bu ılk defa olan bısey dıyılkı
Printable View
bu ılk defa olan bısey dıyılkı
Quote:
Originally Posted by EreN
türkiye kupasını kutluyolardır :D (bkz:iki kupa getirin bize canımızı verelim size) kızma hemen bak :)
Gs'li arkadaşları vardır onlarla beraber çıkmışlardır.Çünkü eğer Fener şampiyon olsaydı biz arkadaşlarla çıkacaktık ordan biliyorum.Bütün hazırlıklar yapılmıştı ama olmadı nasip değilmiş.Yoksa ben bir Beşiktaşlının kendi kendine Gs nin kutlamalarına çıkacağına inanmıyorum,inanmak istemiyorum..Quote:
Originally Posted by EreN
espiri yaptı sanırım arkadaş. Vip üyelerin silme yetkisi yok çünkü :)
Ayrıca kışkırtıcı mesaj yazmaktan kaçınalım..
Hala inanmakta güçlük çekiyorum. İlk defa bir şampiyonlukta 45 dakka durmadan ağladım. Helal olsun futbolcularımıza. Fenerli arkadaşlarada centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim
ewet gercekten cok centılmence yazışılıo bende tebrık edıorum.buda bu forumun ayrıcalıgı bence...Quote:
Originally Posted by hurmet
ama keske sokaktakı taraftarlarda bıraz daha cntlmen olabılseydı..en azından kendı ıyılıklerı ıcın...
Galatasary camiasını tebrik ediyorum.
iki takıma da helal olsun şampiyonluk için ellerinden geleni yaptılar galatasaray son ana kadar ümidini kaybetmedi ve bunun karşılığını aldı tebrikler cimbom
galatasarayın bu şampiyonluğu diğerlerine göre daha anlamlı olmasının nedeni şampiyonluğun son anlarda, dakikalrda gelmesi ..... hasan şaş ın denizlinin golünden sonra maçı bırakıp sevinmesi ve hakem selçuk derelinin son düdüğü çalışı aklıma kazındı .... çok mutluyum ...
Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla şampiyonuz.
elle kolla değil bilekle, parayla pulla değil yürekle...
şampiyonuzzz
tüm fenerli arkadaşların bu centilmen tavırlarından dolayı kutlar galatasaraylı (içinde bende varım) arkadaşlarıda tebrik ederim.Hayırlı uğurlu olması vesiylesiyle şimdi de sıra avrupada hadi Türkiye titretin yene avrupayı
BENDE ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM. Herşeye rağmen ŞAMPİYONUZ. Muhteşem bir duygu bu.
Herşeyden önce yıllardır izlemediğimiz kadar müthiş bir SÜPER LİG izledik. Son haftaya kadar kıran kıran geçti. Son yıllarda hep 1-2 hafta önceden şampiyon belli oluyordu ama şimdi son hafta ŞAMPİYON belli oldu.
Forumdaki tüm Galatasaraylı arkadaşlarımı kutluyor, Fenerbahçeli arkadaşlara tebrikleri için teşekkürler ve geçmiş olsun diyorum(dalga geçmek manasında söylemedim yanlış anlaşılmasın ;) )
İnşallah gelecek sene Şampiyonlar Liginde Hem GS hemde FB iyi işler yapar. Türkiye mizin biraz puana ihtiyacı var. Böyle giderse işimiz gerçekten zor
Çok mükemmel bir sezon oldu ve acısıyla tatlısıyla bitti. Hala tadı damagımda kaldı Hakettigimiz bir sampiyonlukdu aldık ayrıca bütün arkadaslarıda ayrıca tebrik ediyorum burada dostane bir hava yaratmalarından dolayı.
Hakkaten müthiş bir sezondu, son hafta bu keyifi birlikte yaşatan GS ve FB'ye ayrı ayrı tebrik sunmak lazım...
Takımım GS'de beni bu şampiyonlukla çok mutlu etti, umarım önümüzdeki sezon Avrupa'da istediğimiz sonuçları alırız...
Fb li arkadaşlarıma geçmiş olsun. Denizli maçı bittiğinde ve biz şampiyon olduğumuzda 1 saat kadar süre içinde ben inanamadım kendimi rüyadayım sandım :) ama çok şükür ki gerçekmiş :) gerçekten harika bir şampiyonluk bu...:)
arkadaslar sunuda söyleyecegim.malatyasporun baskani hikmet tanriverdi(yanlis yazmis olabilirim)denizlinin son iki macinin tekrarini istedi,tff bu konuyu düsünüyormus bu konuyu biraz aciklarmisiniz,bu konu hakkinda ne kadar gerceklik payi var söyleyebilirmisiniz.
her sene düşen takımlar buna benzer isteklerde bulunuyor zatenQuote:
Originally Posted by crazy_aslan
böyle bir karar mümkün değil crazy aslan... biz 2005-2006 nın şampiyonuyuz. Buda değişemez. Tarık abi ninde dediği gibi küme düşen takımlar zaten hep böyle isteklerde bulunuyor ....
Samsun Milletvekilini yapmaya çalıştığı gibi "Bu sene küme düşme kaldırılsın" :D
arkadaslar beni bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ederim sonucta brasi türkiye ne olur ne olmaz demi:)
bence galatasarayın şampiyonluğunun en büyük nedeni oynayan oyuncularının genelinin gerçek hayatta da koyu galatasaraylı olması ve yabancılarının (heinz hariç) yürekli olmasıdır...
Gerçekten tarih böyle bir mücadeleye bir daha tanık olur mu bilmem ama tek kelimeyle mükemmel bir lig izledik bu sene. Gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray son ana kadar mücadele verdiler. Her iki takıma da tebrikler.
galatasaray'1 kutlar1m ben b1r fenerl1 olarak sans1zm1 degerlend1remed1k gs daha 1y1 degerlend1rd1 tebr1k eder1m avrupada her 1k1 tak1m1m1zada basar1lar d1ler1m 1nsallah basar1 olurlar :):)
Tebrikler GS.
Şampiyonuz!! foruma uzun süre sonra ilk msj buraya atılır herhalde :D:D
uzun zaman olmuştu.galatasarayın şampiyonluğu hayırlı olsun.iki takımıda tebrik ederim.
walla sevincimizi burda yaşayamadık ... her yerde yaşadık burda yaşayamadık ...
bu şampıyonluk hakkatten futbolcuların hakkıydı.çok çalışıp didindiler ALLAH ta bunu boşa çıkarmadı.hepimize hayırlı olsun.GS ŞAMPIYON.......
sonuna kadar hakettik ve şamiyonluğu aldık.