Cana ve Kere oyundan atıldı.
Printable View
Cana ve Kere oyundan atıldı.
Gereksiz seyir zevki yerlerde sacma sapan bi mac oldu tek güzel yani Anil'in golü.
Anıl güzel bir maç çıkardı, ilk yarıda ve ikinci yarıda Kewell'a iyi paslar attı ama Kewell bitiremedi. Golden sonra Aydın'a alda at pası verdi, tabii ki atamadı aydın. :D Bulduğu şansı iyi değerlendirdi Anıl, devamı gelir umarım.
Ek olarak, Adamsın Lorik CANA..
anılın pozizyonunda pino olsaydı saçma sapan bi şut çekerdi :)
Gerçekten tek güzel yanı Anıl'ın gol atmasıydı.Misimovic gibi adam neden hala altyapıda oynar anlamıyorum.Serdar Özkan deli ettin beni.İlk kez Aydın girsin oyuna istedim.O da girdi batırdı.Cana için geldiği zaman agresif diyorlardı.Bugün gördük iyi oldu koçum benim :D E.Toraman nasıl atılmaz aklım almıyor.Tüm olayların içindeydi.Yapmadığı şey kalmadı.Sonunda ligin ilk yarısı bitti.İkinci yarı her şeyin düzelmesini umut ediyorum.
çağlar çok iyiydi solda böyle devam ederse hakan baltadan kurtulmuş oluruz
Bu Anıl her maç oynasın her maçta en az 1 gol atsın gol kralı olur :D :D
Umarım Aydın gibi olmaz Anıl da.Şans verildiği takdirde bunları kullanabilecek bir kapasite var Anıl'da.Eski adıyla A2 liginde de en çok göze batan isimlerdendi zaten.Yalnız kanatta oynarsa daha verimli olabilir.Forvette oynayacaksa da,orta alandan çok iyi desteklenmesi gerekiyor.
Cana atılmış,helal olsun.
Şimdi özetlere baktım Galatasaray'ın golünü Behlül atmış :D
HAZNEDARRRR BEHLÜL :D
Erdinc arkadan vurdu ona kart vermedi Emre toramanda atilmaliydi ayrica Neill sari kart görmeliydi
bence cana bişiy yapmadı ki yani gördüklerimiz dahilinde belki göremedğimiz şeyler vardır ama orda illa biri atılacaksa lucas neill olabilirdi, ayrıca emre toraman'ın 95inci dakikaya kadar kart görmemesine anlam veremedim.
anıl'ın gol bulması sevindirici daha etkin bir hucüm organizasyonunda daha iyi şeyler yapabilir yani en azından pinoya verilen şans ona da tanınmalı..
iki haftadır izlediğim karşılaşmalar sonucunda korkum; takımda oynama isteği bitmiş bir kaç kişi var onlar da yeterli itici gücü karşılayamıyor, kewell iyi niyetli ama bi yere kadar.. bugun çağlar önplana çıktı ama genelde vasatın çok altında oynuyoruz.
bir galatasaraylı olarak bugun konyanın puan almasını çok istedim ama gerçekleşmedi.. çünkü 3 puan alınınca herşey halının altına süpürülüyor..
korkum var demiştim onu da ileteyim; bu takıma kimi transfer edebilirsiniz ki her yere ihtiyac var ama sezon ortasındayız ve şu takımın bir iki maçını izleyen bir futbolcu olsam çok kötü durumda değilsem kesinlikle gelmeyi düşünmem, takımın ihtiyacı olan yırtıcı oyuncuları bu ara transfer döneminde kadrosuna katması çok zor.. anca Hagi'nin buldugu ''Romen''ler falan isteyerek takıma katılabilir, onun dışında avrupada tanınmış oyuncular alınmaya kalkarsa iyice ruhsuz bir takım ortaya çıkacak.. haa gerçi gelecek ''Romen''leri destekliyor muyum bilmiyorum
Anıl gerçekten iyi bir oyun çıkardı pasları gayet iyi ve tek şutundan gördüğümüz kadar şutları da iyi. Hızlı da... Top kontrolünü geliştirebilise Arda'dan sonra as takıma bir yetenek daha çıkarabiliriz.
Ve bence Çağlar Birinci sınavı geçti. Yerinde müdahalelerde bulundu.
Hakan Balta attığı pasa rağmen orta sahada pek yetersizdi.
Ayhan bildiğimiz gibi.
Neill, reyiz.
Gökhan Zan, Servet'ten bir adım önde gözüktü bana. Hangisi deseler Gökhan derim ama işte cam adam.
Aykut'a pek bir işi düşmedi ama önceden bildiğimiz gibi anca ikinci kaleci.
Kewell, hastasıyız.
Musa gösteremedi kendini ama beklentim var.
Serdar Özkan'ı Allah'a havale etmek istiyorum.
Aydın oyuna girince bir hareketlendik fakat hala beceriksiz.
Fakat her şeye rağmen 17 maçta "23" puanımız var.
Anıl ilk 11 olmasada rotasyonda değerlendirmemiz gereken bir oyuncu.Mehmet Batdal oynayacağına Anıl oynasın.Anıl konusunda tek korkum Aydın'da olduğu gibi büyük beklentiler içine girilmesi.Biz altyapıdan oyuncu çıkınca hemen yıldız olsun istiyoruz.Altyapının asıl amacı çok fazla maliyetli olamyan takımın sistemini bilen takımın ruhunu kazaznmış en azından takımın seviyesinde oynayabilecek oyuncular yetiştirmek değil midir?Oysa ki biz hemen Arda gibi yıldız olsun istiyoruz.Anıl, Emre Çolak, Cem Sultan gibi oyuncular en kısa sürede takımda ki rotasyona kazandırılmalıdır bence.Serdar Özkanlardan iyidir.
Şut çekse iyi. Kaleciyi çalımlamaya çalışır ve topu kaptırırdı.
Hagi'nin Serdar ve Ayhan'a nasıl tahammül ettiğini anlayamadım. Serdar çıkar çıkmaz golümüzü attık zaten. Musa daha erken girmeliydi oyuna bence. Ayhan'ın çıkması gerekiyordu. Madem Anılla başladın koy Musa'yı da.
Hakan Balta'nin verdigi Messi pasini es gecmis herkes herhalde kimseden yorum gelmemis , guzel gol attilar ama atilan golun disinda hic bir numara yok , Galatasaray'da okadar cok seyin degismesi lazimki , en basta mantalite , herhangi bir anadolu takimindan farksiz oynuyorlar su anda , bakalim onumuzdeki 1 ayda neler degisecek
Anıl'ın gol atması süper bişey kendine özgüven gelmiştir.Böyle kritik dönemde 3 puan çok süper denmesede fena olmadı.Şu devre arası neler olacağını çok merak ediyorum.Bu kadrodan kaç kişi gidecek kaç kişi gelecek.Mümkünse artık 2.devre biraz daha bişeyler yapmaya çalışsın takım.Sezon sonuna kadar kimse ne kadar iyi adam alırsak alalım bişey beklemesin.Gelen adam Ayhan'a falan uyarsa kümeye gideriz valla:zuhaha
Az da olsa hak ettiğimiz maçı kazanmasını bildik.Daha çok net pozisyonumuz vardı.
Anıl belli dakikalarda oyuna girerek gerçekten oyunun kaderini etkiledi.Çağlar'a karşı ön yargı mı var ne ? Ortaları,kademeleri harikaydı Çağlar'ın.Bunun dışında da Kewell çok diri,Hakan'ın pası ise muazzam..
Tebrikler Galatasaray...
http://img688.imageshack.us/img688/9312/zxph8m.jpg
Arkada sevinen futbolcuya dikkat bütün karaktersiz futbolculara ragmen yedek kaldi o da anlamadi neden yedek oldugunu baltanin oynamasi bu cocuga haksizliktir
O nasıl bir asisttir ey HAKAN BALTA.. :)
cana yoktan yere kavga etti aslında sadece kere yi atması lazımdı direk cana nın kırmızısı çok ağır oldu ama kere kavganın fitilini ateşleyen oyuncu oldu onu atnası lazım dı bence aykuta ve canaya da sarı vermeliydi