bencede umarım yararlı olur :)
ama erkanı severim... inşallah galatasarayda iyi oynar ;)
Printable View
bencede umarım yararlı olur :)
ama erkanı severim... inşallah galatasarayda iyi oynar ;)
sağ bekte oynuyordu sanki..
cihandan kalas bile iyidir ama erkanı uefa maçlarında takdir etmiştim baya..
iyi adamdır hayırlı olsun cimboma nediyelim
iyi topçudur kendisi milli takım aday kadrosuna çağrılmışlığı falanda vardır ama bu transfer bende şöyle bi his yarattı seneye uğur ve arda fazla şans bulamıyacakmış gibi...
Sezon basinda Ragip alinmis, sonra yeterli bulunmayip ayrilmasina izin verilmisti. Ayni sey Erkan'in da basina gelebilir. Sag bekte eksiklik oldugu kesin Galatasaray'in. Her ne kadar Ugur'un bu pozisyona monte edilmesi bence dogru olsa da daha tecrubeli bir oyuncunun arada sirada oynayabilmesi zarar vermez.
bence cihanın yollanması lazım ama erkan ne kadar yeterli onu tartışırım. Bence daha kaliteli bir oyuncu alınabilirdi. Ama bu şartlarda bunada şükür
valla inşallah basarılı olur
erkan bence kadroyu genişletmek amacıyla yapılan bir transfer defansta sakatlıklar ve cezalılar olduğu dönem baya sıkıntı yaşamıştık emre transferi bu yüzden son anda gerçekleşti ... hatırlasanıza yalçının bile sakatlığına üzülmüştük çok az forma giymesine rağmen ama erkan yürekten oynayan bir futbolcu yani hırslı böyle futbolcular özellikle de defans için çok iyi olur ... umarım katkı sağlar ....
Erkan Özbey iyi oyuncudur, forma bulursa bir daha kaptırmaz..
ya bu gençlerbirliğinde hiç mi akıl yok yaw
ERKAN ÖZBEY bence formayı kapar ve birdahada bırakmaz.CİHAN HASPOLATLI'nın yaptıgı abuk sabukluklardan bıkan bizlerde artık bu sacma sapan seyleri görmeyecegimiz icin mutlu oluruz.Hayırlı olsun hepimize eger dogruysa haber.
inşallah yararlı olur
cihandan iyi olduğu kesin ama daha da iyi olması lazım
yoksa arda seneye kapıcak formayı
http://www.galatasaray.org/images/fl...6/110506_1.jpg
beyler saidou nun arkasında ki adam bernard galiba .....
bu adamı nerde izledin .... biraz bilgi verirsen ve mevkisi ne ....Quote:
Originally Posted by hurmet
... bu adamı milan da denemiş ama beğenmemiş ... yani ben istanbullu bir arkadaşla konuşuyorum msn den de o söyledi ... onun yalancısıyım ....bernard h.kabzenin yanındakiymiş ist.lu bir arkadaş söyledi de ... admanlarını izlemişçok hızlı ve güçlüymüş ..... beğenmişler ....Quote:
Originally Posted by paco
ben bu adamın sonunu görebiliyorum.
Burdan göndercekler. Sonra İtalyaya gidecek Belki Juve olabilir. sonra orda yedek kalcak bi asansör takıma kiralık gitcek genç olduğu için. orda tecrübe kazanıp tekrar Juveye döncek. Juvenin o blgeye çok ii bi transfer yapması sonucunda feneronu 8 milyon € ya alcak:D
Yeterli bir oyuncu bence.Galatasaray açığını kapatmış olur böylece.
Erkan geçen sezon Ali Sami Yen'deki Gençlerbirliği maçında bize attığı golle şampiyonluk micadelesine büyük etki yapmıştı.Onunla öyle kötü bir anımız var yani.Ama Galatasaray'a gelmesine sevindim.Takıma katkı yapar.Zaten yıllardır Galatasaray'a gelmesi gündemdeydi.Sonunda bu transfer de büyük ölçüde gerçekleşti.
hayırlı olsun. ya bu erkan Geçen yıl ali samiyendeki gs-gb maçında ya ilk golu atmıştı yada ikinci golu dimi
edit: berkaiser yazmış ben cevabımı aldım
fenerin transfer politikasını çok iyi özetlemişsin:D
Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
iyi bir görev adamı,ama gs basarı istiyorsa erkanlara degilde hamitlere yönelmeli..simdi bide benden bi esinti. :)
ben olsam seneye mehmet topuzu alırdım, zaten arda da vestel den dönüyor. ikisini arka arkaya oynatırdım :)
galatasaray pazartesi günü erkan özbey ile sözleşme imzalayacakmış ....
Bir an evvel kadronun sekillendirilmesi ve transferlerin bitirilmesi yararımıza olur nede olsa seneye 3 kulvarda yarısıyor olacaz bu seneki avrupa hüsranından sonra artık gercek yerimiz olan sampiyonlar liginde en azından 2.tur yapmamız lazım tabi su anki kadroyla bu mümkün degil en azından sonuca direk etki eden 2 tane kaliteli yabancı oyuncu almamız lazım.
Gercek GS'li UGUR YILDIRIM gibi gurbetcileri kadroda toparlamamız lazım.Altyapıdaki genclerden mümkün oldugunca fazla yararlanmamız lazım Kiralık olarak giden ve sene sonu dönecek olan ARDA TURAN ve ZAFER'i direkt ilk 11'de degerlendirebiliriz.
rocco sana katılıyorum. Bir tane kaliteli 10 numara ve DC lazım. Gençlerden arda zafer ve aydından mutlaka daha çok yararlanılmalı. Ama burası transfer bölümü bunu konuşmak yanlış olur burda :D Mutlaka 10 numara ve DC alınmalı ama
beyler bi ara bi tümer lafı dolanıyodu ortalıkta nooldu o ya. yemin ediyorum ona bile razıyım. ergünden başka sol ayaklı adam kalmadı ya. frikikler filan heba oluyor hep
tümerin askerlik durumu var o çözülürse bjkde kalıcak. Yani bize gelmez ayrıca fenerbahçe şampiyon olsun diyen bir futbolcuyuda takımda görmek istemem. Yani bu transferin olacağını sanmıyorumQuote:
Originally Posted by cureshot
türk milli takımında oynamam diyen adamı görmek istiyorsun ama. bu ne yaman bir çelişki allasen.Quote:
türk milli takımda oynamam diyen adam galatasarayda bedavaya oynarım dedi. Milli takımla galatasaray çok ayrı şeyler benceQuote:
Originally Posted by cureshot
valla milli duyguları ağır basmayan bir adamın oynamasını destekleyip fb şampiyon olsun diyen bir adamın oynamasını istememenin benim felsefemde yeri yok. ama sana da saygı duyuyorum tabee. bu sadece bana biraz fanatizm gibi geldi o kadar. ayrıca tomas gibi bir örnek de var önümüzde. formasını sonuna kadar terleten. bu örnek bence fb-gs ayrımından öte bişi ama dediğim gibi fikrine de saygı duyuyorum.Quote: