Bir kaç defa ağır sakatlık geçirmiş, diz bağları kopmuş sanırım.
Ayrıca Nowotny'i Leverkusen'de kaptan yapan da Daum'du :)
Ne kadar yeterli olabilir, hiç bilinmez aslında.Nowotny sadece alternatif olmalı, ilk seçenek değil..
Printable View
Bir kaç defa ağır sakatlık geçirmiş, diz bağları kopmuş sanırım.
Ayrıca Nowotny'i Leverkusen'de kaptan yapan da Daum'du :)
Ne kadar yeterli olabilir, hiç bilinmez aslında.Nowotny sadece alternatif olmalı, ilk seçenek değil..
Teknik Direktör Christoph Daum önceki gün Alman DSF kanalında yayınlanan Futbol Aktüel programına katılarak birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Kanarya'nın, Denizlispor ile pazar günü tarihi bir maça çıkacağına dikkat çeken Alman çalıştırıcı, Bayern Leverkusen’de forma giyen eski oyuncusu Jens Nowotny’yi kadrosunda görmek istediğini belirterek "Menajeriyle daha önce görüştüm. 16 Mayıs’tan sonra kulübüyle görüşüp bana kararını bildireceğini söyledi. Fakat oyuncu henüz kararını vermiş değil. Takımında kalmayı isterse saygı gösteririz. Menajeri, Jens Nowotny’nin seve seve Fenerbahçe’de forma giyebileceğini söyledi. Zaman ne getirir bilemiyorum" diye konuştu.
"Yıldıray teklifimizi kabul etmedi"
Daum Türkiye’de yabancı sınırlamasından dolayı kaliteli yerli oyuncu arayışında bulunduklarını ifade ederek "Yıldıray Baştürk ile Fenerbahçe’ye ilk geldiğim dönemlerde iki sene önce bir görüşmede bulunduk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Kendisine reddedemeyeceği bir teklif yaptık ancak kabul etmedi. O her seferinde Almanya dışında (Türkiye hariç) futbol oynamak istediğini söylüyordu. Bu oyuncu düşüncelerini değiştirdiği taktirde kendisiyle her zaman görüşmeye hazırız. Onun gibi değerli bir oyuncuyu her zaman kadromda görmek isterim" görüşünü ortaya koydu.
"Fenerbahçe yıldız sever"
Telefon ile katıldığı programdaki ifadeleriyle önümüzdeki yıl da Fenerbahçe’de kalacağının sinyalini veren Christoph Daum ayrıca son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos konusunda yorum yapmaktan kaçınırken, "yıldız" kelimesini Türkçe kullanarak kendine has üslubuyla "Fenerbahçe her zaman yıldız oyuncuyu sever. Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadesini kullandı. Canlı telefon bağlantısının bu konuşmanın ardından teknik nedenlerle kesildiği ifade edildi.
Kaynak: Hürriyet
geçmiş bu biraderden Lucianodan bu vasıftaki bi oyuncu için vazgeçilmez akıllı bi teknik adam için diorum her nekadar Daumu sevsemde Vatandaşına kıyak geçerse olmaz tabi (bu arada bildiğim kadarıyla almandı)
Evet Alman.Quote:
Originally Posted by SeZeRinHo
alinsin alinsin iyi olur yaa... :D
Coq yaslı ya bence daha genc bir Brezilyalı aLınmaLı