Spikere uyuz oLdum bunu çok aramışlar mı acaba ?
Printable View
Spikere uyuz oLdum bunu çok aramışlar mı acaba ?
Biz gol atamayız 20 dakikada geliştirdiğimiz ataklardan belli Hamit Sağ Açık oynuyor sağ bek gibi yav Aurelio ile Emre dmc oynuyor nihat tuncay sadece arda'da cok vasat kalıyor bugün
Goooooooooooooooool ömer erdogan
Kaptan Ömer ...
hamittttttttttttt ağları deldiiii
Spiker:6 dakika itibariyle neler söylersiniz?
Ö.Üründül:Paslaşarak ileri çıkıyoruz.(Yok,şutlaşarak ile çıkacaktık :D )
Spiker:Süper Gol.
Ö.Üründül:Ne Süperi... :D
The Legend is back Ömer üründül :D
rahat kazanıcaz Hamitin golüde güzeldi bizim için bu maç değil Belçika maçı çok önemli.
Hamit süper sert vurmuş diyolar :n:.
nihat kornerden ceza sahası dısına ama baya arkalara açtı hamit havada olan topa bi yarım vole koydu 120 km ile kaleye girdi.
Acaba sadece bende mi oluyor spikerin sesi erken geliyor çok.
Bendede spiker önce söylüyor yayın sonra geliyor
Evet erkek geliyor da, Hamit'in golü tam olarak FM'nin korner taktiği bug'ı gibi oldu.
Hamit'ten insanlık dışı muamele...
o kadar dalga geçtik ama adamın yerine koyunca kendimi üzülüyorum valla çocuğu falan varsa nasıl bir psikolojidir ondan dalga geçmemeye çalışıyorum artık , gerçi o da işini doğru düzgün yapsın ama ne bileyim =) neyse ikinci yarı başladıysa izleyeyim unutmuşum maçı =)
Golleri bulmamız güzel oldu. Oyun anlamında iyi olduğumuz söylenemez. Yan top zaafiyetimizi de işin içine katarsak 0-0 giden maç çok tehlikeliydi. Takımımızda birkaç oyuncu haricinde formda oyuncu olmaması dolayısıyla doğal olarak pek kaliteli maç izlemiyoruz.
Hamit'in gol muhteşemdi..
Hamit'in golü mükemmelden de öte bişeydi.İyi oynuyoruz rakipte zayıf alırız galiba
Oylar şimdi dikkatimi çekti Kazakistan kazanır diye oy atan arkadaşlar ben attım diye bi söylese merak ettim kimler oy atmış Kazak milli takımına:n:
Nihat attı 3-0 oldu. Arda'dan çok şık bir asist.
Sipiker Ömer Üründüle Hakanı nasıl buluyosunuz diyor oda uzun bir sakatlık geçirdi formsuz ama futbolu biliyor diyosani adam kasapta ordan geldi kasap ama futbolu biliyor:D
Arda Halil'e çok şık bir pas attı.
Kötü futbol iyi sonuç.Tuncay ı çok kötü gördüm.Yerine Kazım oynamalıydı.Belçika maçında işimiz zor.Kesinlikle yenmemiz gereken bir maç...