Abartıldığını düşünüyorum bu sene Almeida'ya çıkarttığı topların yarısını hiç bir forvete çıkartmıyorlar...
Printable View
Cristiano Ronaldo : Eğer kızdırırsanız takım arkadaşlarını bile çalımlar(Alman Kicker Dergisine verdiği bir röportaj)
Nemanja Vidiç:O'nunla sahada karşılaşmak istemem,çünkü durduracağımı sanmıyorum.
Eusebio(Portekiz Futbolunun Efsanesi): Sanırım bu çocuk tahtıma göz dikmiş ve sanırım o tahta oturacak.
Pepe Reina:Quaresma'yla karşı karşıya kalmak,bir kalecinin başına gelebilecek en büyük şanssızlıktır.
Cannavaro:Top üzerinde tam hakimiyet kuran ender oyunculardan biri.
Volkan Demirel: Defans mevkiinde isterse 6 oyuncu olsun yine de topu, koruduğunuz kaleye doğru sürmesi yalnızca beni değil her kaleciyi tedirgin eder.
Gökhan Gönül:Bu Ligin en iyi yabancısı Quaresma !
Rıdvan Dilmen:Beşiktaş inanılmaz bir takım.Barcelona ile arasındaki tek ve en büyük fark pas trafiği yapamaması.Eğer bütün takım Quaresma gibi olsa vay dünya futbolunun haline
Alex De Souza:Süper Lig'in en iyi oyuncusu kesinlikle Ricardo.Eğer siz bir oyuncuyu ancak faul yaparak durduruyorsanız bu sizin acizliğinizi,onunda büyüklüğünü gösterir.
Arda Turan:Quaresma tek kişilik bir takım gibi.
Milan Baroş:Bana o adamı sormayın.Sahada neler yaptığını görmüyor musunuz?
Diego Lugano:Savunmada hata yaparsanız sizi kesinlikle avlar, tek olumsuz yanı agresif olması.
Selçuk İnan:Rakip takımda Quaresma gibi bir oyuncu varsa işiniz şansa kalmıştır.
Fazla söze ne hacet.
Topu ayağına aldığı zaman kaleye gidebilecek tekniğe sahip ender futbolculardan birtanesidir. Balonmudur bence yabana atılacak bir futbolcu değildir nekadar tutarsız olsada, komple bir futbolcumudur değildir. zaten öyle olsa Barcelona, İnter, Chelsea'de oynardı.
Bunca söz bir balon için söylendiyse kurban olurum öyle balona :)
Kendisinden beklenenler , hakkında söylenenler o kadar büyük şeyler olduğu için benim gözümde de balondur , balon kötü bir tabir olabilir o yüzden düzgün söyleyeyim ; hayranıyım kendisinin o ayrı mevzu , Porto'dayken özellikle çok izlerdim onu , ama bekleneni veremiyor maalesef Türkiye'de.
Bence Q7'nin kendisine balon demek büyük yanlış. He performansı çoğu zaman balon ona eyvallah ama kendisine balon demek ayrı olay.
Zamanında Fener'e Simao diye bir önlibero gelmişti gazete manşetlerinde Fener'in Brezilyalı yeni süperstarı falan diye , en son Ankaragücü'ndeydi :)
Barussolar , Simaolar (fenere gelen) , Maldonadolar , Diattalar birey olarak da balondular performans olarak da :)
Quaresma'yı Beşiktaş formasıyla daha iyi bir hoca yönetiminde daha iyi bir takımla görmeyi çok isterdim.
Yetenekli eleman ama turkiyede olmadi iste.
ya birkaç maçına denk geldim.Avrupa maçları falan.Adam birini çalımlıyor pas atıcak birini arıyor kimse yok bir daha çalım atıyor yine kimse yok.Sonra resmen tipinden belli kızıyor kendi koşuyor birşeyler yapmaya çalışıyor adama faul yapıp indiriyorlar.
Belki biraz artisti ama bu seneki kötü Beşiktaş'ta oda harcandı bence yazık oldu.Ben Beşiktaşta parlaycağını düşünüyordum tekrardan ama olmadı...
atletico madrid - besiktas maçinda stad"dan izledim mesela yardima gelen hiç arkadasi yoktu. belki takim degistirmek kendisi icin daha iyi olur
Beşiktaş'ın şanssızlığı Q7'nin etrafındaki takımın iyi olmaması oldu. Q7 seviye atlatabilirdi Türk futboluna ama ne hoca ne kadro onun seviyesine yakın bile değildi. Haliyle sönük kaldı.
Belki çok iyi bir oyuncu olabilir ama gerek beklentiler gerek performans gerekse takım oyununu bozmasıyla beşiktaşın 2 senesini çöpe atmış ve kalırsa daha da senesini çöpe atacak oyuncu .. Ama belliki beşiktaş taraftarı seviyor o yüzden denecek birşey yok ..
Söylenen övgü dolu sözlere takılmamak lazım fazla aslında. Ona bakarsak Adu, Pele'nin varisiydi, çok övüyordu ancak henüz beklenen patlamayı yapamadı.
Quaresma bence abartıldıgı kadar kötü ve bencil bir futbolcu değil. Sadece vurdumduymaz. Eğer Almeida'yı çıkarttığı topların, Almeida 3/1'ini gol yapsaydı. Belkide asist sayılarını konusuyor olurduk, Quaresma'nın.
Rakip taraftarların Quaresma'dan beklentisi nedir anlayabilmiş değilim.Tek başına takımı götürmesini mi bekliyorsunuz? Bilhassa günümüz futbolunda böyle bir adam var mıdır? Koyun Messi'yi bugünkü Beşiktaş'a,hiç fark etmez.2 senesini çöpe attı diyorsun,el insaf.:icon_smile:
Tuhaf bir kişilik. Gollerini izlersek deriz ki "ne biçim bir adam bu yahu, o nasıl goller öyle. Milyonlar versek takıma getiremeyiz" deriz. Ama bir maç içerisinde 90 dakika izleyen birisini fıtık etmeye yetebiliyor Quaresma. Kesinlikle bir balon değil. Balon olayı ayrı bir şey. Adam dünyanın en yetenekli futbolcularında ilk sıralara rahatlıkla girer ama işte kişisel egolarına yenik düşüyor. Bir kere sabırsız ve bencil. Şemsi'nin de dediği gibi onu dizginlemeyi bilecek kalite bir teknik direktör ile izlemek isterdim. Ama şu haline tahammül edemiyorum. Beni Beşiktaş'tan bu sezon soğutan adam Quaresma'dır.