Antalya harika bir seri yakalamıs durumda Antalya maclarını izlemesi gercekten cok zevkli oluyor bu mactanda puansız donucegini sanmıyorum Titadanda show bekliyorum :)
Printable View
Antalya harika bir seri yakalamıs durumda Antalya maclarını izlemesi gercekten cok zevkli oluyor bu mactanda puansız donucegini sanmıyorum Titadanda show bekliyorum :)
An itibariyle twitter sayesinde maça bilet kazandım, yarın tribünde olacağım uzun bir aradan sonra. :) Memleketimin takımı olmasına rağmen gıcık olduğum Antalyasporu kesin yeneceğiz artık, çünkü gittiğim maçların hiçbirinde puan bile kaybetmedik. :D
Hangi tribündesin ?
Eski açıktaysa haberleşelim :)
Çadır Store'dan gidip alacağım bileti valla, yarın belli olacak yani. :)
Yüzünü hatırlıyorum zaten yarın çadırın oraya bakarım bulurum belki seni :)
Maça da tam hakemini vermişler,Bünyamin Gezer :rolleyes:
Antalyaspor bize ters gelse de kalecisi sayesinde Antalya maçlarını 70 dk oynasakta bunun üzerine Arda, Baros, Kewell,Ayhan olmasa da Galatasaray'ın yakaladığı hava ile bol gollü bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
yalçın varmı antalyada halen varsa bizim işimiz çok zor :D :D :D :D :D :D
Insua ilk 11 de yokmus twitter'ina yazmis. Elano da grip bildigim kadariyla, oynamazsa Serkan'i sag beke Sabri'yi sag aciga koyabilir Hagi.
ligtv'ye göre :
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Cana, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Misimoviç, Pino, Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi
ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, Musa, Yenal, Ali Zitouni, Kerem, Uğur İnceman, Tita, Necati, Djiehoua
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
-----------------
şu hagi'nin gelişinde tek üzüldüğüm nokta insua , olan insua'ya oldu .. umarım formayı kapar ..
Hani tita sakattı ?
Fenerbahçe maçındaki kadro bozulmuş .
Forvete pino sağ kanada Elano geçmeliydi.
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Lorik Cana, Mustafa Sarp, Misimovic, Pino
Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Insua, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Emre Çolak, Serdar Özkan
Aykut'un da mı bir sakatlığı var acaba?18'de bile yok.Ayrıca Elano olmayınca kadro defansif gibi görünüyor.
Bu arada Romanyada Digisport Plus kanali Hagi geldiginden beri Galatasaray'in maclarini canli yayinlamaya basladi , bu isde bana yaradi :)
Galarasaray'da Forvet yokken, Antalyaspor 3 forvetle sahada.. İlginç bi maç bizi bekliyor gerçekten.. Sonucu merakla bekliyorum :)
Galatasaray'ın kadrosu fazla defansif duruyor. Maçta erken bir gol olmazsa kısır bir maç izleriz.
Misimovic ' i önde kullanacağız anlamına geliyor
Mustafa Sarp'in futbol oynanmasi yasaklansin ne dogru pozisyonda duruyor ne pas veriyor ne top kapiyor Emre Colak girer umarim yerine
Servet Çetin, gol. 31.dakika.
Şükür Misimovic duran topunu gördük.Dakika 31 Servet.
Harika bir orta ve güzel bi kafa Servet hayatinin golünü atti bence :D
Sabri gene topu futbolculara nişanladı:D
Servet , Hakan Balta , Barış kendine çeki düzen vermiş Pino o bir sihirbaz.