Yao yerine Duncan seçilsin yahu.Yedeklerde de umarım Hedo'yu görürüz.
Printable View
Yao yerine Duncan seçilsin yahu.Yedeklerde de umarım Hedo'yu görürüz.
Doğu karması açık ara favoridir bana göre.
Duncan koçların ilk tercihi olacaktır.
Doğuda ise Boston'ın süper üçlüsünden en az ikisi + Rondo girecektir. Benim tahminim Garnet, Pierce, Rondo olur. Sırf aynı takımdan dört kişi olmasın diye koskoca Ray Allen'ı es geçerler.
Onlar 2000 All-Star'larının en gözde isimleri... Ama artık malesef bundan sonra bu organizasyonda olacaklarını sanmıyorum:
-Iverson (Zaten yok.)
-Shaq (All-Star tarihinin açık ara en renkli ismi...)
-Kidd (Onun generalliğini çok özleyeceğiz.)
-T-Mac (Offf offf)
-Carter (İki kere off offf... Bu iki kuzen kadar all-star'a kim yakışır,onlar için oflanmaz mı?)
-Nash (Bence seçilmez artık.)
-Ray Allen (Bence halen hakediyor ama üçten fazla Celtics'li seçeceklerine inanmıyorum ve malesef Rondo ondan daha öncelikli olacaktır. Shaq ve Ray Ray kenarda kalır.)
-Jermin O'Neal (2003 yılında Majesteleri'nin muhteşem vedaını mahvettiği gün ben ona all-star'ları yasaklardım. Ama şimdilerde böyle bir yasağa lüzum yok. Değil all-star, bir daha herhangi bir NBA takımında ilk beş bile başlayamaz.)
-Elton Brand (Jermin O'Neal'a benzer bir son.)
-Shown Marion (Artık yakın yanından geçemez.)
-Stephan Marbury (Çin liginde kesin all-star seçilmiştir.)
-Baron Davis (Yazık olmuş bir potansiyel... Bu kadar büyük potansiyel taşıyıp, tembelliğe kurban giden bir Derric Coleman'ı bilirim, 90'lı yıllardan... Birde bu Baron Davis...)
Vay be... Zaman ne çabuk geçiyor. Daha 6-7 yıl önce all-star dedin mi, başkası akla gelmezdi.
Yao Ming ismini görünce ne kadar sinirlendim anlatamam. Ne nalet toplum şu çinliler. Ulan adam 2 yıldır oynamıyo zaten. Nereye gidiyo All Star'a.
Geçen yıl T-Mac (NewYork'a takas olmadan önce) Houston'da sadece altı maça çıkmıştı, az kalsın Nash'in önünde seçiliyordu. Nash onu son anda geçebildi.
Geçen yıl Iverson sadece 18 maç oynadı, kariyeri dibe vurmuştu, doğu all-star kadrosunun ilk beş'ine seçildi. Fan'lık böyle birşey İsmail'im.
Carmelo'da Duncan ve Nowitzki'nin önüne geçmiş.
Hakan Abim baktığın zamanda Fan olayının olması lazım.
Herkes yıldızları sahada görmek istiyor.Herkes kendi ülkesinin oyuncusunu sahada görmek istiyor.Mesela Bizim Halkımız'ın Hidayet'i görmek istediği gibi.
Çin'in eline bu konuda kimse su dökemez.O yüzden Yao gibi Çin için çok önemli bir insanın bu sıralamada 1.olması çok doğal.
He bir şu var yok biz anket oldumu falan coşarız diyen Türk Toplumu şu anketlere bir göz gezdirsin (:
Bizim halkımız aynı zamanda biraz da üşengeçtir. okadar uğraşmazlar bir anket için. Normal tek seçenekli bir anket olsa, Hidayet birinci çıkabilirdi bile..
Hakan abi tabiki öyle. Yani bundan önceki senelerde gördük bunları. Ama bu lanet toplum elinden gelse yeteneksiz Yi JianLian'ı bile sokacak All Star'a.
İstese sokar valla. Dua et, onu sokmuyorlar. Demek ki, o kadar vicdansız değiller. :D
Yahu İsmail, köpek eti yiyen bir milletten bahsediyoruz.
Ali, annesine sormuş:
-Anne, benim yeni doğacak kardeşim Çinli mi olacak?
-Onu nerden çıkardın oğlum.
-Öğretmenimiz dünyada her doğan beş kişiden birisi Çinli dedi de... Biz zaten dört kardeşiz, şimdi beşincisi geliyor. :)
Kevin Love isteriz!
Shaq'siz all-star tuzsuz çorbaya benzer. Yani geçen sene sakattı, o Shaq şovu izleyemeyince bir eksiklik hissettim. Bence nolursa olsun, koçlar Shaq'i bir kenara koymalılar. All-Star'da olmalı o. Keşke Howard yerine Shaq seçilseydi diyorum. Zaten koçlar Howard'ı her türlü seçecektir, Howard'la Shaq bir araya gelirse eğlence tavana vurur hatta. Ah ah
İzlemeyen varsa çokta şey kaybettiğini söyleyemem. Çok zevksiz maç herkes kendine oynuyo şu anda. İyi bir hareket göremedik daha.
Acele etme İsmail. Birazdan keyiflenir.
Griffin benim yazmamı bekliyodu herhalde :n: Tam yazdım Griffin Alleyoop yaptı. Asist Darren Williams.
Kobe 2004-05 sezonuna geri döndü. Tek derdi istatistik yapmak... Kevin Durant'te ona uydu.
Şimdi bu şarkının üstüne nasıl maç oynayacaklar? :D
Gecenin su ana kadar ki en güzel olayi Rihanna :D
Rihanna Geldi Maç Zevklendi :D
Rihanna'nın söylediği 5 şarkı cidden güzel seçilmişti, merak edenler için setlisti vereyim :n:
Umbrella
Only Girl
Rude Boy
What's My Name
All The Lights
Kobe sanırım Wilt'in rekorunu kıracak, yanlış hatırlamıyorsam 36 sayıya ulaştı ve kalan sürede 7 sayı bulması lazım, ki rahat rahat bulur.
Eğlenceli bir maç oluyor, özellikle LeBron ve Kobe aynı anda sahadayken :)
Kobe 37 Sayıda Kaldı 6 Sayı Daha Atsa Rekor Kırıcaktı :)
Uyandığıma değmedi. Son yıllarda All-Star maçları iyice tatsızlaştı.
Çok zevksizdi. Kobe ve Lebron sadece istatistik kastılar. MJ'den sonra Triple Double yapan oyuncunun Lebron olması kötü oldu. Kobe olsun isterdim ben. 4. kez MVP oldu bu arada Kobe ve rekora ortak oldu şu anda.
Uzun lafın kısası zevksizdi, gözler Sha Q, Carter gibi adamları aradı..
Kobe'nin istatistiğe oynamasını anlayabiliyorum. Staples Center'da kendi taraftarının ortasında elbette başka birisinin MVP seçilmesini istemeyecek. "Burası benim çöplüğüm, burada ancak ben öterim" dedi ve istediğini elde etti. Ama genel olarak bakınca; show desen show değil, maç desen, maça benzemiyor. Tatsız tuzsuz geçti.