hagi saçmaladı iyice sabrinin ne işi var ortada
Printable View
hagi saçmaladı iyice sabrinin ne işi var ortada
2. yari Cana cikar Baris girer.
Cana'nın çıkmasına gerek yok, iyi mücadele ediyor bence. Tek Simpson'a sert girdiği bir pozisyon oldu, ucuz kurtuldu orada kart gelebilirdi. Ayhan çok aksıyor, yanında Mustafa Sarp ve Barış olmayınca daha da göze batmaya başladı ( onlar daha kötü oynardı o yüzden :))
Ayhan'ı çıkarmasını bekliyorum ben, Sabri sağda devam, Kewell solda, Elano forvet arkasında. Ali Turan çıkarsa Sabri beke gelir, Pino sağa, forvete Batdal'ı alabilir.
Şu MakukuLa bütün bir yıL boyunca boşta gezdi. GaLatasaray ya da Beşiktaş şu adamı aLsaydı şu anda çok daha iyi yerLerde oLurdu.
Yakında Makukulayı 8-9 milyon eurolorla bir büyük(!)kulübümüz alır zaten
Çok pas hatası yapıyoruz.
Elano çıkar- Misimovic girer.
edit: Galatasaray'lı oyuncuların kaleye şutlarına bakıyorumda Pino haricinde güçlü bir şut atabilen oyuncu olmadı.
bir edit daha :): Ali Turan'ı unutmuşum :D onu çıkardı Hagi.
Ali Turan çıktı Misi girdi.
Makukula çıktı Yiğit Gökoğlan girdi. Isaac forvete geçer sağ kanata ise Yiğit Gökoğlan geçer.
Helal be Isaac penaltı.
Edit: Simpson penaltıdan yazdı.
4 e kadar yolu var.
Manisaspor :)
Adnan Polat'ın dediği doğru yanlız tek rakibimiz Fener derken , Fb kaybedince GS'de kaybediyor.
Şaka bi yana Galatasaray'da durum cidden vahim gibi , maçı izlemiyorum belki iyi oynuyorlardır ama bellki bir yerde yanlışlar var. Yoksa kadro önemli değil Galatasaray'ın ismi bile çok rahat kafaya oynamalı. Keza Beşiktaşında.
Belki de yanlışlar yerine Anadolu takımlarının doğruları bu hale getirmiştir takımları.
Bu emre colak'in üzerine neden bu kadar düsülüyor frikigi o kullaniyor orta sahadan sut cekiyor ama hic bi zaman yildiz olamicak ve Arda olamicak.
Rijkaard'a sallayanlar simdi ne dicek acaba.Sorun ne Rijkaard'daydi ne de simdi Hagi'de sorun hic bir sportif basariya imza atmamis yönetimde. Ama dogru 2012 kriterleri var o zaman diger kulüpler cok sikinti yasayacak.
Forvet sikintisi var forvet almiyosun orta sahan aksiyor orta saha almiyorsun.
Yillardir aldigimiz bi tane iyi yerli oyuncu var mi?? Kadro kalitesi yerlerde ali turanla servetle mustafa sarpla top oynatmaya calisiyoruz teknik direktörlere.
Ufuk sen de bi maci kurtar da büyük kaleci olma izlenimi yarat!
Valla üzülmedim bu yenilgiye.Adnanlar gidene kadar bu takım hep böyle gider.Köklü değişim şart.
Galatasaray'lı oyuncuları güçsüz görüyorum, ikili mücadeleler olsun, son vuruşlar olsun olması gerektiği gibi değil. Elano bildiğimiz Elano değil, Kewell hala form tutamamış, Misimovic uyum sağlayamamış, Ayhan Emre'nin Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezonki gibi oynuyor, o da düşüşte. Savunma'da Servet büyük hatalar yapıyor, forvette istikrar yok, Pino istekli ancak aceleci, iyi şut atıyor ama gereksiz yerlerden. Cana en çok koşan, mücadele eden oyuncu, o da gereğinden fazla sert oynuyor. Bu takım toparlanır toparlanmasına da bu sezon gitti artık, hedefi avrupada mücadele etmek olarak koyulmalı -ki zaten dönüş çok zor bu durumdan- . Galatasaray taraftarının sabrı kalmadı ama tepkilerini başkana göstermelerini anlamıyorum, oyunculara anlarımda başkan istifa etse ne değişecek? yine çıkacak Ayhan, Servet, Barış, Sarp, vs... oynayacak. Mevcut kadroda değişim lazım, devre arasına kadar alabildiği kadar puan alıp birşeyler yapmalı yönetim ve Hagi. Yabancılar ne kadar kaliteli ise yerliler o kadar sıradanlaştı takımda.
Bu kadar ruhsuz adam bir araya gelirse böyle olur .Futbol bilgisi 0 olan bir yönetimin takımından da bu beklenir .Biri oyuna girer lakayt lakayt sakız çiğneyerek diğeri 2 metre ötesine pas atamaz .2.yarı A2 takım çıksın maçlara bu kadar rezilllik yeter . Aldığınız paralar haram olsun .
demekki sorun riijkarda değilmiş tek sorun ADNAN POLAT
Galatasaray'ın maçlarını izlemeyenler için kısa bir özet geçeyim. Ligde kalayım yeterli diyen takımlardan hiçbir farkı yok. Zaten puan tablosunda da bunu görebiliyoruz. Ligi orta sıralarda bitirirsek iyi. Rijkaard'ın hiçbir kabahati olmadığını defalarca söylemiştim. Hagi de başarısız olacak ama onun da kabahati olmayacak. Çünkü kadromuz o kadar uyumsuz, o kadar kötü ki. Senelerdir dökülen savunmamıza adam akıllı bir oyuncu alınmadı. Liverpool'un döküntüsünü getirdik ki Sabri'den bile iyi değil Insua. Misimovic ve Elano sanki sadece para almaya gelmişler. Forvet zaten yok. Kanatlar yok. Defansif orta saha Cana iyi fakat tek başına bir yere kadar oynuyor. Hücuma beklerden destek olmayınca yük zayıf olan orta sahaya biniyor. Forvetlerle yaptıkları kısa verkaçlar vs. dolayısıyla çok başarısız oluyor. Pino baktı ki olmayacak 35 metreden vuruyor her maç. Galatasaray'da 1-2 oyuncu dışında hepsini göndermek lazım. Gerekirse gençlerle devam ederiz ki eminim, gençler daha iyi oynar.
Hayatımda izlediğim en kötü Galatasaray bu sezon ki. Seyrederken içimden bir şeyler kopuyor, bu kadar da olmaz dedirtiyor.
senin takımında 2 tane sol bek varken sen yabancı hakkını sol bekten kullanıp şu takıma forvet almıyorsan sırf para için futbolcu satıyorsan bunun tek sorumlusu adnan polatdır.
Şu sözler çok sinir bozucu gerçekten, bu takımın sorunu ne Rijkaard, ne Hagi, ne yönetim ne de teknik kadro tamamen futbolcularda A takımdaki Türk oyuncuların %80'inin gönderilmesi lazımQuote:
Hagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"
Misimovic'in dun Almanya basinina yaptigi aciklama :
Ya sezon sonunda yada daha once Bundesliga'ya donucem !
bizde su adamdan hayir bekliyoruz , Galatasaray olmus gomeni yok !
Açıkcası Bu Sonuca Çok Şaşırdım Manisa Sürpriz Sonuçları Sever Her Zaman Ama Beklemiyordum Bu Kadarını Hikmet Karaman Galatasaray'ın T.D Haberlerinde Yer Almış ve Bu İntikamını Ali Samiyende Yenerek İyi Bir Ders Verdi Adnanlara. Tebrikler Manisa.
Bu Arada Misimoviç'in Geldiği İlk Günlerde Hakkındaki Haberlerin Zaman Geçtikçe Doğruluk Payı Kazanmasına da Üzüldüm:uzgun: Keşke Yalan Olsaydı Aspargas Olsaydı Bizim Takımların Transfer Politikalarının Ne Derece Ahmaklıktan Başka Bişey Olmadığını Bir Kere Daha Avrupaya Gösterdik. Bir Takım Bu Kadar Düşmemeli Yazık.
http://forum.turksportal.net/vb/show...33&postcount=1
Misimoviç'in Suçu Ne? :n:
Bu Arada Uyum Sorunundanmıdır Nedir Bilemem Belki İlerleyen Sezonda Kalırsa İyi Olur Ama Şu Bir Gerçekli Türkiyede Şuana Kadar Oynayan En Kötü Boşnak Oyuncu.