Semih formda olmadığı zman banko oynadığı milli takıma 8 maçta 6 golü varken alınmıyor. İlginç ..
Printable View
Semih formda olmadığı zman banko oynadığı milli takıma 8 maçta 6 golü varken alınmıyor. İlginç ..
Sanırım denemek istediği oyuncuları görmek için böyle bi kadro belirledi Hiddink çoğunun kalıcı olacağını düşünmüyorum.
Formda bir Semih ve sürekLi oynayan Necip`in aLınmaması ve Kazım Kazım ın oLması dışında güzeL bir kadro.
Sinan BoLat sakat sanırım.
Oooleeeey Batuhan Karadeniiiz. ;) Mesele formda olup olmamaları değil. Mesele potansiyelleri. Mesela Yekta ve Orhan Gülle içinde çok sevindim ben. Aynı şekilde Gökhan Süzen, İbrahim Akın, Engin Baytar vs vs vs
forvet hattini begenmedim semihin olmasi lazimdi batuhan sezon basindan beri 2 gol atmis o kadar etkili bir performans gösteremedi.. onun disinda cok iyi bir kadro birde nuri sahinin artik bu takima monte edilmesi lazim emre sayet milli takimi birakacaksa nuri onun yerine ilac olur.
Serdar Kesimal ve Gökhan Süzen'in kadroda olması güzel ancak genel olarak kadroyu pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle forvet hattı Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından oluşmuş. Hiddink'in böyle bir kadroyu şans vermiş olmak için seçtiğini düşünüyorum.
Miili takıma formda oyuncular alınır benim bildiğim.Bizden İbo'yu almış ama İbrahim'in formu çok düşük.Ayrıca Ömer Erdoğan niye alınmadı acaba..?
Mehmet Topuz ve Serkan alınmalıydı.
Serkan BaLcı bencede oLmaLıydı. Bu adamdan yararLanmamız gerek. Gökhan gönüL`ün Türkiye de ki aLternatifi Sabri değiLde, Serkan oLmaLı.
Umarım bu macta Umut ve Batuhan ilerde baslar. Ne yapabileceklerini cok merak ediyorum
Yaşından dolayı Ömer Erdoğan alınmamıştır.Biz daha öncede böyle bir yapılanmaya gitmeye çalışmıştık.Fatih Terim zamanında.Suusi Arabistan la falan maç yapmıştık Can Arat falan vardı milli takımda ama elemeler başlayınca güme gitmişti.Gene aynısı olmaz umarım.Forvete Mevlüt orta sahaya da Mehmet Topal niye alınmıyor anlamıyorum.Oğuz Çetin gitmedikçe Mehmet e rahat yok sanırım.
Serkan Balcı ve Mehmet Topal yine yok kişisel gıcıklığı var heralde bu adamlara Hiddink'in
Batuhan Karadeniz ve Gökhan Süzen sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılmışlar. İkisinin yerine Eren Aydın çağrılmış.
Bağlantı
Nadir Çiftçi, A Milli Takım'da
Hollanda ile Çarşamba akşamı oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Amsterdam'da sürdüren A Milli Takım'ın aday kadrosuna Portsmouth'lu forvet Nadir Çiftçi de davet edildi.
Kadroda yer alan Avustralya doğumlu Ersan Adem Gülüm gibi Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Nadir Çiftçi için FIFA'ya gerekli başvurular yapıldı. Bugün öğleden sonra kampa katılan 18 yaşındaki genç futbolcunun Hollanda maçında forma giyebilmesini sağlayacak prosedürün tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor.
Nadir Çiftçi, daha önce Hollanda U17 Milli Takımı'nın formasını giymişti
Bu arada Nadir 92'li;
http://www.karakocan.info/tr/images/...dir-Ciftci.jpg
İngilterede yetismesi cok buyuk avantaj
Omer Toprak ve İlkay ıda aldımı bu işin cogu tamamdır
Bu hazırlık maçlı birşeylerin değişeceğini görmek için iyi bir sinyal olacak hepimize.Son dönemde beğenerek izlediğim Yekta Kurtuluş,Serdar Kesimal,Yiğit İncedemir,Mehmet Ekici gibi isimleri oynamaları durumunda dikkatle takip edeceğim bu maçta.
Nadir Çiftiçiyi merak ediyorum bakalm neler yapacak bu kadroa ilkay ömer toprak jem paul ve tunayıda katarsak çok güzel olacak
Böyle oyuncuları teker teker kadromuza katıyoruz. Güzel. :)
Bakalım kaçı Hiddink'in planları dahilinde kalacak, en azından bu gençlerin 2-3 tanesini adapte edebilsek milli takıma yeter.
Milli takim formami giydim birazdan stadyum'a dogru gidecegim :)