ilk 11'imizQuote:
Aykut Erçetin
Lucas Neill
Servet Çetin
Hakan Balta
Ali Turan
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Serdar Özkan
Arda Turan
Harry Kewell
Mehmet Batdal
Printable View
ilk 11'imizQuote:
Aykut Erçetin
Lucas Neill
Servet Çetin
Hakan Balta
Ali Turan
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Serdar Özkan
Arda Turan
Harry Kewell
Mehmet Batdal
Rijkaard inadına yapıyor cidden.Adamın sinirleri bozuldu bizimkileri de bozuyor :D
ali turan'ın ne işi var yine.kahveye gitmeyi düşünüyordum da fenerbahçe maçını mı verir galatasaray maçını mı verir karar veremedim.
Bence şuanlık durumla çıkan en iyi 11lerden biri.. Daha ne bekliyorsunuz ki Baros'u riske mi atsın :)
Karpaty Galatasaraya rakip olamaz. Galatasaray taraftarı bu maçta skordan ve oyundan memnun olur diye düşünüyorum.
Taraftar da tepkisini koymaya başlamış. Stad büyük ölçüde boş uzun bir aradan sonra bir Avrupa maçında...
Müthiş destek var. Hadi bakalım...
Bu mu müthiş destek? Nerede eski Galatasaray taraftarı. Şimdiden susmaya başladılar.
O.saha da o kadar isabetli pas atıyoruz ki 3 pas yapamıyoruz. Ayhan yine sahnede !!
Harika. Gol yedik. 0-1.
1-0 oldu attı adamlar ne hallere düştük.
Dakika 35. Batdal kenara, Baros oyuna.
mehmet çıktı baros oyunda dk 35.
edit: biraz geç kalmışım :)
Bu ukrayna ve yunan takımlarını elememiz lazım..
attıkları gol de çok basit gol 3 kişi 2 pas gol . Bu kadar rahat gol yememeliyiz.!
Şu takımdan da gol yedik ya. Helal olsun.
Tel tel dökülüyoruz.Rezil durumdayız.Yazık düştüğümüz hallere bak atak yapamıyoruz.
Bu iş ne Ali Turan'la, ne de Ayhan'la olur. Bu oyuncular Galatasaray'ın oyuncusu olmamalı, olamaz.
Yazık geçen seneden 3 gömlek düşük bir takım olmuşuz.Aslantepe de maçaları Adnanlar seyretsin artık.
üşüyoruz lucescu reyiz..
2-0 oldu. İnanamıyorum.
0-2 oldu dk 41 .
Ahahahaa 2-0 oldu kapıyorum maçı başlarım böyle maça da takıma da oyuncuya da.
Yüzsüz Adnanlar gidin artık Rıjkaard sende bu takıma revizyon lazım tel tel dökülüyoruz.