Yine penaltı bu kez Barcelona kullanacak.
Printable View
Yine penaltı bu kez Barcelona kullanacak.
Bir penaltı da Barcelona'ya. Net penaltıydı, karar doğru.
1-1 oldu maç dakika 60.
Messi oyunda.
Martins 87'de çok net bi gol kaçırdı direğe attı
dk 89. şuana kadar ciddi bir hata yapmadı çakır durum 1-1
21.45 maçlarının ilk yarısı bitti skorlar böyle devam ederken tottenhamda kazanırsa 247 milyon kazanıyorum hadi tot, penaltıda kacırdılar zaten
Van der Vaart beni bitirecek gibi, sinir krizi geçiriyorum ya. :(
http://img338.imageshack.us/img338/1426/toteg.jpg
Attı Tottenham...
Bir gol kaldı, 123 oran var boru değil ya. :D Ve derken 2-1 oldu budur ya. :)
bu van der vaart beni çıltırdatacak ya 10 kişi bıraktı takımı dayanın kazanmanız lazım
3-1 oldu. :)
Kophenhag 2'de 2 yaptı ve grup liderliğine oturdu.Şimdi önlerinde Barcelona ile yapacakları 2 maç var ve bakalım 2.tur için yakaladıkları avantajları kullanabilecekler mi?
Kopenhag müthiş gidiyor.Bana göre gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantaj elde ettiler.Neyi var bu takımın?ALLAH'ın Danimarka takımı gruplara 2de 2 ile başlıyor.Bunu böyle görünce insan temsilcilerimiz için daha da kahroluyor; katılan, katılamayan hepsi için.
Bastos'un golü olağanüstü.
http://www.youtube.com/watch?v=ifSSZjwPzLw
Gareth Bale 4-3 kaybettikleri Inter maçında hattrick yapmış. Üstelik attığı 2 gol uzatma dakikalarında. Bu sene büyük bir takıma gider herhalde.
bale naaptı öyle yahu :)
Bale iyi 2 senedir adından söz ettiriyordu ama bu sene tam anlamıyla patlama yaptı seneye onu Tottenham'da görmek çok zor.Madrid'in istediği söyleniyor seneye orada izleyebiliriz.
Bale gerçekten inanılmaz bi sezon başlangıcı yaptı şuanki formuyla dünyanın en iyi sol beki diyebiliriz.
Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında 4. hafta maçları tamamlandı
A GRUBU
Tottenham-Inter: 3-1
Werder Bremen-Twente: 0-2
B GRUBU
Hapoel Tel-Aviv-Schalke 04: 0-0
Benfica-Lyon: 4-3
C GRUBU
Valencia-Glasgow Rangers: 3-0
Bursaspor-Manchester United: 0-3
D GRUBU
Rubin Kazan-Panathinaikos: 0-0
Kopenhag-Barcelona: 1-1
Benim için en büyük sürpriz Bremen'in evinde Twente'ye yenilmesi.Yahu anlamıyorum.Schaaf kaç yıldır Bremen'in başında hala istikrarsız, hala istikrarsız.Geriye dönüp baktığımda aklımda kalan 1 Bundesliga şampiyonluğu, 2009 yılındaki UEFA Kupası Finali, birde Almanya kupası kazanmış olması gerekiyor ve 7-8 yıldır takımın başında.Hayır her sene şampiyonluğa oynatır, olur veya kıl payı kaçırır anlarım.Yani bir geleneği, istikrarı olur.Ama klasik Bremen; evinde Stuttgart'a 4 atar, ertesi hafta Köln'den deplasmanda 5 yer.Ve ben hala anlamıyorum bu adamı neden takımın başında tuttuklarını.
Benim için bir diğer sürpriz de Kopenhag'ın Barça'dan puan alması.7 puanları oldu ve gruptan çıkmak adına çok büyük bir avantajları var.Haftaya Rubin deplasmanına gidiyorlar.Son hafta içeride Panathinaikos ile karşılaşacaklar.Rubin'e "yenilseler dahi" hala 1 puan önünde olacaklar.Son hafta PAnathinaikos'u yendikleri anda çıkacaklar.Kaldıki Rubin'den alacakları 1 puan zaten onları 2. tura çıkartmış olacak.
Benitez klasını konuşturuyor (:
Bale son golü harika attırdı adam uçtu resmen.
Zilina:0 Marsilya:7
An itibariyle tarihe geçti Marsilya, deplasmanda bir maçta en çok gol atan takım oldular. Tabii zilina da olumsuz açıdan tarihe geçti. :D
Bakalım başka gol çıkacak mı...
Gignac 3 tane attı. Bu arada Mario Gomez'in içine son haftalarda Dzeko'mudur kaçtı nedir. Hat-trick yaptı yine.
İnzaghi gibisi yok :) 59'da girdi maçın kaderini değiştirdi.Dakika 78 2-1 öndeyiz Madrid karşısında.
93'te Madrid beraberliği kurtardı. Lucescu'nun Shaktar'ı Eduardo'nun golüyle Ajax'ı 2-1 yenmeyi başardı.
Tüh ya son dakikada kaçırdık elimizden.Mourinho'ya güzel bir ders verecektik :) Finalde yeneriz artık (:
Roma, Bayern maçını 2-0'dan çevirdi.
Great Comeback Roma.