Daha 1-1 abicim niye başladın ki bahanelere :)
Aygüncüm ne bahanesi ? Bahane üretmemi gerektirecek durum ne ?
Bahane yok gerçek olan neyse o var .. Şampiyon olsak bile kaldı ki olursak büyük iş başarır kızlar Hakan abinin de dediği gibi kupayı bıraksınlar Hacettepe'nin önüne ..
Yaşamayan anlayamaz renkleri zıt olan hiç anlayamaz bu olayı (:
Tr Ligini kazansakta ilgilendirmiyo beni. Avrupa'da önümüze nasıl set çekildiği aşikar. Tüm beklentilerim bir Avrupa Kupası üzerineydi. İstersek ligi domine edelim çok sevinemeyeceğim maalesef bu duruma... Kupayı kazanırsak aynen denildiği gibi paket yaptırıp Hacettepeye yollasınlar.
İlk maçın aksine dün takım çok iyiydi.En azından oyuncular acayip hırslıydı.Işıl'da ilk maçın aksine taraftar desteğiyle kendine geldi.Taraftarda final serisinde takıma gereken desteği verdi.Artık serinin 2-2 olup son maçın İpekçi'de olmasını bekliyorum...
Fenerbahçe'de ise Angel 2 maçtır takımı srıtlıyor.Dün salonda tam Angel maçda yok derken 10 dakika kala ısınmaya çıktı.Sanırım sakattı son anda maça çıkmaya karar verdi.En korktuğum isimlerden biri Nevriye'de sahada geziniyordu.Sakat sakat oynadığı çok belli oluyordu.Bakalım Caferağa'da neler olacak...
Maçın tamamını bulabileceğim bir yer varmı ?
Maçın tamamını bulabilirmisin bilemem ancak Tbf bir özet yayınlamış...
http://video.tbf.org.tr/mac-videolar...al-2-mac-ozeti
Fenerbahçe, TKBL final serisi ikinci maçı öncesi kadrosunda değişiklik yaptı.
Sarı – Lacivertliler, yabancı kontenjanı nedeniyle kadro dışında bıraktığı Tammy Sutton Brown’ı 12 kişilik kadroya dahil ederken Anete Jekabsone-Zogota dışarıda bırakılan isim oldu.
basketdergisi
Yok yine aynı.
Tammy'i sakat olan pota altı oyuncularının yerinde kullanacak herhalde. Ama yinede zayıf kalacak pota altı. Dışarından atış yapabilecek oyuncu olmayacak bu seferde.
Potada final heyecanı devam ediyor
14 Nisan 2011 11:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe arasındaki Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final serisinin üçüncü maçı bugün Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/fbgsfinal_CQJW3.jpg
Ezeli rakipler Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe arasındaki Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinin 3. maçı bugün yapılacak.
Serinin 3. maçı Fenerbahçe'nin sahası olan Caferağa Spor Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak.
Ezeli rakipler arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan ilk iki maçın ardından seride 1-1 eşitlik bulunuyor. Seride ilk maçı sarı-lacivertliler 77-74, ikinci maçı ise sarı-kırmızılılar 84-69'luk skorlarla kazanmıştı.
Üç maç kazananın şampiyon olacağı serinin 4. maçı 17 Nisan Pazar günü yine Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak. Dördüncü maç sonunda seride 2-2 beraberlik olursa, şampiyonu belirleyecek 5. ve son maç 19 Nisan Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.
İlk periyodun bitimine çok az var,16-14 üstünlüğümüz var.Yalnız FBTV maçı erkek voleybol maçı ile dönüşümlü olarak veriyor.
Fb TV spikeri baya taraflı anlatıyor.
İlk yarı 38-34 bitti. Fenerbahçe üstün.
İlk yarı sonucu: 38-34. :)
Bu final maçları harbiden zevk veriyor :)
75-66 öndeyiz son 1dk 5 sn
12 sayı farkla maçı kazanmasını bildik.
Hepsine tek tek helal olsun (!) Bu kadar olumsuzluğa rağmen final serisinde öndeyiz ve bitime bizim şampiyonluğumuz için 1 maç kaldı.
Kupayı Alalım , Gidelim Hacettepeye verelim .. ( İnşAllah )
Abi şu Şampiyonluğu Botaş , İstanbul Üniversitesi gibi takımlara kaybedecek olsak umrumda olmaz.
Ama Gs ya rakip kazanırlarsa boşa sallayacklar ya bizim kızlar'a Fenerbahçe'ye tüm olumsuzluklara rağmen takdir etmeyecekler ya o yüzden kazanılsın şu kupa !
Yoksa hiç mi hiç önemi yok.
Ben aksine müesseselere kaybetmektense Galatasaray'a kaybetmeyi tercih ederim. Sende biliyorsun ki, nefret ederim müesseselerden. İşte Ankara'da Ziraat Bankası'nın parayla toplayıp üzerimize saldığı çapulcular... Benim vergimle bankacılık yap, bana karşı takım kur, yetmezmiş gibi benim vergilerimle holigan kiralayıp üstüme sal. Müesseselerden nefret ediyorum. Olursa spor kulüpleri şampiyon olsun. Bu şampiyonluğu çok istememin nedeni de Galatasaray olmasın diye değil; Hacettepe'nin ilgili ve yetkili kurumuna inat...
Ev sahibi avantajı olmak böyle birşey işte. Son maç ve ardından şampiyonluk gelirse çok iyi olacak. Tammy nasıldı bugün ? Ben izleyemedim maçı.
Bu maç kötü oldu neyse artık durumu 2-2 yapıp evimizdeki maçı kazanmaya bakıcaz.Kazanamasakta sağlık olsun buraya kadar güzel getirdik.
Tammy oynamadı, trübündeydi. Daha doğrusu sol trübün tarafındaki potanın ardında Devran Tanaçan'la seyretti ama maç bitimi takımla trübüne gelip amigoluk yaptı. :)
Yabancı kontenjanında Tammy yerine süre alan Jakobsone çok kritik iki tane üçlük isabetiyle bekleneni verdi. Ama maçın asıl kahramanları:
1-Horakova
2-Angel'dır.
Horakova sezonun en muhteşem maçını oynadı. Angel maçı getirdi, son bölüm Horakova bitirdi.
Fenerbahçe-Galatasaray serisinde kritik randevu
16 Nisan 2011 11:13 | NTV Spor ve Ajanslar
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park arasındaki play-off final serisinin 4'üncü maçı Pazar günü yapılacak. Seride 2-1 önde bulunan Fenerbahçe, Pazar günü kendi salonundaki maçı kazanırsa şampiyon olacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/135/fe..._600_2G3RO.jpg
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park arasındaki play-off final serisinin 4. maçı Paar günü yapılacak.
Fenerbahçe'nin sahası olan Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda saat 15.30'da başlayacak derbiyi Rüştü Nuran, Serkan Emlek, Uğur Özen hakem üçlüsü yönetecek.
TKBL'de 2010-2011 sezonunun şampiyonunu belirleyecek play-off final serisinde galibiyet sayısında 2-1 önde bulunan son 5 yılın şampiyonu Fenerbahçe, Pazar günü kendi evindeki maçtan da galip ayrılması durumunda üst üste 6, toplamda 9. şampiyonluğunu ilan edecek. 11 yıldır şampiyonluğa hasret kalan, toplamda 11 şampiyonluğu olan Galatasaray Medical Park'ın galibiyeti halinde ise şampiyonu belirleyecek serinin 5. ve son maçı 19 Nisan Salı günü sarı-kırmızılıların sahası Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.
Yarın üst üste 6.şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz inşallah taraftarlarımız ile birlikte :)
Abi farkındamısın Horakova'da bir kıpırdanma var. Yarı final maçlarında 2. yarılarda ortaya çıkıyodu hep ve farkı yaratan oyuncu oluyodu. Yine aynı şeyi yapmış Horakova.
Anete Jakobsene için ben çok iyimserim. O sahada olduğunda arkama rahatça yaslanıyorum. Kritik şutların oyuncusu ve defansıda gayet iyi.