lig duruyor yine :)
1.Lig'in isim hakkını satma hakkı TRT'de, üstelik Bank Asya ile anlaşma da devam ediyor bence, hata olmuş.
Turkcell Süper Lig logosundan Turkcell'i kesip Spor Toto'yu koymuşlar. Adamlar emek harcamış beyler :D
Bizdeki şu merakı anlamıyorum. Söylemeyiz ligin sponsorunun adını olur biter. Haber bültenlerinde bile Sportoto Süper lig diye anaons ediliyor lig haberleri.Sanki çok güzelmiş gibi. İlginç. Premier lige her seferinde Barclays Premier Lig denildiği nerde görülmüş. Hatta hiç söylenmiyor.
Turkcell Süper Lig gerçekten kulağa hoş geliyordu ya. Daha alışamadım Spor Toto Süper Lig'e. :D
Ben Spor Toto süper lige yeni yeni alışıyorum hatta alıştımda denebilir ama Turkcell Super Lig'in söylenişinde bile bir hava vardı. Hem kısaltma olarak TSL daha güzeldi. STSL daha acayip kalıyor.