Bu takıma ne inancım var ne güvenim .Ama içimde kazanacağımıza dair bir ses var :) .İnşallah öyle olur hayırlısı .
Printable View
Bu takıma ne inancım var ne güvenim .Ama içimde kazanacağımıza dair bir ses var :) .İnşallah öyle olur hayırlısı .
Galatasaray 2 yıldır yeniliyor Eskişehir deplasmanlarında ama bu akşam sanki kazanacaklarmış gibi bir his var benim içimde ..
eskişehir kazanır... hakan balta'ya bol bol küfür ederiz akşam :D
hakan balta maçın adamı olucak bir gol bekliyorum baltadan:zuhaha
Cidden GS'nin durumuna birde fikstür çok ters gelmiş.
GS normalde bile Eskişehirden çok zor puan çıkartıyordu , şimdi bu durumda olası bir 3. mağlubiyet cidden çok kötü sarsar camiayı. Ben Eskişehir'in Ayhan-Barış-Sarp dolayısıyla kazanacağını düşünüyorum. Kadroları da iyi zaten . Ama dediğim gibi GS yenildiği an , haftaya Samiyende mutlaka 3 puan alması gerek.Umarım Es Es kazanır.
oyumu es-es'e verdim ama belli de olmaz bu maç bence, es-es'in zemini düzeltilmiş, bir de geçen seneki bu deplasman maçından ders çıkarıldıysa hani belki diyorum...
Büyük Üçlü Mustafa Sarp-Ayhan-Barış'a Hakan Balta'da yardım ederse Eskişehir çok rahat galibiyet alır :D.
takımda derebeyliklerini ilan etmiş bazı türk arkadaşlar yer almazsa, sahada elano ve cana'yı, kalede ise ufuk'u görürsek bu maç için umudum olabilir. alksi takdirde yine hüsran yaşarız.
içimden geçen sonuç kazanmamız, ona göre oyumu kullandım.
Galatasaray
Ufuk, Ali, Servet, Neill, Serkan Kurtuluş, Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Elano, Baros, Arda
Yedekler
Aykut, Gökhan, Aydın, Hakan, Emre Çolak, Serdar Özkan
Balta yoook :)
Cana niye yok şimdi ?
Ayhan oynuyor yine Cana kadroda yok bu nasıl iştir arkadaş ?
elano nihayet ilk 11'de. ufuk yine kalede, bu sevindirici.
es es fizik gücü yüksek, bol pas yapan ve kaleyi düşünen bir takım. konya maçı gösterdi bunu. bu maçta elano sağ açık oynayacak gibi, yada barış o bölgede olacak. arda ve baros'un yeri zaten belli.
serkan kurtuluş'un sol bekte olması bana göre mantıklı bir hamle ki başka çaremiz yok zaten. ali'den bir fiyasko daha görmemeyi umuyorum. halen daha bu adamın asıl yeri stoper diyenler var, adam sağ bekte hayal kırıklığına devam ediyor.
neill, servet tandeminde jaycee zor anlar yaşatabilir bize. dikkat etmek lazım.
www.galatasaray.org 6 yedek koymus belkide rijkaard isaretidir adamım yok yedeğe bile diye
barış-ayhan-sarp böyle devam....
Bu sefer yenilmeyiz diye düşünüyorum yani daha doğrusu öyle umuyorum en azından önceki maçlara göre daha iyi bir kadroyla çıkıyoruz maça... tabi 3 gün önce Karpaty'ye götürülmeyen Elano'nun 11'de başlaması ilginç
elano arda baroş dışında üretken hiç bir isim yok gol atmamız çok zor
Super , orta sahada cehemennemin 3 atlisi oynuyor yine , nerden uyelik yaptirdim Digiturk'e arkadas , cile cekiyorum odedigim paramla
digiturkwebtv'ye bişeyler oldu...açmıyor maçı ooff...
edit : açıldı :D geceyi güzel kapatalım, bu karşılaşmada güzel, zevkli olsun :)
Baros attı :D 1-0 öndeyiz..
oo Nuri Alço tribünde :D
İvesa şov yapıyor :p 1-0
:n: bu maç 3-1 biter :D
Topa dokunduğun yerini öpüyorum İvesa harikasın :D
Noluyo yav gol atmışız bir terslik olmasın :D
Ayhan neden bu kadar antipatik hala anlamış değilim. Olan birşey yok rakibi , taraftarı tahrik ediyor.
Ufuk muhteşem bir kurtarışın ardından büyük bir hata yaptı yan topta çizgiden geriye çevrilen topta Vucko basit bir gol attı boş kaleye.
Offfffffff yine yenemicez arkadaş
Ya nası gol yeriz inanmıyorummm :D
Vucko Vucko Vucko 1 - 1 http://forum.cmfmfan.com/images/smilies/biggrin.gif