Ya adam yetmiyor para dememiş ki.
Haberi bir tek ben mi okudum?? :D 80bin harcıyorum, gerekince yakınlarıma yardım da ediyorum demiş. Param yetmiyor aç kalıyoruz, ay sonunu zor getiriyoruz falan da dememiş.
Printable View
Ya adam yetmiyor para dememiş ki.
Haberi bir tek ben mi okudum?? :D 80bin harcıyorum, gerekince yakınlarıma yardım da ediyorum demiş. Param yetmiyor aç kalıyoruz, ay sonunu zor getiriyoruz falan da dememiş.
haberin doğruluğuna inanmıyorum ayrıca başlıkla içeriğin alakası da yok ama ayda 80bin harcıyacaksa ve yetmiyorsa Arda harcasın ona yetmesin valla. hanginizin ekmeğine el uzatıpta kazanıyor ki parayı bu adam bırakın harcasın. ülkemde halkın sırtından, emeğinden trilyonlar kazanıp etrafına 1 kuruş yararı dokunmayıp keyfine harcayan adamlar varken Arda'nın yaptığımı dokunuyor ciddi ciddi bu habere inanıp serbest olsa yorumlarına küfür de ekleyecek olan beyler...
Böyle bir başlık olabilir mi allah aşkına ya! Var mı böyle bir başlık, nasıl bir kepazelikdir bu yazıklar olsun size yazıklar olsun Türk basınına. Adam ne yakınlarıma para harcamaktan bana para kalıyor diyor ne de 80 bin lira bana yetmiyor diyor. Oradaki diyaloğa da ben pek inanmıyorum orada Arda'nın dediği en fazla "Yardım işleri dahil en az 80 bin lira giderim oluyor."dur. Utanmasalar 'zengin ***i' Arda yazacaklar başlığa.
Arda ile uğraşılacağına haberdeki kelimelerden gidip en kıl cümleyi kurup başlığı hazırlayanlara sövmek lazım esasında.
Haberturk'un bu tip başlıklarına tonla örnek verebilirim.
Sibell Kekilli'nin Ayrılık filmi ile aldığı birçok ödüle ithafen atılan başlık; " Kekilli Doymuyor!"
Var mı ötesi?
Şu çocuk, sırf sempatik diye, herkesle arası iyi diye medya tarafından acaip bir şekilde bombaya tutuluyor. Nasıl olsa Arda sesini çıkarmayacak ya. :)
Habertürk ve hürriyet gazeteleri de bize karşı haberlerinin %90'ı olumsuz. Özellikle Erhan Telli denilen insan(!) peşimizi bırakmıyor bir türlü. Bu haberlerin yapılmasında başrolde oynayan da sevgili Adnan Polat'tır. Bir kere oyuncusunu koruduğunu, sert bir açıklama yaptığını görmedim. Basın bir tane FB'li oyuncuya buna benzer bir haber yapabiliyor mu? Yapamaz, çünkü Aziz Yıldırım'dan çok pis tırsıyorlar. Başkan da, bir an önce harekete geçip, kaptanını müdafa etmek zorunda.
Dayan Arda dayan. Sadece yarım sene daha dayan sonra inşallah yurt dışında rahatlıyacaksın.
Arda yeni kontratı ile 3.2 Milyon Euro bizim tabirimizle 6.4 Milyon TL kazanmaktadır. Bu harcadığı 80 bin ne Arda'yı ırgalar ne de Arda bunu yapar. Haberin düzmece olduğuna şüphe yok fakat deseydide neyini eleştireceğiz. Adam çalışmış gelmiş bu günlere.
Onun masrafı farklı normal bir memurun masrafı farklı.
haber ne kadar doğru bilemem de yorum yapanların yarısı yazıyı okumamış bile
Ya abi ne istenir şu ülkede az yetişen Türk futbolcudan saçma saçma haberler medya herzmanki medya asparagas haberde üstlerine yok forumda bir arkadasın imzasında var revivo demiş türk gazetelerinde tek gerçek tarihidir diye doğru bir söz