Gerçekten yılın esprisi Ayg... Süpersin :n:
Printable View
Hapise girerse bedelsiz olarak sözleşme fesih etme hakkımız var mı?
-Bilica kötü futbolcu olduğu için mi ceza almasını ve takımdan kovulmasını istiyoruz.
-İnsan canını hiçe sayan ve tavuk ezer gibi bir vatandaşımızı çiğnediği için mi?
Bu konuda kesin ve net bir tavrımız olmalı. Bunu şu veya bu arkadaşa değil, genel olarak söylüyorum. Eğer ikinci şıktan yanaysak, aynı hareketi Bilica değil, misal, Lugano veya Niang yahut başkası yaptığında da benzer tepkileri göstereceğiz, göstermeliyiz.
Abim kesinlikle çoğu kişi 1.şıkta.
Daha önce benzer olayları başka oyunculardada gördük kimse çarmağa gerilmedi :)
Sonuç olarak Bilica'nın 1 sene hapis cezası alacağını sanmıyorum.Serdar Özkan'da plakasını SO İken SÖ yapmıştı normalda yatarı varken para cezası oldu.
Serdar Özkan ile bu konu çok farklı. Serdar Özkan onu cahilliğinden yapmıştır fakat bir insana çarpıp kaçmak tamamen insanlıkla alakalı.
Bende Bilica haklı diyorsun demedim zaten. Sende anlamak istediğin gibi anlıyorsun Turgut abi :).
Peki Eralp dediğin gibi olsun bakalım :)
Neyse benim asıl kastedmek istediğim olay şu ..
Serdar Özkan'ın yaptığını sen ben veya göz önünde olmayan birisi yapsa para cezasına çevrilmiyebilirdi.
Aynı şekilde Bilica'nın yaptığını sen ben veya göz önünde olmayan birisi yapsa para cezasına çevrilmiyebilirdi.
Ama işte bu tür olaylarda imtiyaz tanınıyor maalesef Türkiyemizde :)