Bekleriz yani.
Printable View
Bekleriz....
Şakayı kakaya çevirmezsek iyi olur, şakayı ciddiye alanlar varsa ve ciddi şekilde yazıyorsa, buraya değil adminlere yazsınlar. Bu konuyu amacından (şaka) çıkarmamakta fayda var.:)
Adminler de bekleriz diyor. :p
kemiklerimiz sızlasa gene iyi hunharca haykırmak ıstıyorum aygun nasıl yonetıcı olur
Zaten şakayı yapan Emrah, ona lafımız yok.:D Şaka olduğunu anlamayıp yazanlar varsa diye hatırlatayım dedim, geçmişte bizlere açıldığında da ciddi sanan bir kaç kişi olmuştu, şimdi de olabilir.:)
Mayk ne zaman ıslatıyoruz bu mevkii yükselişini :)
biz ıslattık ama başka birşeyi :D
Ben daha emektar bile degilim, aygun takmis apoletleri. :P
Aygun ilk icraatin ne olacak, birgun mod olursam bisiler yapcam diyodun :)
Eger o dedigini yapacaksan ifsa etmeyelim ozelden konusuruZ. :)
Adaşın ayağını kaydırmak lazım. İlk açıkta kafasına kafasına vurmak lazım. Şaka bir yana hayırlı olsun.
Arkadaşlar ben espri yaptım mı olay olmasın lütfen. Bu kadar mı kötüyüm espri işinde. :p
Artık baktılar olmuyor Aygün çok cıvıtıyor dediler yönetici yapalım bunu daha az konuşur. Hem o rahat hem biz rahat oluruz diye düşünmüşlerde olabilirler. :) :)
Adam kızmış beyler..
Yönetici oldu hala çizgi film avatarları imzaları,gerçi bilgim yok çizgi film mi değil mi ama :D
Merak ettim araştırdım.
Arama bölümünden yazarak son bi aydaki mesajlarına baktım.Var yine de : )
Gülücük ekleyin, konuya nokta koyalım arkadaşlar. :)
Abi ciddi bir mesaj yazılmışken niye gülücük eklensin.O gülücüğün de yeri zamanı var her şeye gülünmez ki.Konuyu açtığın yetmiyo bi de bunları diyosun hiç yakışmıyo bak sana :icon_biggrin:
Haliyle olucak tabi ki onu herkes yapıyor :)
Ben her şeye gülücük eklerim. Mesela sana PES'te 10 tane atmam komik değil, üzülüyorum ama yine de gülücük ekliyorum. :n:
buqünleride mi qörecektim.. bizim hayaticik mod olmuş.
Aygün Laptop'ın ekranını geriye doğru eğdiğimde ekran biraz karardığı için nickin koyu mavi yani üst yönetici gibi görünüyor, sonumuz yaklaşıyor.
5 yıldır buradayım böyle skandal görmedim.