Maci izlemeyi biraktim sanirim Mehmet Topuz yumruk sov yapmis hakemin gözü önünde
Printable View
Maci izlemeyi biraktim sanirim Mehmet Topuz yumruk sov yapmis hakemin gözü önünde
Hakemin gozu onunde oldu ve korkak herif yunus hicbisey yapamadi ceyhuna helal olsun sogukkanliligini korudu
Yumruk olayı nedir izleyenlerden biri açıklayabilir mi ?
Ceyhunla topuz tartisiyordu , hakem de arkalarindaydi mehmet ceyhunun boynuna vurdu
Ve hakem bir şey vermedi öyle mi ?
Bu cezasız kalmaz heralde maçtan sonra görüntüler izlendiği takdirde.
Türkiyede video ile ceza verildigine sahit olmadim
Alexten müthis bi frikik golü
GenerALEX'i eleştirenler utansın. Bu adam olmasa biz ne yaparız ya.
Alex'den lokum gibi gol. :)
Alex attı frikikten
Alex'ten Alex gibi bir gol
alex de souza :)
I love you Alex sesleri :D :D Tacsiz Kral Güizayi bekliyorum yakinda :D
Fb icin zirve mücadelesi adina güzel bi 3 puan
mükemmel mücadele. çok fazla pozisyona giremesek de uzun zamandır bu kadar iyi bir takım izlemedim. özellikle 2. yarı oyundan düşmedik ilk defa. umut verici.
ve alex...
Boyle karaktersiz hakemleri niye maclara veriyorlar ben anlamiyorum , penalti olur kuskulanirsin vermezsin anlarim , ince ofsayttir kacar gozden anlarim ama 1 metre onunde sen izlerken Ceyhun'a yumruk atan Mehmet Topuz'a nasil kirmizi vermessin be adam ? ama suc onun degil suc cok baska yerlerde
Finishinge de 2 veya 3 verilir herhalde. :} Son noktaya kadar çok iyi götürüyor ama adamın ayağının içi sanki yok. Her topa bir abanma sevdası, stadın dışına yollama sevdası. Kesinlikle son vuruşlarını geliştirmeli.
Emre Kayseri maçında boğaz kesme hareketi nedeniyle 3 maç ceza almıştı görüntülerden. Bilica da Galatasaray maçından önce çıkan olaylardan dolayı görüntülerden almıştı. O maçta bir Galatasaraylı oyuncu da ceza almış olabilir.
Bu akşamki maçın maalesef yorumlanacak hiçbir tarafı yok. İlk yarı takımların adını 3. lig takımlarıyla değiştirin, formaların rengini değiştirin kimse bu maçın STSL maçı olduğunu anlamaz. İkinci yarıda biraz kıpırdanma olsa da istenen oyun yoktu.
İyi ki varsın Alex, tebrikler Alex.
Ulan Alex'in varlığı zaten bir nimetken bu adamı nasıl tartışırlar ya.O olmasa herhalde Fener şimdi GS'den farksız olmazdı.
Alex'i istemeyenlere bu frikik golü kapak olsun.
Tebrikler Fenerbahçe... Zorda olsa Alex'in harika frikik golüyle kazanmayı bildiler...
Alexde olmasa napardık hiç bilemiyorum.
Dia Allah'tan forvette oynamıyor. Ama Güiza ile ikili oynasalardı efsane olurlardı. Ama şaka maka Dia at gibi koşuyor resmen ya.
Gol 2.yarı da gelse bence iyi oynadık.Alex'e söz söylemek cesaret ister artık :D
Alex'in frikiği muhteşemdi. Ve galiba kameraya geldi top, tekrar düzeltmek zorund kaldılar kamerayı. :)
Yumruğu görmesine rağmen atmamış ya, daha ne diyeyim Yunus Yıldırım'a. Böyle taraf tutmak olmaz yani.
Valla gol olacağı içime doğdu. Uzun süredir bir golü bu kadar hissetmemiştim, penaltı olsa bu kadar emin olmazdım. (Aferin bana... :D )
Hakem yumruğu görmedi, boks hakemi filan olmaz Yunus'tan... Hakem ceza alanında Semih'i bir grekoromen güreşi kündesiyle deviren adamı da görmedi. Güreş hakemi de olmaz bundan... Eeee, geriye ne kaldı? Futbol... Sahada da futbol olmayınca hakem n'apsın? (Hoş, futbola benzer birşey oynansa onu da bilmediğini iddia ederim ama... Şimdilik bokstan ve güreşten anlamadığını belirtmekle yetineyim.)
90 dakika olmasa da genelini izleyebildim maçın.
Fenerbahçe'den başlayayım.Dia'yla Pino birbirlerine çok benziyorlar.Teknik ve hızlı oyuncular ama zeka ve bitiricilikle alakalı hiç bir şeyleri yok. O kadar da zevksiz bir maç değildi Sivasspor ceza sahasındaki karamboller fazlaydı.Gelişigüzel vuruşlarla da pozisyon üretemeyen Sivas,yenilmeye mahkum oldu.Tebrikler Fenerbahçe.