Ayktu ilk sene hiçbir başkan bu takımdan gönderemez :) TARAFTAR var arkaasında
Printable View
Ayktu ilk sene hiçbir başkan bu takımdan gönderemez :) TARAFTAR var arkaasında
Taraftar olarak arkasındayız hemde çok ama şunu unutmayalım sözleşmesi 1+1 ve başkan ne dedi başarılı olursa çok şey değişir ülkede peki başarılı olmasının şartı nedir "tabiki şampiyonluk" yani kovamazlar evet ama istifa ettirirler.Aykut Kocaman'ı tanıyoruz yönetim biraz oyunlar oynamaya başlasın bırakır gider.Benim bu seneden korkum şampiyon olmak yada olamamak değil hocamız gitmemeli ilk seneden başarısız olursak
Aykut Kocaman'ın başarı kriterini sadece şampiyonluğa endekslersek kaybederiz zaten. Taraftar arkasında Aykut Kocaman'ın. Ancak medyanın birkaç yanlı, Aykut Kocaman karşıtı haber yapmasıyla fikri değişebilecek çok kişi var. Bunu da unutmamak gerek. Yazılı ve görsel basın hala büyük bir etkiye sahip. Bazı basit haberler bile öyle manipüle edilerek, öyle farklı bir anlatımla yazılıyor ki o haber bambaşka bir habermiş gibi geliyor. O yüzden yönetimin yürekli olması gerekli. Şu an için asıl başarı şampiyonluk değil Aykut Kocaman'la. Bence asıl başarı girilen bu yolun meyvelerini toplamak. En azından 1 seneyi şampiyonluk beklentisini ikinci plana atarak geçirmeliyiz bana göre.
İnşallah bu söylediklerinizi sezon sonunda talihsiz şekilde kaybedersek şampiyonluğu değiştirmezsiniz arkadaşlar , çünkü değiştirecek çok adam tanıyorum , her takımda böyle taraftar çoktur , umarım bu insanlar çoğunlukta olmaz herhangi bir talihsizlikte
Hiç kimselere yedirmeyiz Aykut Kocaman'ı.Aykut Kocaman'ın ilk başarısızlıkta gitmesini bekleyenler de daha çok bekler çünkü şampiyon olamasak bile Aykut Kocaman takımın başında olacaktır. ;;)
Maça gelince de bölüm bölüm izleme şansım oldu.Genç oyuncularımızın hepsinin performansını çok beğendim.Hasan,Gökay,Mert,Okan,Berk ve diğerleri.. Bu çocuklar Fenerbahçe'nin geleceği ve geleceğimiz çok parlak :)