Q7 masallah....
Printable View
Q7 masallah....
Quaresmaaaaaaaaaaa.2-0.
bu Q7 insan değil kanımca :)
Yok artık Quaresma
Bu Trabzonda hep bize karşı top oynuyo :D ..
yaw Hayranım bu Q7 ye nasıl bir topçudur bu böyle.
Gözleirmin pasını sildi valla Beşiktaş.
Yine çok iyi bir devre.Simao o frikiği golle sonuçlandırsaydı başımı eğip saygılar abi diyecektim artık.:D
Bravo harikayız yine gol pozisyonları yine çok efektif bir ilk devre.Buca maçından 1 tane az attık ama olsun.:)
İlk yarı nazar değmesin harika bir futbol oynadık. Bunun devamını ikinci yarıda hatta sezonun geri kalanında izlemek dileğiyle.
Takımda arzuda yetenekte olunca neler oluyor ya Rabbim :) Yalnız Şenol Hoca da yedek kadroyla çıkmış... Onlar biraz zayıf kaldı sanki... Sergen ne zaman çark edecek acaba diyordum ki, mecburi dönüş yaptı artık maçı zorla izleyince :)
Birkac hafta evvel ve gecen hafta sonu Trabzon'un futboluyla ilgili yorum yaptigimda mesajlarim silinmisti. Simdi goruyoruz iste ligin sozde en iyi futbol oynayan takimini. Kendi yari sahasindan cikamiyor, sadece tekmeler savurabiliyor. Kimse yedek kadro falan demesin, BJK koca ilk yari neredeyse yedek kadrosuyla oynamak zorunda kaldi sakatliklardan dolayi.
Yine arkadaşlar da söyleyecek onlar da geçen hafta yazdıklarını tekrarlayacak.2 maçla ölçülmez diye.Bizde Galatasaray olarak 2-3 senedir yedek kadroyla oynuyoruz o zaman.Ben Beşiktaş kötü oynuyor demiyorum ama Trabzon'u 2 maçla da yerin dibine indirmeye hakkın yok.
Umarım sakat vermeyiz
Umarım tempoyu düşürüp 2-0 da tutmayız maçı.Gol izlemek istiyorum biraz.
Trabzon as kadrodan 3 kişiyi sadece ilk 11 de başlatmış. Bu Trabzon un bildiğimiz yedek kadrosu... Sadece bizim iyi formumuzun sürmesi beni sevindiriyor.
İlk yarıda oyunun hakimi biziz.Biz geliyoruz,Trabzonspor karşılıyor.Çok net pozisyonlar yakaladık.Ancak 1 tanesini değerlendirebildik.Bir de Quaresma'nın ekstra golü var.Allah nazardan saklasın çok iyiyiz valla.İkinci yarıda motivasyon kaybı yaşamazsak çeyrek finale rahat çıkarız.Bir de Almeida'nın ofsayt diye kesilen pozisyonunda ofsayt yoktu.Tartışmasızdı.
Bu Manisa maçı niye önemli anlayamadım
Nobre - Fernandes değişikliği yapılmalı bence Beşiktaş'ın 1. yarıdaki oyununa dönmesi için.
İsmail Köybaşı bek oynamasa daha efektif olur gibi.
Trabzon hücum için çok yetersiz bir kadroyla sahada. Bu yarı daha keyifli bir maç oluyor karşılıklı ataklar filan.
Fernandes ve Umut'un girmesi oyunu hareketlendirecektir biraz.
İlk yarıda sıkıntı olmadan seyrettim trt'nin sitesinden.İkinci yarıda açılmadı ya bir türlü.:mad:
Manisa maçı 1-1 oldu, iki takımda çıkıyor şu an itibariyle.
2-1 oldu bu arada.Trabzon eleniyor...
G.Antep Belediye attı, Trabzon eleniyor..
Futbolun cilvesi, Trabzonspor maça çıkarken grup lideriydi, maç sonunda elendi.
Beşiktaş'ı ve Beşiktaş'lı arkadaşları tebrik ederim. Finalin adı Galatasaray - Beşiktaş olabilir. :)