Fena oynamıyor takım, sürekli bir atak halinde oluşumuzu sevdim.
Printable View
Fena oynamıyor takım, sürekli bir atak halinde oluşumuzu sevdim.
Hakan Balta karaktersizi macin icinde Ayhan'a kufur edip ustune yuruyor araya Neil girmese koskoca GS'nin iki oyuncusu saha icinde kavga edicek
Kayserispor çok geniş alana yayılıyor ve ayağa pasla çıkmaya çalışıyor. Galasaray savunmadayken bu oyun tarzı sıkıntı yaratır.
derken Galatasaray'ın hızlı hücumu direkte patladı :)
iki takımdan birisi gol bulursa bu hızlı hücumla olacak gibi :)
Kaçar mı bu ya
oldu mu şimdi Santana?!
maç biter herhalde böyle
Kayserispor beraberliğe razı. Hayret bişey :) taraftar Kayserispor'lu oyunculardan daha arzuluydu son dakikalarda :)
Top auta çıkmış, 8-9 Galatasaray'lı ileride kalmış, hızlı oyuna soksalar maç bitmeden bir gol şansı yakalayabilecekler ama vakit geçirip hakemin maçı bitirmesini beklediler :)
valla bizim için en iyi sonuç buydu.. Gayet memnunum..
Galatasaray maçlarını forumdan kaldırmayı öneriyorum. Rezalet. :)
Bu takim sansli olsa 2 penaltimiz verilirdi Bjk gecen hafta kiytirik penalti aliyor, Karabük macinda sacma sapan bi pozisyon bizim aleyhimize penalti caliniyor.
Takim iyiydi bugün mücadele ettik pozisyona girdik ama gol olmadi.
Emre Colak'dan biraz umudum kesildi artik fizigi cok yetersiz sutlari cok zayif, son dkda sacma sapan bi serbest atis kullandi gitti Aydin'a verdi topu.
Sabri'nin cikmasi orta saha direncimizi olumsuz yönde etkiledi Kayseri'nin hücumlari cogaldi.Kewell yorgunluktan ölürken Sabri'nin cikmasi mantiksizdi bana göre.
Hakan Balta son dklarda cok acik verdi ve her zaman ki gibi agirdi bugün hücumda hic yoktu Ali Turan savunma anlaminda iyiydi ama hücum olarak o da yoktu sahada.
Ayhan iyiydi ben begendim keske bi de Baltayi dövseydi macin adami olurdu :)
Nesi rezalet yahu bence iki takımda oldukça iyiydi. Hele Ali Turan ikinci yarıda savunmada kendi bölgesinde hatasız oynadı neredeyse :) Islıklar daha bi motive etti herhalde. Tek eksik goldü karşılaşmada.
Zalayeta'nin eline carpan topa Arsenal Tottenham macinda penalti verildi. Yöneticilerden biri de ciksin bi aciklama yapsin bu kadar aciz pisirik bi yönetim görmedim hic haklarini savunmuyorlar takimin.
hakan ve ayhan maç içinde kavga ediyor, elano oyundan çıkarılınca direk soyunma odasına gitmeye çalışıyor izin verilmiyor çok ilginç şeyler oluyor bu takımda
Ayhan'ın kayserispor'lu oyuncuya ceza sahasındaki halay çekme pozisyonuda penaltı o zaman?
Abdullah Durak'tı galiba pozisyon içindeki oyuncu, Ayhan çocuğun kolunu çeke çeke uzattı, onu söyledi sanırım :) Gerçi her maçta olan şeyler, ikili mücadele deyip geçiyor hakemler genelde.
Telegol : Galatasaray 17 puanla 10. sıradaki yerini korudu . . .
Bizi bu hallere düşürenler utansın.. Pino çok etkisizdi bu maç. Çok net gol pozisyonları harcadık. El pozisyonu, Elano'ya ilk yarıda yapılan hareket penaltı olduğu görüşündeyim. Gerçi ikisine de penaltı verilse atmaya niyetimiz yoktu :) İlk 10da bitirelim öpelim başımıza koyalım böyle ilkel futbol uzun yıllar izlememiştim..
Kumede kalma yolunda zorlu Kayseri deplasmaninda cok onemli 1 puan cikardik , Kasimpasa ile puan farkini aciyoruz , cok memnunum!!
Bilmiyorum artık kaç tane olurda..
Ayhan o hareketiyle, kendisine avantaj sağlıyor, elleriyle vede buda yüksek ihtimal pozisyonu yeme oluyor..
Koskoca maçtan çıkardığınız hiç kimsenin anmadığı yarım yamalak bir pozisyonsa, yorum gücünüzü sorgulamanızı isterim.
Takımda Galatasaray ruhu ölmüş -var mıydı?- , 5 metre içinde basıp pres yapan oyuncu sayısı 3 kişi filan. Sanki futbolcuları zorla koymuşlar sahaya zorla futbol oynattırıyorlar, hiç kimse futbola aç değil. Hani bizim o eskiden rakibi boğan atak futbolumuz, ruhumuz, canımızı dişimize takarak inanarak oynadığımız oyundan zerre kalmamış. Bir garip olmuşuz ne yaptığını bilmeyen bir takım, hata yapmaktan inanılmaz korkan sorumluluk almaktan çekinen futbolcular... Özgüvenden eser yok. Bu takımı bu hale nasıl düşürdüler hayretler içerisindeyim. 10.yuz yahu 10. 10 sene önce dünyanın en iyi 10 takımı arasında en tepelerde gösterilen takım şimdi ligde 10. Maçlardan önce bakın oyuncuların yüzüne hangisi inançlı, hangisi "Hadi maç başlasa da oynasak." diyebilecek kadar konsantre. Hangisi top bana gelsin de birşeyler yapiyim diye düşünüyor? Maçın belli bölümleri bazı işler yapıyoruz o ara gol bulursak buluyoruz, bulamazsak ya yiyoruz ya da maç öyle bitiyor. Takımı böyle gördükçe kalbimden birşeyler kopup gidiyor, hiç yakışmıyor hiç...
Hagi yönetiminde 5 lig maçında sadece 2 gol atabilmişiz ne muhteşem bi istatistik
Galatasaray diğer maçlarına göre daha iyi bir oyun ortaya koydu. İki takımda maçı kazanabilirdi ama beceriksizlik sonucunda gol olmadı. Galatasaray maçı kazanmış olsaydı haftaya olası Beşiktaş galibiyetiyle silkinecekti. Bu kadar ciddi bir maçta kazanman gereken bir maçta bence gerekli olan herşey yapılmadı. Kaleci Ufuk'ta dahil saldırması gerekiyordu. Çünkü yenilseydi bile 17 olmak yerine 16 olacaktı. Galibiyetin getirisine baktığımızda bu risk alınmalıydı.
Elano heyecanımı kaybettim diyor. Bir insan durumunu ancak bu kadar güzel açıklayabilir. Brezilya'da kimisine göre mükemmel top oynamıyor ama yakaladı mı atıyor. Dün kaçırdığı pozisyon akıllara zarar.
Tüm bunlarla beraber Lig Tv dışında - ki mecbur marka değerini korumak için %100 penaltıyı inkar ediyorlar - herkesin penaltı dediği 2 pozisyon vardı. İlkinde hakemin görüş açısı belki görmeye yetmedi. Ancak barajda yaşanan pozisyon bir hakem faciasıdır. Bunu veremiyorsan daha neyi vereceksin.
Haftaya oynanacak maçla beraber hem Beşiktaş hem Galatasaray lige havlu atacaktır.