:D
Abicim senin çok rahat olduğun bir maç daha vardı geçen sezon.Onda yenilmiştiniz.Bence sen rahat olma :icon_biggrin:
Printable View
Zaten sonucunu bilemediğim tek maç oydu Aygün... Hangisine kaybederiz dediysem kaybetmiş, kazanırız dediklerimi birer ikişer kazanmıştık. Hatırlatmasan olmazdı. :D
cristian 18de yok..
yoksa?
...
:D
Cristian 18'de yok. Eğer kazanırsak saatler sonra transfer haberi açıklanabilir.
"sağ ayağının dışıyla müthiş bir plase" spiker kalitesini belli etti :D
Evet. Şaşırılası birşeyde olmaz. Bizim yönetimimizin klasik hali 15-16 maç için oyuncu almazlar. Dünya klübüdür devre arası transfer yapmaz. Ama şampiyonluk imkanı azda olacağı için Aykut Hoca olduğu için alacaklar diye düşünüyorum.
Bu arada yazarken golü bulduk. Büyüksün Alex. Yine asisti yaptı. Lugano'ya büyük aferin.
Lugano'nun golüyle öne geçtik.
Lan Lugano derbilerde forvet gibisin yav :D
niang 2-0 güzel gol
Mamadou Niang, 2-0.
Kara boğa geri döndü. Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor Ayrıca Gökhan'a helal olsun.
Man U izliyorsa Gökhan'a bye o zaman :D
Lugano ve Niang 2-0 Takım İstekli Hırslı Presli Başladı . İlk Yarı Gol Yemessek Maçı %60 Kazanırız Gibime Geliyor ..
2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...
Niang yine vuruş dersi verdi.
bünyamin gezer dengesiz maç yönetiyor sacma sapan kararlar vermeye başladı gollerden sonra.maçı bize vermeye calıştığı falan yok cok gereksiz sacma bi yorum olmuş.
cok istekli arzulu başladık ve golleri bulduk ancak son bölümlerde cok kapandık geriye ikinci yarı bu kadar geride değil de biraz daha top yaparak oyunu soğutmayı denersek dia ve niang'ın hızıyla kontralarla farkı arttırabiliriz.
takım cok iyi hazırlanmış kafa olarak maca, her maça böyle cıksalar keşke selcuk bile gözüme bi hoş geldi ilk yarıda..
Mehmet ne oynadı be.
@Clayman
Cale-Niang pozisyonunu izlemeni öneriyorum.
Güzel mac oluyor tempo bir hayli hizli goller de cok güzeldi Lugano'yu o kadar cekiyor Giray durduramadi, ikinci gol de cok güzeldi bitiris hazirlanis acisindan. Ama iki golde de Giray'in hatasi var.
Jaja Emre pozisyonu bana göre fauldü. Cale'nin yaptigi ve Fb lehine verilmeyen bi pozisyon vardi.
Spiker Jaja Emre pozisyonunda hakem avantaja birakti dedi :D
Trabzonspor'un mantalite olarak sampiyonluga hazir olmadigina cok iyi bir ornek bu macin ilk yarisi , FB resmen surkulase etti TS'yi
Hakem resmen cevap verdi Orhan sana.
Selcugun da kirmizi kart görmesiyle 3 büyüklerin üc orta saha oyuncusu kirmizi kart görmüs oldu
3 büyüklerin de orta saha oyuncuları kırmızı kart gördü ilginç :)
Tüh benden önce söylenmiş :D
Sonunda atıldı Selçuk. 10 kişi Fenerbahçe.
Cok sari kart cikmaya basladi
Trabzonspor da 10 kişi, Glowacki atıldı.
Glowacki'de kızardı :D
Eyyamci Bünyamin mac boyunca her iki tarafa da cok kötüydü