Pozisyonlara bakış açına hayran kaldım.Nasıl herşeye bir kulp bulmuşsun hayret ettim. Daha fazla yanıt vermeyi düşünmüyorum.
Printable View
Büyük talihsizlik olarak nitelendiriyorum bu açıklamaları.Hakem hataları Dünyanın her yerinde olan şey,sanki bir tek Beşiktaş'a hakem hataları oluyormuş vurgusunu yapmak niye?
Hadi onu geçtim niye Karabükspor'a da adil düdük çalın demedi kimse? Bir de kıyısından ucundan köşesinden Fenerbahçe'ye laf sokma olayını da anlamıyorum,kimse bana bunu açıklamasın.
Her türlü yanlışı yapmış olabilir , bizi çileden çıkarmış olabilir ama Demirören'in hiç bir zaman hakem odası bastığını duymadık ve duymayız da. Fenerbahçe'ye dokundurma bu noktada yapılıyor ve haksız olduğumuz söylenemez.
Özellikle son iki haftanın verdiği gerginlikle eleştirinin dozunu kaçırmış olabilir Serdar Başkan ancak bu tepkiyi koymamız lazımdı artık.
Serdar Adalının o kadar transferin üstüne alınan kötü sonuçlardan sonra kafası karışmış heralde neyse yazık adama fazla yüklenmeyelim
Fenerbahçemizin büyüklüğü tekrar anlaşılıyor
Adnan Polat Lincoln falan geldiği zamanlar yıldız oyuncular korunmalı dediğinde nasıl yani diğer oyuncular ölsün mü diye açıklama yapanlar şimdi yıldız oyuncular korunmalı diye açıklama yapatıklarında gerçekten ilginç oluyor.Biz de aynısını yapalım o zaman ne yani Mustafa Sarp'ı korumayalım mı ?
Kim korunsun diyor arkadaşım? Bir yerlerinizden laflar çıkarmayın. Biz burda hakem hataları konusuyoruz konu ile alakasız yazılar yazıyorsunuz. Her gelen bir laf sokup gidiyor. Sonra Serdar adalı Aziz Yıldırm'a laf çarpıtınca eleştiriyorsunuz. Ondan bir farkınız yok..
Serdal Adalı dedi;
Quote:
''Yıldız Oyuncularımızın Yaşadıkları Sertliğe...''
Serdal Adalı, Trabzonspor maçıyla başlayan operasyonun ikinci yarıda da devam ettiğini savundu. Fedakarlıklarla ortaya koydukları emeklerinin masa başı oyunlarla alt edildiğini öne süren Adalı, şöyle konuştu: ''Birileri iyi takım yapıp, iyi futbol oynamakla bu işlerin olmayacağını anlatmak istiyorsa, tarihi yanılgı içindeler. İlerde de bunu görecekler. Takımdaki yıldız oyuncularımızın yaşadıkları sertliğe dikkat çekmemize rağmen hakemler futbol dışı anlamsız sertliğe prim tanıyarak rakiplere cesaret vermekteler. Kimseden yardım ya da ayrıcalık istemiyoruz. Futbolcularımıza basit kartları acımasızca çıkaran hakemlerin en azından hak edilen kartları rakip oyunculara da cesurca göstermelerini bekliyoruz.''
ee burda koruyun mu demiş? Benimmi algılamamda sorun var yoksa sizlerinmi?
Açıkçası bu yazıda koruyun gibi bir cümle bende göremedim veya çıkaramadım.
Bize uygulanan kart sistemi rakiplerde uygulansın denmiş.Cesaret veriliyor denmiş.
Biz bunları seneler önce çekiyorduk Ortega ilk geldiğinde adam atılan tekmelerin hesabını kimse yaapamazdı heralde :)
Bu konu hakkında ise her iki takımda haklı ama Beşiktaş Büyük Takım olmanın avantajını bu şekilde açıklamalar yapamak olarak görmüş fakat yanlış.He doğru 2 hafta sonra Fenerbahçe maçı var hakemler baskı altında olacak ama peki ya sonra ???
Korunsun derken yapılan sertliklere prim verilmesin demişti Adnan Polat.Serdar Adalı farklı birşey mi söylemiş yoksa benim okumamda mı bir sorun var ?.Ben bi yerlerimden uydurmuyroum ayrıca açıklamayı tam okumayan sizsiniz ben değil.Korunmaktan ne anladınız çok merak ediyorum ayrıca.
Biz yarışa girdik daha liderliği almadan bu tür açıklamalar gelmeye başladı.Alışmak lazım...
Abi yapma gözünü seveyim hadi Karabük maçının ilk yarısında çok kötü top oynadık , ikinci yarıdaki oyunumuzla bile 3 puanı alabilirdik ama İBB'den neden puan alamıyorsun falan deme bir zahmet. İBB'nin gole kadar ceza sahası dışından 1 şutu vardı yanlış hatırlamıyorsam , pozisyonları zaten yok. Bizim en az 4 pozisyonumuz vardı. Kırmızı karttan sonra İBB'nin istediği ortam oluştu ve pozisyonlar geldi.
Gaziantep Belediye maçı nerden çıktı onu anlayamadım ben. Eğer hakeme çatmak yerine kötü giden futbolu düzeltmekse muhabbet , Fenerbahçe Avrupa'da olurdu Young Boys , Paok gibi kendisine nazaran mahalle takımlarına elenmezdi ;)
Neyse konumuz onlar değil. Ortada her takımın payını aldığı bariz hakem hataları var ama ne yazık ki Beşiktaş maçlarında biraz daha fazla ön plana çıkıyor bizim anlatmak istediğimiz bu..
Bu işi niye bu kadar tartışıyorsunuzki anlamadım.Gün gelicek Aziz Yıldırım basın toplantısı yapacak.Adnan polat yapacak veya yöneticilerden biri.Sanki bu işleri hiç görmedinizde.Canı yanan bağıracak.Canımız yandı bağırıyoruz.
Peki abim madem öyle diyorsun.
Konunun yeterince açık kaldığını düşünüyorum, belgelerle kanıtlanamayan konuların bu derece kişisel tartışmalara sebep olacak şekilde uzatılması sadece üyelerimizin ceza almasına sebep olacaktır. Bu nedenle konuyu kilitliyorum, lütfen bundan sonraki tartışmalarımızda daha dikkatli olalım.