kewell'ın olmaması çok kötü olur
Printable View
kewell'ın olmaması çok kötü olur
bi kötü haber de Elano'danQuote:
ersinduzen g.saray'dan bir kötü haber daha... kewell'ın yanında
elano da karpaty maçında oynamıyor...
Elano neden oynamıyor yahu? Belki Emre Çolak oynar, ah nerede Serdar Eylik.
Kewell'in sakatlanmasi cok kötü olmus umudum iyice azaldi.
Her maç öncesi yeni bir sakatlık haberi duymak zorunda mıyız ya?Anlamak çok güç.Bilerek sakatlanmaya çalışsalar bu kadar çok sakatlık olmaz.
Kewell sakatsa %50 azalır şansımız, takımın en iyisi .Bütün moralim bozuldu şimdi, Elano zaten önemli değil de Kewell olmayınca çok zor olacak maç .
Resmi sitede yaptı açıklamayı Kewell ve Elano yok.İşimiz çook zorr.
Elano'yu görseydik bari. Cana da oynamaz.
Mustafa Sarp atar golümüzü..
D-Smartta mı maç yine?
Elano ne ara sakatlandı? KEsin hala belki satarız umuduyla oynattırmıyordur yönetim...
Bel ve kasık ağrıları olan Elano Blumer riske edilmemek için dinlenmeye alındı. Elano Blumer’e terapi seansı yapıldı.
Zor maç.Adamlar çok avantajlılar ama 1-0 olsun Galatasaray turu geçsin.
Kewell da yok Allah sonumuzu hayır etsin ..
D-Smart'tan başka kanal veriyor mu ?
Allah yardımcımız olsun , Allah utandırmasın , ne diyelim...
Kewell'ın olmaması Galatasaray için turu zora soktu bana kalırsa.
Elano da hala gönderilme durumu olabilir ondan oynamıyor olmasın
Galatasaray'ın hücum elemanları bu maç için çok önem arz ediyorlardı ve Kewell sakatlanmış.Savunma olarak çok iyi durumda değil takım ve yediklerinden fazlasını atmaları lazım.Kewell'ın olmaması bu yönden önemli bir eksilik.Galatasaray'ın işi gerçekten çok zor.
Galatasaray'ın çok zor olduğunu düşünüyorum özellikle Kewell ve Elano'nun sakatlıklarından sonra... İnşAllah turu geçer Galatasaray.
3-2 veya 4-3 gibi bi skorla alacağız.
Rijkaard'ın ya tamam ya devam maçı.. :) Her ne olursa olsun turu geçicez..
Kazanmak zorunda olması en büyük dezavantajı Galatasaray'ın. Kendi sahasında da AliSamiYen'de oynadığı gibi oynar büyük ihtimalle Karpaty, kontratakla gol arar. İnşallah erken bir gol bulup avantajı kendine çevirebilir Galatasaray. Yoksa sıkıntılı bir dönem bekleyecek hem taraftarını hem yönetimini hem oyuncularını.
Kesin kaparlar o kanalı maç saatinde.Hatırlıyorum yurtdışında şifresiz veren kanallar maç saatinde kapatıyorlardı .
Zaten baktım Amos bizim çanakta çıkmıyor.
ICTTV Ukraine tv Şifresiz yayınlayacak
Ukrayna Televizyonu ICTTV Ukraine bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak.
Yani çanak anteni olan, (Uydu) TV izleyicileri bu kanalın frekans bilgilerini girekek Ukrayna televizyonunu izleyebilecek. Amos uydusunun yayınları Ankara’nın doğu kısımlarından izlenmesi güç. Şu an için ülkemizdeki kapsadığı alan Antalya-Trabzon çizgisi. Diğer bölgelerimizden çok güçlü çanak antenle izlenebilir, ancak Amos’un yayınlarının ulaştığı illerimiz çanak antenlerini ayarladığı takdirde Karpaty-Galatasaray maçını şifresiz çok rahat şifresiz izleyebilir…
İşte ICTV Ukraine’nin frekans bilgileri…
Pos : 4 Derece batı, Uydu: Amos uydusu, Frekans: 10.759 H, Sembol: 30000- 3/4
Amos Mamos yok bizde de :(
Çanağı felan ayarlamak gerekiyor.Oda zor iş.Bilen ayarlar ancak.Antalya ve Trabzon'dakiler şanslı:)
Bu Maçı Ukrayna Televizyonundan da İzleyebilirsiniz. D-Smarta Muhtaç Olmayalım:)
Frekans:
Quote:
Ukrayna Televizyonu ICTTV Ukraine bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Yani çanak anteni olan, (Uydu) TV izleyicileri bu kanalın frekans bilgilerini girekek Ukrayna televizyonunu izleyebilecek...
İşte ICTV Ukraine'nin frekans bilgileri...
UYDU Amos 2 4.0 c 10.759 H 3000 (3/4)
Sağolasın abi iyi oldu:D