bencede bu akşam fb şampiyon olacakk.. bu saatten sonra aziz yıldırım bırakmaz şampiyonluğu..
Printable View
bencede bu akşam fb şampiyon olacakk.. bu saatten sonra aziz yıldırım bırakmaz şampiyonluğu..
ya oyle mesajlar atıosunuz kı cıldırmamak elde degıl ondan sonra da zırt pırt ceza verıolar bana..Quote:
Originally Posted by enesao
azız yıldırım nıe bırakmasın bundan sonra fbde oynayan bı futbolcu mu kendısı!!macı ve sampıyonlugu bırakmıcak fenerbahce takımı futbolcularıdır...sankı gs bjk sutten cıkmıs ak kasık da yıldırım a laf edıosunuz...bırı mesaj yazar yok yemek yemıs denızlı baskanıyla dayısı soylemısmıs bırısı yıldırım bırakmaz bu saatten sonra falan dıe..
enesao,
Biraz seviye, azıcık seviye, bir gıdım seviye..
TDK'dan:
Seviye: (Arapça'dan gelme)
1) Bir yüzeyin veya bir noktanın yüksekliğindeki yatay sınır.
2) (Mecaz) Bir nesnenin, bir kimsenin başka nesnelere veya kimselere göre olan değer ve yücelik derecesi.
ne biçim bir gol kaçırdı denizli inanılmaz. Boş kaleye atamadı
valla ya selahattin nası atamadı onu ya bomboş, kale boş auta attı ya
bjk maçı gsa sattı diyen var mı varsa cevabımızı ona verelim yoksa konuşup ortamı germeye mahal yok.
meddah yine esprilerinle yıkıp geçiyosun ortalığı :DQuote:
Originally Posted by meddah
o gol kaçacak gibi değil ya
Denizlispor 0-0 Fenerbahçe (Devre arası)
Fenerbahçe - Denizlispor karşılaşmasında ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın son dakikalarında Denizlispor'da Selahattin topu boş kaleye gönderemezken, Fenerbahçe'de ise Mehmet Yozgatlı'nın vuruşunu Süleymanou parmakalrının ucuyla kurtatdı.
maç nedense bir türlü başlamıyor fener taraftarı sayesinde
altında bişeyler aramamak isterim ama elde değil diğer maçların erken bitmesi fener açısından bir avantaj sağlayabilir
Ah be Denizlim haydi bir gol at :)
bu kesinlikle fb nin işi
7 dakika gecikti maç, yani olmaz bu kadar... Galatasaray maçı bitirdiğinde 8-10 dakika daha oynayacak Fenerbahçe....
bilinçli yapılan şeyler bunlar şimdi hiçbir fenerli çıkıpta normal demesin bana
bizim maç kesin galibiyet denizliden gol bekleyeceğiz
bu kadarda olmaz ya yere şişe geliyor adam kafasını tutarak yere yatıyor
forza denizli
Denizlideki maç çığrından çıktı, Galatasaray'ın maçı bitirmesinden baya geç bitecek...
asıl onlar için gs maçı değil antep ve ankara maçları o maçlardan gelen sonuca göre maçın kaderi değişebilir
Denizli oynatmamaya çalışıyor, Fenerde oynayamıyor baya bi bocalıyor inşallah şans golü olmaz...
evet denizli başkanı da fenerliyim dediği için denizli düşmemeyi garantilerse nolur bilemiom.Quote:
Originally Posted by sanalman_34
denizli boş kaleye nasıl golü kaçırdı ya :( resmen yumrukladım koltukları ya :( üf.
kafayı yiycem yahuuuuuuuuuuu......
antep attı illa ki bu maçı etkiler hele de bu maç 10 dakka uzayacak yanee.
Gaziantepspor 1-0 Malatyaspor
Maçın seyiri değişebilir.
yahu yusuf atıyodu ha ne ballısın fener. ah rüştü ah.
yusuf yapma bea hadi ama denizli gönüllerimiz seninle kaleyi hep yoklayın
neler kaçıyor neler
yusuuuuuuuuuuuuuuuuf deli etme adamı at gayri ya. fenerli damarı tuttu herhalde.
yine kaçırdı yaa
deliricem az önce ölüyodum laaaaaaaaaaaaaaa......