serkan yerine ali turan oynayabilir
Bu arada son dk haberi serdar özkan hastalığı sebebiyle kadrodan çıkarılmış..
Printable View
serkan yerine ali turan oynayabilir
Bu arada son dk haberi serdar özkan hastalığı sebebiyle kadrodan çıkarılmış..
ilk 11 açıklandı:
Aykut Erçetin
Ali Turan
Servet Çetin
Lucas Neill
Hakan Balta
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Emre Çolak
Arda Turan
Harry Kewell
Emre Çolak ilk 11'de süper valla..
arda sağda emre solda kewell forvet mi oynayacak yoksa ortadaki üçlüden biri sağa yakın mı oynayacak acaba
Mehmet Batdal'ı ve Serdar Özkan'ı bekliyordum kadroda.
Büyük ihtimal sağ açıkta Emre Çolak olacak içeri yapacağı katlardan birşeyler bekleyeceğiz.. Hadi bakalım bomba bir kadro daha.
Serdar Özkan'ın ateşi çıktı. En azından Serdar'ın ateşi çıkmasaydı maç sonu Galatasaray taraftarlarının ateşi bayabi çıkacaktı. Başarılar Emre Çolak'a.
Mübarek günde Allah yardım ediyo bizlere :D
Adidas Sivas'a pijama gibi forma dikmiş. Nedir bu ya ?
Dk 1 hakem hataları başladı.. Lucas Neill'in elleriyle uçuşunu görmedi Mustafa Kamil Abitoğlu..
Yazık oldu...
1-0 öne geçti Galatasaray. Dakika 6 Gol: Mustafa Sarp..
Rijkaard neden Batdal'ı kullanmıyor , bu adamın ben 2 senedir yaptıklarını anlayamadım , zaten üst düzey bir teknik adam olduğuna inanmıyordum , hiç yanıltmıyor sağolsun
Defansin arkasina sarkarak GS golu buldu. Neill uzun vurdu, Arda kontrol edip kale onune yerden kesti. Mustafa Sarp arka direkte bos kaleye yakin mesafeden vurusunu yapti. 1-0.
Neill'ın Arda'ya harika pasıyla golle buluştuk.Arda'da ortaya iyi gönderdi topu.
Sivas daha iyi oynuyor cok tehlikeli geliyorlar son hamlelerde biraz becerikli olsalar gol ve goller bulabilirler
Hakem Ceyhun'un, Arda'ya tekme atmasını es geçti..
Arda Hand Of Gof yapmaya çalıştı ama yemedi :] Sarı kart görmeliydi..
1-1 oldu maç. Dakika 43 Gol: Bruno Zita..
Sivas atti 1-1 oldu ceyhun adrese teslim orta yapti, brunoya dokunmak kaldi
Yok artık faul maul yoktu orada yahu.
Zita kim yahu:) nasıl başladı süper lig sivas geçen seneki hüsranın üstüne çıkabilecek gibi mi
Bu kewell futbolcu değil başka birşey yaa bir insan 0.5 saniyede nasıl hem görür ve hem planlar o vuruşu yaa.
Hakemler berbat başladı. Olmayan bir faulle yine golü yedik.
Böyle faul mu olur ne biçim hakemsiniz siz .
Bruno Mbanangoye diye bilirdik geçen sene, Zita geçen sene de vardı.
Sivasspor taraftarı maçın başında susunca sonra hakemi baskı altına almaya çalıştı sürekli.Sonunda yan hakemi baskı altına alabildiler ve gol oldu..Yalnız sezonun açılış golünü Mustafa Sarp'ın atması bu sene ligten hayır gelmeyeceğinin bir göstergesi olabilir mi :D
İlk yarıda skora etki edecek 4-5 tane kritik hata yaptılar.
Neill'in pozisyonu penaltı
Ceyhun Kırmızı kart
Arda Sarı kart
Faul varmı yokmu tartışılır 2 futbolcuda birbirini çekiyodu ama Mehmet Yıldız çakallık yapıp attı kendini.
Son dakikada Cihan'ın Emre'nin topuna vurduğu pozisyon tartışılır.
Faul faul deilde bruno zita teknik olmasada surekli tehlike yaratiyordu , asil onu oyle bombos birakmak ne demek?
O pozisyona faul veren hakemi tebrik ediyorum.Orda faul varsa bile Mehmet Neill'ı indirdi.Son derece yanlış karardı.Ayrıca Sivas'ın verilmeyen penaltısıda var.Yani kaldığı yerden devam ediyorlar.Yok seminerlermiş yok hakemleri kampa almalarmış.Falan filan.
Emre Çolak pozisyonuda net penaltı.. Kadir'in topla alakası yok direk Emre'ye vuruyo tekmeyi..
Bu arada Aykut'un yan top zaafı devam ediyor.Adam boşboş kaleye kafa vuruşu yaptı.Rijkaard Ufuk'u neden denemiyor merak ediyorum.Aykut'a verilen şans onada verilmeli.